Insan eti ne olursa olsun agirdir.Kayinvalidenin evi musait,kizlari var,gunduzleri konu sahibi de gidip yardimci olur bitti gitti.Isi yokusa surmenin ne anlami var?Benim kayinvalidem ayagindan ameliyat oldu.Oglum 1 yasindaydi ve cok zor bir cocuktu.Ben tum iyi niyetimle ameliyattan once kayinvalideme bizim evimiz musait,gel bizde yat bir ay boyunca misafirlerini de agirlarim,cocukla senin eve sigamayiz anne zaten iki oda dedim.Odanin biri zaten bekar kaynimindi.Sirf bu yuzden kiyametler koptu.Esim,ben,oglum kayinvalidemde kalicakmisiz bir ay boyunca,o evinden baska yerde rahat edemezmis!Ben zaten tesetturluyum iki odali evde bir ay boyunca bekar kaynim ve hasta kayinvalidemle nerede yatacagim, hic mi ozelim olmayacak,el kadar cocugun duzeni bozulacak,gelen giden cabası ve yerinden kalkamayan 90 kiloluk kayinvalidemi ben nasil lavaboya goturecegim ?Tum bunlari kabul etmeyip evime davet ettigim icin kötü gelin oldum.Ben de misafir gibi gunduz birkac gun gittim,kizlari gelip bakti.Simdi ben kotu ve merhametsiz bir insan mi oluyorum yoksa karsi taraf mi kaprisli?Esinizinki boşa kapris geri adım atmayin...