Ameliyat oldum ama...

Adorabella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2011
56
0
86
İstanbul
Kızlar merhaba ameliyat olalı 1 hafta oluyor ama burnum kalkık gibi hissediyorum. Ameliyattan önce doktora kalkık olmasın çok hafif kalkık olsun dedim ama şimdi kalkıkmış gibi geliyor. Etrafımdakiler saçmalama hiç değil diyorlar ama zamanla inecek mi acaba? Düşer mi kalkıklığı?:43:

Kızlar merhaba ameliyat olalı 1 hafta oluyor ama burnum kalkık gibi hissediyorum. Ameliyattan önce doktora kalkık olmasın çok hafif kalkık olsun dedim ama şimdi kalkıkmış gibi geliyor. Etrafımdakiler saçmalama hiç değil diyorlar ama zamanla inecek mi acaba? Düşer mi kalkıklığı?:43:

Hiç korkmanıza gerek yok ineceğini garanti edebilirim :)
Çok geçmiş olsun :)

aynı sorun bendede var bnm de ucu çok kalkık gibi iner diyo doktor ama ne zaman altı ay lafını duymaktan çok sıkıldım. umarım erkenden iner.

aynı sorun bendede var bnm de ucu çok kalkık gibi iner diyo doktor ama ne zaman altı ay lafını duymaktan çok sıkıldım. umarım erkenden iner.

Burun işi sabır işi canım, benımde 6 ay olmasına 25. gun kaldı. :) Emin ol 4. aydan sonra daha rahat nefes alıyorsun ve şişlerin hızla gidiyor. Ben buraya gireli daha 1 hafta oluyor. Ben 3 ay aman bişi olur dıye hep evde oturdum dıları bile çıkmadım :( acayip pskıoljımı etkılemişti. Ama bi baktım gırdım burada arkadaşlar 4 gn sonra alışverişe, hatta 2..hafta sonra alışveriş, gezi vs. yapmışlar. 2. ayında adalra gıdenı bıle gordum, ki ben adaları çok severım bu sene aman bişi olur sıkıntısıyla gitmedim :( Yani kafana çok takma dzulıyor bır şekidle, doktoruunun deiğinden çıkma yeter. ;)

Benim daha 1 ay oldu..şimdi bile 1haftalık burnumla arada çok fark var iniyo yani :)

Şu anda zaten bandajlar yok mu?? benim de tam bir ay oldu. bandaj da kaldırıyordur bana da öyle gelmişti. 2. hafta bandajlarım açıldı hiç de şiş değildi. hala daha değil bu durumdan çook memnunum :)) hiiç merak etme her şey yoluna giriyor

Şu anda zaten bandajlar yok mu?? benim de tam bir ay oldu. bandaj da kaldırıyordur bana da öyle gelmişti. 2. hafta bandajlarım açıldı hiç de şiş değildi. hala daha değil bu durumdan çook memnunum :)) hiiç merak etme her şey yoluna giriyor

arkadaşım bende 8.günümdeyim dün alçım çıktı bant takıldı alçı çıktığında burnumu beğenmedim çok tuhaf geldi.şimdide ucu çok kalkık ve geniş duruyor inermi acaba diye burdan takip ediyorum yorumları falan herkes indiğini yazmış.sen ne diyorsun bu konuda senin 1 ay olmuş ilk başta nasıldı kalkık mıydı şimdi naıl.sorularımı cevaplaman dileğiyle.

arkadaşım bende 8.günümdeyim dün alçım çıktı bant takıldı alçı çıktığında burnumu beğenmedim çok tuhaf geldi.şimdide ucu çok kalkık ve geniş duruyor inermi acaba diye burdan takip ediyorum yorumları falan herkes indiğini yazmış.sen ne diyorsun bu konuda senin 1 ay olmuş ilk başta nasıldı kalkık mıydı şimdi naıl.sorularımı cevaplaman dileğiyle.

Tabiki cevaplarim. $image.webp iste bu ilk gunku fotografim. O halimden daha cok memnundum cunku su an daha inik. Benjmkide cok genis duruyordu. Merak etme 1 hafta sonra farki goruceksin ve istedigin gibi olucaktir

yeni burnunuz hayırlı olsun bundan sonra daha mutlu olmanızı lsterdlm, bö,yle yazılar okuyunca lnsan ne düşüneceğini şaşırıyor

Tabiki cevaplarim. Eki Görüntüle 764445 iste bu ilk gunku fotografim. O halimden daha cok memnundum cunku su an daha inik. Benjmkide cok genis duruyordu. Merak etme 1 hafta sonra farki goruceksin ve istedigin gibi olucaktir

benimkinin de kalkıklığı böyle gibi ve bandajlı şuan. Size çok yakışmış ama ben bu kadar istemiyordum ondan endişe ettim iniyorsa problem yok :)

benimkinin de kalkıklığı böyle gibi ve bandajlı şuan. Size çok yakışmış ama ben bu kadar istemiyordum ondan endişe ettim iniyorsa problem yok :)

benim de hafif kalkık duruy0 3. günüm bugün biraz insin ama ç0k da düşmesin inşallah yarın tamp0num çıkacak tamp0n silik0n değil sargı bezi inşallah ç0k acımaz ve hapşırmam annem 2 hafta s0nra gidecek 2 yaşındaki 0ğlumla yalnız kalıcam bezini almak için eğilmem gerekecek uyutması filan s0run napıcam ben 2 hafta s0nra da eğilme s0run 0lur mu

bir de alçının kenarları kalkık gibi araya kağıt s0ksan girer çıkmaz inşalalh s0ğuk ve alçıyı ıslatmasın diye fazla buz da k0yamadım bugün bayağı şişim

benim de hafif kalkık duruy0 3. günüm bugün biraz insin ama ç0k da düşmesin inşallah yarın tamp0num çıkacak tamp0n silik0n değil sargı bezi inşallah ç0k acımaz ve hapşırmam annem 2 hafta s0nra gidecek 2 yaşındaki 0ğlumla yalnız kalıcam bezini almak için eğilmem gerekecek uyutması filan s0run napıcam ben 2 hafta s0nra da eğilme s0run 0lur mu

Yok canim olmaz sorun. Spor falan da yaparsin hatta ama bebegin carpmasin burnuna dikkat et

arkadaşlar bişey soracağım ya. bu sayfada en az 3 4 kişi var burnunu yaptıran. herkes bu ismi geçen ünlü dr.laramı yaptırıyor burnunu yaa. sizler kime oldunuz ameliyatınızı?ve bu arada fotoğrafını koyan arkadaşın burnu çok güzel olmuş. güle güle sağlıklı günlerde kullansın...

arkadaşlar bişey soracağım ya. bu sayfada en az 3 4 kişi var burnunu yaptıran. herkes bu ismi geçen ünlü dr.laramı yaptırıyor burnunu yaa. sizler kime oldunuz ameliyatınızı?ve bu arada fotoğrafını koyan arkadaşın burnu çok güzel olmuş. güle güle sağlıklı günlerde kullansın...

Coook tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin. Darisi herkesin basina.
Ben prof dr halis unlu ye oldum. Kendisi izmir ekol de kbb uzmani. Burun estetigi de ozel alani. Cok deneyimli basarili donanimli bir uzman. Bizzat sahit oldum cok degisik hastalari geliyor turkiyenin dort bir yanidan. Fiyati da oyle ucuk degil 3000 tl verdim ben.

ayça hanım merhaba. size bir sorum olacak cevaplarsanız cok mutlu olurum. benim bugun 8. günüm üst dudagım garip bi hal içinde. önceden gülünce diş etlerim dahi görünürdü smdi dudagımdan dişim görünmüyo ve dudagım gülünce ince bi çizgi gibi kalıyo bu durum normalmi acaba.

bir de alçının kenarları kalkık gibi araya kağıt s0ksan girer çıkmaz inşalalh s0ğuk ve alçıyı ıslatmasın diye fazla buz da k0yamadım bugün bayağı şişim

kenarları kalkık bile olsa alçı kolay lokay çıkmaz(çok yağlı cildin falan yoksa) için rahat olsun buz uygula yoksa şişersin başın kalp seviyesinden yüksekte olsun madem şiştin aşağıya doğru insin şişlik.olduki çıktı alçın merak etme doktoruna git hemen yenisini yapar yada bantlama yapar.

Back
X