Ameliyat oldum geldimmm

Ya alci ciktiktan sonra bant takmadi benim burnuma bende sordum takilmicak mi diye gerek yok dedi. Sen temizlerken burnunu nasıl temizliyosun hangi kremi burun spreyini kullaniyosun nasil uyguluyosun

Markasini tam bilmiyorum canim 30 tlye bitane deniz suyu aldim bide kendim bepanthen aldim kabuklari yumusatsin diye onu ama kremi doktor soylemedi ben kendim aldim ya bide sana bisey sorcam senin burnun nasil sanki benim bazi yerleri girintili cikintili gibi kemer var gbi duruyo sislikten mi acaba korkuyorum cunku kemer aldirmistm ya hala kemer varsa

Bende oyle bise gorunmuyo suanlik canim ama muhtemelen sislikten oyledir cnku senin gibi soyleyenler bi sure sonra normale donuyo seninde daha cok yeni sonucta nefes alip vermen nasil peki

Kizlar bugun benimde 2.gunum tampon varken hic bi sekilde temizleme veya bi bakim yapmiyoruz demi icine
Doktor bi krem verdi sadece dikis yerine suruyorum bide yanma var uc kisimlarda niyeyse artik

Yok temizlik yapmicaksiniz daha alci ciktiktan sonra basliyor. Dikis icin ne verdi size acaba

mayneymis mayneymis bigunmutlaka bigunmutlaka benim delikli tamponlarım var doktor ilk günden senüs temizleme kiti verdi onunla temizliyorum burnumun içini sık sık temizlememi söyledi o olmasaydı nefes alamazdım

Doktordan doktora degisiyo demek ki benimki herhangi bisey demedi. Siz suan nasil temizliyosunuz peki

Doktordan doktora degisiyo demek ki benimki herhangi bisey demedi. Siz suan nasil temizliyosunuz peki
Sinus temizleme kiti diye geçiyor adı. Saşe halinde tuz var onu şişeye döküyorsun üstüne su koyup şişenin ağızını burun deliğine koyup suyla hafif basınç veriyorsun o tuzlu su bir burun deliğinden girip diğerinden dışarı akıyor içerdeki kurumuş veya taze kanı, sümüğü ne varsa temizliyor. Serum/tuzlu su olduğu için yaraların mikrop kapmasını da önlemiş oluyor ayrıyetten antibiyotikli krem de verdi günde bir kez onu sürüyorum

Bana balaban diye antibiyotikli bi krem verdi oni sabah aksam suruyorum temizlemem gerekiyomu nasil yapcam diye mesaj attim simdi

Benim suan herseyim cikti ama masaja bir hfta sonra basla dedi haftaya carsamba gunu yani o yuzden suan buruna hic dokunmuyorum ben su cekmiyorum icine fln doktor sumkurebilirsin demisti ama bana daha erken geldi yanlis mi yapiyorum sizce

Valla ben şimdiden sümkürüyorum :D bence burnunu normal kullanabilirsin ama burnunu sikerken sıkma sadece üst dudağını sil ve bence sümkürebilirsin :)

Ama masaj için erkendir gerçi kaç günlük olduğunu bilmiyorum ama normalde 20.günden sonra başlanır masaja

Burundaki sisligi azaltmak seklini oturtmak icin. Senin burun harici yuzunde ödem var mi ust dudaginda alninda fln

Evet var alnımdaki indi busefer yanaklarım şişti çene kemiğime birikti sanki ödem. Bulldog'lara benzedim :D

1 aya iner dedi benim doktor bakalim gorcez ya yuzum insinde burundaki odem onemli degil zaten o hemen inmicek belli ki. Sen baya ti'ye aliyosun bu durumu heralde:KK70:

Var tabi. Doktor 1 aya gecer dedi morluk sislikler. Bende arnicanin kremini aldim morluk ve odemi azaltiyomus cabuk emiyo zaten suan anlamiyorum tabi etkisini daha. Gunde 3 kere kullaniyorum. 9 gun sonra ilk defa sumkurdum cokkk iyi geldi. Sen bu sumkurme isini kac kere yapiyosun gunde

Back
X