Ameliyat korkusunu nasıl yenebilirim?

Efulim9595

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2017
139
15
13
30
Arkadaslar ayın 13 ünde ameliyat olucam. 1 hafta kaldı çok fazla stresliyim ameliyat korkusunu nasıl yenicem bilmiyorum.. :( ameliyattan sonra nasıl bir hisle karsilasicam çok aciyacak mi istediğim gibi olacak mi bütün korkular üst üste geldi. Bana yardimci olacak arkadaşlar var mı nasıl o korkuyu yenip ameliyat oldunuz bana lütfen yardımcı olun :KK31:

Koskoca sezeryan şeklinde kist ameliyatı oldum merak etme o an hiç yokmuşsun gibi :) sonrasıda ağır ağrı kesiciler veriliyor birşey anlamıyorsun anestezi sonrası ;)

Arkadaslar ayın 13 ünde ameliyat olucam. 1 hafta kaldı çok fazla stresliyim ameliyat korkusunu nasıl yenicem bilmiyorum.. :KK43: ameliyattan sonra nasıl bir hisle karsilasicam çok aciyacak mi istediğim gibi olacak mi bütün korkular üst üste geldi. Bana yardimci olacak arkadaşlar var mı nasıl o korkuyu yenip ameliyat oldunuz bana lütfen yardımcı olun :KK31:

Hic ama hic korkmaaaa o kadar rahat ki. Ameliyat snrasi da aci yok cunki agri kesiciler var :)) yani burun ameliyatndan korkma sonrasindan kork. Surekli burnunu korumak var ja bisey olcak diye o daha zor

Hic ama hic korkmaaaa o kadar rahat ki. Ameliyat snrasi da aci yok cunki agri kesiciler var :)) yani burun ameliyatndan korkma sonrasindan kork. Surekli burnunu korumak var ja bisey olcak diye o daha zor
Kollamak problem değil bir süre fazla dışarı çıkmasam problem olmaz ama acisindan agrisindan çok korkuyorum düşündükçe bile elim ayağım titriyor

Kollamak problem değil bir süre fazla dışarı çıkmasam problem olmaz ama acisindan agrisindan çok korkuyorum düşündükçe bile elim ayağım titriyor
Acı ağrı hiç olmuyor ben sırt üstü yatmakta zorlanmistim bir de nefes almada ilk hafta.

Siteden çıkarak?
Burayı okumadan önce mutlu ve huzurluydum sonra foruma girdim ve kendimi sabahlara kadar burnum düşer mi çöker mi diye ağlarken buldum.

Arkadaslar ayın 13 ünde ameliyat olucam. 1 hafta kaldı çok fazla stresliyim ameliyat korkusunu nasıl yenicem bilmiyorum.. :KK43: ameliyattan sonra nasıl bir hisle karsilasicam çok aciyacak mi istediğim gibi olacak mi bütün korkular üst üste geldi. Bana yardimci olacak arkadaşlar var mı nasıl o korkuyu yenip ameliyat oldunuz bana lütfen yardımcı olun :KK31:
acı olarak zaten bişey hissetmiyorsunuz bayıltarak yaptıkları için sonrasında da biraz aynanın karşısında kendinizi tekrardan tanımaya çalışıyorsunuz. istediğiniz gibi olması konusunda ise oda dokturunuza kalmış :)

Ameliyatı oldun mu? Bende Ömer öncüden gün aldım

Back
X