Ameliyat oldum ama...

burun kalkıklığı iniyor alçıdan sonra merak etmeyin olması gereken kalkıklık kalıyor yani burun üst dudak mesafesi 90 derece olmalı.ilk başlarda şeklini beğenmezseniz moraliniz bozulmasın biraz zamana bırakın güzel bir şekil alıcaktır zaman ilerledikçe.bazı insanlarda burun fazla şişmez hemen şeklini alır bu kişinin dokusundan bünyesinden kaynaklıdır benimki neden çok geç şekil aldı diye üzülmeyin normalde 1 ayda şekil belli olur 6 aya kadar devam eder burun oturması 1 senede tmmdır artık.:)

ayça hanım merhaba. size bir sorum olacak cevaplarsanız cok mutlu olurum. benim bugun 8. günüm üst dudagım garip bi hal içinde. önceden gülünce diş etlerim dahi görünürdü smdi dudagımdan dişim görünmüyo ve dudagım gülünce ince bi çizgi gibi kalıyo bu durum normalmi acaba.

Tabiki normal benimde 2 hafta dudaklarim uyusuk ve sisti.1
Hafta sonra degisikligi goruceksiniz 1 aydan sonra ise gercekten seklini aliyor

burun kalkıklığı iniyor alçıdan sonra merak etmeyin olması gereken kalkıklık kalıyor yani burun üst dudak mesafesi 90 derece olmalı.ilk başlarda şeklini beğenmezseniz moraliniz bozulmasın biraz zamana bırakın güzel bir şekil alıcaktır zaman ilerledikçe.bazı insanlarda burun fazla şişmez hemen şeklini alır bu kişinin dokusundan bünyesinden kaynaklıdır benimki neden çok geç şekil aldı diye üzülmeyin normalde 1 ayda şekil belli olur 6 aya kadar devam eder burun oturması 1 senede tmmdır artık.:)

Ucu sivrileşir mi acaba şimdi 16 gunluk ve tam istedigim gibi ama hafif şiş zamanla şişler indikce sivrileşmesinden korkuyorum

İlk ameliyat günlerimde farklıydı,3 ay 5 ay farklı sık sık resim çekerseniz brnunuzun zamanla değişeceğini göreceksiniz .1.5 yılda bile biraz farklılıklar olabılecegını söyledı dr.um yakında resimlerimi paylaşacağım :)

kalkik gorunen inermi bilmiyorum ancak,
ben mesela hafif kalkiklik istedim,su an o kalkikligi goremedim
15 gun oldu daha benimde
umarim ustteki sislikler iner vede az bi kalkiklik olur
umarim istedigin gibi olur....

saygilar:nazar::nazar:

benim de hafif kalkık duruy0 3. günüm bugün biraz insin ama ç0k da düşmesin inşallah yarın tamp0num çıkacak tamp0n silik0n değil sargı bezi inşallah ç0k acımaz ve hapşırmam annem 2 hafta s0nra gidecek 2 yaşındaki 0ğlumla yalnız kalıcam bezini almak için eğilmem gerekecek uyutması filan s0run napıcam ben 2 hafta s0nra da eğilme s0run 0lur mu

Yok canim olmaz sorun. Spor falan da yaparsin hatta ama bebegin carpmasin burnuna dikkat et

alyasimal,eğilmende sorun olmaz ama bi süre ağır kaldırmaman lazım,eğilirken dikkatli eğilmen lazım yoksa burun şişiyor.

aycacım spora yapamaz 8-10 hafta arası spor yasak :) yürüyüş falan diyosan onları yapar tabi :)

Back
X