Ameliyat Olabilirmişim :((

Evet narkoz halindeyken kötü oluyo arkadaşım çok korktu diye sakinleştirici yapmışlardı gülerek gitti ameliyata . Narkozdayken büyük ihtimal ailenden kimse olmıcak bu sebepten korkmana gerek yok :teselli:

Annem olsun yeterli benim için.Zaten bu konuyu onunla çok konuştum bıktı kadın benden kaydirigubbakcemile3

Erkek , Kadin ne alaka ya :)

Her insanin basina gelebilir bu , benimde geldi 2 kez basima ve ERKEK DEGILIM :)

Hatta 3 kez oldu, 2 kez ameliyat oldum ...

Korkulacak birsey yokki canim ya , rabbim tedavisi mümkün olmayan rahatsizliklar vermesin yeterki ...

Ayyyy Ayyyy Ayyyyy inan ki çok mutlu oldum tek değilmişimm sositososito
Öncelikle sanada geçmiş olsun inşallah geçer :Saruboceq:
Aminn kimseye vermez inşallah :Saruboceq:

en yakın kız arkadaşım bu sebepten dolayı ameliyat oldu

ameliyattan sonra simit var bilir misin onun üstünde oturdu epey bir süre

ama şu an sorun yokaklinialirimsmile

Allah şifa versin

en yakın kız arkadaşım bu sebepten dolayı ameliyat oldu

ameliyattan sonra simit var bilir misin onun üstünde oturdu epey bir süre

ama şu an sorun yokaklinialirimsmile

Allah şifa versin

Simit derken denizde kullandıklarımızdan mı ? :kedi: epeyce derken kaç gün ? okul açılıyo ben yapamam :umursamaz:
Teşekkürler:asigim:

canım geçmiş olsun benim de başka rahatsızlıktan dolayı ameliyat olma ihtimalim var seni çok iyi anlıyorum
Rabbim şifa versin hepimize

Simit derken denizde kullandıklarımızdan mı ? :kedi: epeyce derken kaç gün ? okul açılıyo ben yapamam :umursamaz:
Teşekkürler:asigim:

medikallerde satılır. o da ameliyat olduğu sıralarda okuldaydı ama sağlık için kullandı.

seninle dalga geçerler falan diye düşünme. hasta insanla dalga geçecek beyinleri kaale alma sakın ha:umursamaz:

önce sağlığına kavuş. doktorlar ne derse uy, ihmal etmekaydirigubbakcemile5

Allah şifa versin.Umarım en kısa sürede iyi olursunuz.Cesaretli olun biraz sağlığınız için.geçmiş olsun.

benimde koltuk altımda olmuştu kıl kökü iltihabı.ama benim aklıma daha kötü şeyler gelmişti,ultrason vs yaptırdım kıl kökü enfeksiyonu çıkınca ben mutlu olmuştum valla :) Allah başka dert vermesin..

Canım narkoz derken genel anestezi yapmıyorlar o bölgeyi uyuşturuyorlar sadece. Yani narkozun etkisiyle saçmalaman mümkün değil :)

Böyle birşey olduğunu bilmiyodum çok teşekkürler ameliyat olursam mutlaka alırım :)

geçmişolsun cnm benim abimde bu ameliyatı olmuştu şimdilerde çok kolay bi ameliyat kormana gerek yok

Ameliyattan korkuyorum tek korkum devam etmesi daha sonra tekrar açılırsa ya .. Tek korkum bu :çok üzgünüm:

Allah şifa versin.Umarım en kısa sürede iyi olursunuz.Cesaretli olun biraz sağlığınız için.geçmiş olsun.

Teşekkür ederim.:asigim:

Amin . :) :Saruboceq:

Canım narkoz derken genel anestezi yapmıyorlar o bölgeyi uyuşturuyorlar sadece. Yani narkozun etkisiyle saçmalaman mümkün değil :)

Aaa gerçekten mi ? Çok mutlu oldum anlatamamç sempatiksalakcinni:dance:

Aaa gerçekten mi ? Çok mutlu oldum anlatamamç sempatiksalakcinni:dance:

Artık genelde öyle yapıyorlar. Zaten genel olsa bile uluorta yapılmıyor yanında bir tek anestezi uzmanı olur. Ailen falan olmaz. Adam da alışıktır zaten :)

Bu konuda yakın zamanda tecrube edınmıs bırı olarak yazma geregı duydum.
Sukretmelısın halıne sanırım, agrın ve sızın olmadıgı ıcın.
Ben evlılıgımın ıkıncı ayında oyle bır sorunla karsılastım.
Baslarda esıme dahı soylemeye cekındım.
Fakat agrım o kadar coktu kı dayanamayıp, soyledım.
Sonrakı bır hafta boyunca gece dahı uyanır oldum, verdıgı agrıdan oturu.
Butun gunluk yasantımı etkılemıstı,
kesınlıkle oturamıyor uzanırken de dıkkat etmem gerekıyordu.
Sonunda utanmayı bırakıp, doktora gıtmeyı kabul ettım.
Kesınlıkle amelıyat dedı.
Oncesınde ıltıhabı alması ıcın kucuk bır operasyon yaptı.
O ne operasyondu.
Dısarıdan cıglıgımı duymustu esımın aılesı.
Lokal anestezı yapıldı.
Fakat henuz uyusmadan baslamıs operasyona doktor!
Esım o gun yanımda degıldı, ama agladıgımı ogrenınce baska doktor buldu.
Cunku bırıncı doktor! tam olarak yapılması gerekenı yapmamıstı.
ıkıncı doktor cok guzel bır operasyon uyguladı.
Ama amelıyat olmadım, cesaret edemedım.
Doktor da 'ıkı yıla kadar' deyınce erteledım.
Sımdılerde sorunum yok cok sukur.
Ama olursa yıne ıkıncı doktora gıderım.
Umarım ısınde basarılı daha cok, anlayıslı bır doktora denk gelırsın.
Allah yardımcın olsun ve acıl sıfalar versın.

Son düzenleme:

Doktorum tam zamanında gittiğimi söyledi.Daha da ileri giderse neler olabileceğini tahmin etmek çok zor değil. :/ Teşekkür ederim umarım sizde en kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz. :Saruboceq:

Allah acil şifalar versin canım. Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun

Teşekkür ederim.:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…