Ameliyat oldum adım adım iyileşme süreci

hangi sehirdesiniz ? ayni sekildeyiz valla :)) inşallah guzel buruna kavuşuruz. bu arada iş ciddiye binince dahada bir evham aliyor insani ama zafere giden yolda cekilen cile mubahtir diycez :KK48:
İstanbuldayım canım aynen inşallah bu ödemler gittikten sonra da şekli güzel olur hepimiz güzel yüzümüze uyan burunlara kavuşalımm

Evet kızlar tam 8 gün oldu dün tamponlar çıktıktan birkaç saat sonra burnum kanadı kafamı öne eğmemeye çalışıyorum sormak istediğiniz brşey varsa sorabilirsiniz bu arada ödemi şişliği daha hızlı azaltmak için ananas hapını önerirmisiz?

ben su an cok kotuyum .ss tamponlardan nefret edyrm....

tesekkr ederim..biranonce birhafta gecsin istiyorum :))

Evet kızlar tam 8 gün oldu dün tamponlar çıktıktan birkaç saat sonra burnum kanadı kafamı öne eğmemeye çalışıyorum sormak istediğiniz brşey varsa sorabilirsiniz bu arada ödemi şişliği daha hızlı azaltmak için ananas hapını önerirmisiz?
Mrb canım ben ananas hapını 4 gündür kullanıyorum.epey bi arastırdım ve olumlu sonucları olduğunu öğrendim.şuanda gözle görülür bi degişiklik yok.umarım zamanla faydası olur

İnşallah canım inşallah baya moralim bozuk doktoruma güvenim tam ilk aylar böyle geçecek sanırım inşallah dikkat edelim başka şeyler gelmesin burunlarımızın başına :KK17:
Bende 5 msyısta oldum ama ne ameliyttan sonra ne tampon ve alcı cıkmadan önce ve sonra orantıszlık hiç olmadı ilgnc gldi bna brz sznki

Bende 5 msyısta oldum ama ne ameliyttan sonra ne tampon ve alcı cıkmadan önce ve sonra orantıszlık hiç olmadı ilgnc gldi bna brz sznki
çok geçmiş olsun Allah dan acil şifalar diliyorum canım . bu gün 13. günüm farkedilir seviyede düzelme var şükürler olsun. kesikler iyileştikçe orantılı olaya başladı inşallah başka sıkıntılar çıkmaz. kıkırdak yapımdan kaynaklı burun deliklerimde farklılık olacak çok rahatsız olursan slikon bir aparat ile dengeleriz dedi doktorum ama şuan baktığımda aa farklı diye ağlayasım gelmiyor açıkcası inş tamamen aynı olurlar tek dileğim şuan :KK200:

çok geçmiş olsun Allah dan acil şifalar diliyorum canım . bu gün 13. günüm farkedilir seviyede düzelme var şükürler olsun. kesikler iyileştikçe orantılı olaya başladı inşallah başka sıkıntılar çıkmaz. kıkırdak yapımdan kaynaklı burun deliklerimde farklılık olacak çok rahatsız olursan slikon bir aparat ile dengeleriz dedi doktorum ama şuan baktığımda aa farklı diye ağlayasım gelmiyor açıkcası inş tamamen aynı olurlar tek dileğim şuan :KK200:
Zaman geçtikçe daha da düzgünleşecek güzelleşecek burunlarımız endişelenmek için çok erken en azından bir seneyi kazasız belasız geçirelim seneye görücez esas burun şeklimizi canım sıkma canını

Zaman geçtikçe daha da düzgünleşecek güzelleşecek burunlarımız endişelenmek için çok erken en azından bir seneyi kazasız belasız geçirelim seneye görücez esas burun şeklimizi canım sıkma canını
Evet inşallah koruyup kollayalım da tedbir şart sonra inşallah daha da güzelleşir :21:

Merhaba kızlar bugün 12. günüm burnu benden daha kemikli olup estetik olan kuzenimle konuştum şu anki problemlerimi anlattım törpülenen kemiğin tekrar belirir gibi olması sol burun kanadının az üstünde hafif çökme vs gibi dediği şu oldu törpüleme dedikleri kemiği kırma aslında herkes zımparalar gibi törpülenir zannediyor ancak öyle değil kemiğini kırıyorlar ve yontuyorlar nasıl parmağımız kırıldığında şişer şu anda da aynısı oluyor ki en hassas bölge tedirgin olma çökmeye gelirsek burundaki şişlik tamamen aynı anda eşit inmez bölge bölge iner bir burun kanadın düzgünken diğeri şiş kalablir bir süre bir tarafın bir tarafın sana yamuk görünebilir bu aynı anda düzelmediği için böyle canını sıkma benim tam 2 sene sonra indi burnumun bir bölgesi şu anda hamur gibi sakın oynama burnun bir travma geçiriyor ve bu çkıntıların şişliklerin göçüklerin olması çok doğal kemiğini kırdılar daha ne bekliyodun dedi :) hak verdim ne diyeyim sabretmekten beklemekten başka çaresi yok herkes estetik amaan ne olacak diyor ama ağır bir ameliyat bu aslında bunlar normal tepkiler dedi :) böyle yani kızlar burada bilgilendirmelerime devam edeceğim sıkmayalım canımızı öğrenip şaşırdığım küçücük kemiğin bile kırılıp şekil verildiğiymiş aslında törpüleme dedikleri buymuş yani

Merhaba kızlar bugün 17. günüm kemik kısmında çıkıntılar olduğundan bahsetmiştim yavaş yavaş düzeliyor yine var ama düzleşiyor o çıkıntılar da ananas hapının faydasını görüyorum sayılır görenler burnunun şişi inmeye başlamış diyorlar sigarayı çok azalttım kesinlikle dokunmuyorum burnuma rahat rahat duşumu alıyorum yüz temizliğimi yapıyorum burnumu ve burun kenarlarımı çok hafif şekilde dokunarak temizliyorum serum fizyolojiği hala kullanıyorum ucundaki uyuşukluk da geçmek üzere şimdilik bu kadar gelişmeleri yazacağım tekrar

Şu anki hali de böyle oldukça da yağlı güneş koruyucu yüzünden de

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 114
Benim burnumda solda kemikte bi yükselme ve bi yerde bi bütürtü var gorunüşte belli dgl ama elle dokununca belli şişlikler inince o cıkıntılar belli olur mu die korkuyorm doktorum oraları bastor yukselmesin dedi ama korkuyorm acıkcası basına gelen var mu?

Şu anki hali de böyle oldukça da yağlı güneş koruyucu yüzünden de
Canım oncelikle çok geçmiş olsun iyi görünüyor burnun zamanla dahada iyi olacak inşallah bende normalde 15 haziranda olacaktım ama ucugum çıktığı için 2 gün sonraya ertelendi..

Canım oncelikle çok geçmiş olsun iyi görünüyor burnun zamanla dahada iyi olacak inşallah bende normalde 15 haziranda olacaktım ama ucugum çıktığı için 2 gün sonraya ertelendi..
İnşallah canım teşekkürler sana da geçmiş olsun şimdiden ilk haftası nefes alma açısından zor ama sonrası süperr bir de şişlik inerse oohhh :))

Back
X