Ameliyat oldum geldimmm

Valla doktor sık sık yap dedide ben anca 3-5 kez yapıyorum. Benim doktor haftaya yanıma geldiğinde morluk şişlik kalmaz dedi. Bi arkadaşım kullanmıştı arnikayı hiç bir faydasını görmemişti zaten morlukların rengi hızla açılıyor

Bünyeden bünyeye degisiyo da olabilir sislikler morluklar. Krem icin suan bisey diyemicem daha yeni kullanmaya basladim bakalim.

Valla doktor sık sık yap dedide ben anca 3-5 kez yapıyorum. Benim doktor haftaya yanıma geldiğinde morluk şişlik kalmaz dedi. Bi arkadaşım kullanmıştı arnikayı hiç bir faydasını görmemişti zaten morlukların rengi hızla açılıyor
Arnica yi ameliyattan 2 gin ince aldim ve her an uyguladim sonrada biz koydum ona ragmen olagan ustu bi morluk oldu ki sanki ciger gibiydi bugun yine mora dondu ona sukur yani arnica nin bende faydasini gormedim

Kizlar sizin burunlarda suan cok havada duruyo mu tampondan mis oyle dedi baya kalkik benimki sonra incekmis biraz daha

Valla bende cok istiyorum inmesini fazla kalkik geldi suan kucuk kutu gibi kibar ama fazla kalkik biraz inerse istedigim gibi olur tampon cikinca iner dedi umarim oyle olur

Benimde cok kalkik degil tabi eskisine gore kalkikta oyle abartili bi kalkiklik degil yani normal zamanla iner bende sabirsizim hemen olsun istiyorum ama bu is sabir isiymis onu anladim yaptirmadan once bu kadar uzun bi sureci oldugunu tahmin etmemistim. Burnu gectim yuzumdeki sislikler insin suanlik sadece

Ayy valla benim baya havada inecegini onceki hastalardada oyle olduguni bildigimden rahatim ama bu yandanda sabirsizlaniyorum boyle kalirsa cok uzulurum

Eklentiler

• 1476422569059.webp
    1476422569059.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 95
Kızlar merhaba ben de dün ameliyat oldum bugün eve geldim, pazartesi tamponlarım çıkacak. Reçetemde 10 gün boyunca okyanus suyu kullan yazıyor ama tampon varken kullanamiyorum. Tampon çiktiktan sonra mı kullanmaya başlayacağiz? Hepinize geçmiş olsun

Kızlar merhaba ben de dün ameliyat oldum bugün eve geldim, pazartesi tamponlarım çıkacak. Reçetemde 10 gün boyunca okyanus suyu kullan yazıyor ama tampon varken kullanamiyorum. Tampon çiktiktan sonra mı kullanmaya başlayacağiz? Hepinize geçmiş olsun
Delikli tampon varsa hemen kullanacaksın canım ama doktoruna sorsan daha iyi olur bence

Muhakkak iner de zaman lazim bide sabir. Dusundukce daha cok uzar surec. Psikolojik olarak alistirmak lazim. Yoksa diger turlu cok zor oluyor.

Kizlar sizin ameliyatlar acik mi oldu kapali mi? Benim 3. Gun tamponlar alindi icini temizledi. doktor burnundan nefes al artik hep burnunu kullan dedi kullaniyorum ama sirayla birer burun deligim tikanip duruyor:)

Ayy ne guzel tampondan kurtulmussun darisi basima cok deli eden bisey benimde acik ameliyat ama 6.gun alinacak suan tampon varken bile bazen nefes cok guzel aliniyo bazen gidiyo suan seninde tikaniklik cok dogal hep oyle oluyormus normal nefes almayi hemen bekleme zaten okyanus suyu kullan dedi mi onlara dikkat et acilir zamanla
Tamponu cikarinca neler yap dedi sana ?

bigunmutlaka bigunmutlaka . Benim ameliyat kapaliydi. Burnumun icinde dikisler sanirim o yuzden daha temizlemem icin bir sey demedi sadece nefesi burnundan al agzini kullanma dedi akintin olursa da onemli degil sil dedi

Kızlar bende pazartesi gunu ameliyat oldum silikon tamponlarım persembe cıktı ama bez tamponda varmıs ve 24unde çıkcak :( sizde bez tampon kullanıldı mı?

Yok bez tampon artik cogu doktor kullanmiyor hep silikon tercih ediliyor ilk sizde duydum vardir doktorunuzun bi bildigi gonlunuzu ferah tutun guvenin doktorunuza

Back
X