Merhaba kızlar bugün 12. günüm burnu benden daha kemikli olup
estetik olan kuzenimle konuştum şu anki problemlerimi anlattım törpülenen kemiğin tekrar belirir gibi olması sol burun kanadının az üstünde hafif çökme vs gibi dediği şu oldu törpüleme dedikleri kemiği kırma aslında herkes zımparalar gibi törpülenir zannediyor ancak öyle değil kemiğini kırıyorlar ve yontuyorlar nasıl parmağımız kırıldığında şişer şu anda da aynısı oluyor ki en hassas bölge tedirgin olma çökmeye gelirsek burundaki şişlik tamamen aynı anda eşit inmez bölge bölge iner bir burun kanadın düzgünken diğeri şiş kalablir bir süre bir tarafın bir tarafın sana yamuk görünebilir bu aynı anda düzelmediği için böyle canını sıkma benim tam 2 sene sonra indi burnumun bir bölgesi şu anda hamur gibi sakın oynama burnun bir travma geçiriyor ve bu çkıntıların şişliklerin göçüklerin olması çok doğal kemiğini kırdılar daha ne bekliyodun dedi :) hak verdim ne diyeyim sabretmekten beklemekten başka çaresi yok herkes estetik amaan ne olacak diyor ama ağır bir ameliyat bu aslında bunlar normal tepkiler dedi :) böyle yani kızlar burada bilgilendirmelerime devam edeceğim sıkmayalım canımızı öğrenip şaşırdığım küçücük kemiğin bile kırılıp şekil verildiğiymiş aslında törpüleme dedikleri buymuş yani