Ameliyat izinden nefret ediyorummm

lazere gitmedim ama estetik doktorlarından lazerle ilgili bilgi aldım. ameliyat olduktan 6 ay-1 yıl içinde etki edermiş lazer yani çok uzun süre geçmiş izlere etkisi yok, ayrıca genişlemiş kalın izleri inceltmeye yaramaz sadece kabarıksa yüksekliğini azaltır veya kırmızı ise rengini açabilirmiş. neyse ben bi tane iyi bi doktor buldum ona ameliyat oldum bikaç hafta önce, izlerimden en kolaylarını küçülttü şimdi iyileşme sürecinde dikişlerim.

şimdi de daha derin bir izim var onun için tekrar amelyiat olacağım benim durumum biraz karışık malesef:( izim çok büyük bir bölgede oldugu için tek operayonla giderilemiyor, doku genişletme yöntemi ile oradaki derimi genişletecekler daha sonra yeni deriyi eskisinin üstüne kapatacaklar. inşallah sonuçları iyi olur.

ay canım bende cesaretlenmek istiyorum inan bu konuda . 2.5 yıldır bir erkek arkadasım var hersey yolunda gidiyor askere gidip gelince evlenmeyi düşünüyoruz insallah , ben nişan kıyafetimin gelinliğimin hep straplez olmasını isterdim hep hayalım budur aklıma geldıkce cok uzuluyorum bu izle mümkünatı yok çok kafama takıyorum bunu . kıme soylesem sukret dıolar bana tabıkı sukredıorum ama caresı varsa bundan kurtulmak ıstıorum artık ben :(

senin izin tam olarak nerende ve büyüklüğü ne kadar? benim de çok moralim bozuluyor şimdi millet kanser ameliyatı geçiriyor en ufak izleri yok, benim suçum neydi bebekken kesip biçmişler resmen:((( düşündükçe ağlamaklı oluyorum ve kesilmiş bölgeyi düzeltmek, ilk defa estetik olarak kesmekten çok daha zor olmuyo işte kaç doktora gittim. en fazla kçültülebilir ama inceltilcekse ona bile razıyım oda istedigim gibi olmayabilir haftaya tekrar bekliyorum doktorumu yurtdışında şuan.. istersen sen de bi onla görüş bugne kdr hiçbi doktora görünmedin mi?

inan çok ii anlıorum canım seni. benim izim kalp ameliyatından dolayı boyunun altındaki kemikten başlıyor göğsümün alt kısmına kadar 15 20 cm civarında . eniştem kalp krizi geçirdi ameliyat oldu adamda iz namına hiçbirsey yok . benimki sırıtıo resmen incede deil kalın birde. hayır canım hıc dr a gitmedim enişteme gösterdim gatada memur ameliyata falan girio , eniştem üst deriyi kesip yeniden ince bir sekilde dikme tekniği uygulanıyor dedi adı gizli dikişmiş baskada birsey bilmiorum o da beni korkuttu açıkcası :(:(

korkutmasın lokal anestezi ile bile dikiyorlar dedigim gibi ben ameliyat oldum 3 hafta önce cumartesi oldum hem de, pazartesi işe başladım hiç probl. olmadı.

bu arada dün teoman doğan a gittim çok iyi anlattı ben ona burnumu yaptırabilirim mükemmel bi doktor bence, yalnız biraz pahalı.. ama estetikçiler hep böle aslında önemli olan iyi birine gitmek kesinlikle tavsiye ederim bu doktoru

canım sen iz içinmi operasyon geçirdin extra bir ameliyatmı oldu ? tamam canım arastıracagım .lokal anestezı super olur sanırım gdıp bılgı almam sart oldu:)

iz için operasyon geçirdim extra olarak
ama bnm vücudumda 1 den fazla iz var e ilkinden başladık başka bölgelerime de yaptırıcam bayram için düşünüyorum
yalnız sen dekolte giyemeyeceğim diye üzülüyorsun ya şimdiden söyleyeyim dedim o iz hiçbi zaman gitmiyor o yüzden sıfır olacak diye umutlanma. kalınsa inceltebilirler belki o da izinin yerine bağlı
mesela vücudunun esnek olmayan bi bölgesi ise değiştirilemez oluyormuş.
bi doktorun görmesi lazım önce

rica ederim bu arada haftaya ameliyat olamıyorum:( doktoruma çok ısrar ettim ama bayramda memleketime gidiyorum onun öncesinde seni ameliyat edemem emanet edebileceğim birisi yok dedi.. sinir oluyorum ya sürekli bekletiyo beni 2 aydır. yok yurtdışına gitcem. yok şunu yapcam bilmemne. eylül başında olup bitcekti. o kdr sıkıldım ki beklemekten:(((((
kurban bayramından sonraki hafta inşallah olurum artık

Back
X