Doktorum izinde olduğu için konusamadim ama revizyon benim için çok uzak bir ihtimal bu ameliyat süreci beni oldukça yıprattı çünkücanım bana o kadar anormal gelmedi ama evet biraz kısa. doktorunla konuştun mu ne diyor? ödemden mi yukarıda duruyor acaba.
revizyon yaptırabilirsin,hiçbir şey için geç değil.
canım ama memnun değilsen yaptırmak daha iyi olmaz mı?Doktorum izinde olduğu için konusamadim ama revizyon benim için çok uzak bir ihtimal bu ameliyat süreci beni oldukça yıprattı çünkü
Çok korkuyorum geçmez diye doktorumla ilgili de pek iyi şeyler duymadım ameliyattan sonra tamamen psikolojim alt üst oldu bir an önce bugünlerin geçmesini bekliyorum normalde ilk bir ayda gözle görülen odemler geçermiş ama benimkileri fark etmeyen bir kisi bile yokCanım korkma burun kökünde ki odem burdan bile anlaşılıyor... Odem geçtikten sonra gayet şık bir burun olacak bence
ödemler geçince 1 aylıkken güzelleşmediğinizi düşünürken 2 ay sonra güzel hissediyormusunuz gerçekten..Benim bir ay oldu..Şimdi yüzüm güzelleşmediyse sonrada böyle olur diyorum.biraz ödem gidince bu tuhaf ifade değişiyormuanormal durmuyor ki burnun bu kadar moralini bozma eski hali varsa foto yüklersen eski yeni daha iyi yorum yaparız ama ödemler inince çokkk değişiyor ve çok beğeniyor insan
1-2 ay da hiç bir şey belli olmuyor . benim 3.5 aylık şuanda daha önceden problemli güzel değil dediğim şeylerin tamamı azalmaya başladı bariz şekilde. ki burada 2 yada 3 ameliyat geçiren tecrübeli üyeler ısrarla sabır diyor 6 aydan önce umutsuzluğa kapılmayın diyor. beklemek lazım. zamanödemler geçince 1 aylıkken güzelleşmediğinizi düşünürken 2 ay sonra güzel hissediyormusunuz gerçekten..Benim bir ay oldu..Şimdi yüzüm güzelleşmediyse sonrada böyle olur diyorum.biraz ödem gidince bu tuhaf ifade değişiyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?