Ameliyat Oldum , Tıkanıklık , Endişe , Kafaya Takılanlar.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hatip
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar ben 22.gündeyim göz altları gölge gibi, kalıcı olacak diye korkuyorum ve sağ elmacık kemiği üzerinde göze biraz yakın yerde sarılık kaldı 22.gün ve hala geçmedi ve burnumun kemerin sağ tarafı sol tarafına göre daha çökük sizce bu şişliktenmi yoksa bir terslikmi??? cevaplarınızı bekliyorum

çok fazla morardım ben, morluklar yanaklarıma en son çeneme düştü.

göz altında ve çenemde morarıklık ve sarılık yaptı. aynı zamanda göz bebeğimin çevresine kan oturdu. yaklaşık 2 ay sonunda tüm bunlardan kurtuldum.

ben burnumu hiçbir şekilde ellemedim içine hiçbir şey sokmadım iplere dokunmadım, her kontrolde doktor ayrı bir yerdeki ipi alarak kesti içini temizledi. bunun dışında dikişler yumuşak kalsın diye merhem verdi sadece onu sıktım içine.

bir burun spreyi verdi 5 tl reçetesiz onu kullandım uzunca süre yani 1 sene kadar. daha sonra bir yazı okudum bu spreyler bağımlılık yapıyormuş anında doktora gittim bana bir iki ilaç verdi ve bu spreyden kurtuldum.

Meraba arkadaşlar.

Ben ameliyat oldum ve bugün 16. günüm..
Burnumun şeklinden memnunum fakat ucu kaşların ortası birazcık alnım ve burun kenarları çok şiş gözlerim içine çökük duruyor şişliklerin büyük bölümü ne zaman iner çabuk inmesi için yapmam gereken nedir.

Doktorum masaj yap dedi yaparken düşecek diye korkuyorum kolay kolay düşermi burun ucu? ve nasıl masaj yapmalıyım

birde hani göz morarıyor ve geçiyor ya sağ gözümün altında morluktan sonra olan sarılık kaldı o ne zaman geçer kalıcı olcak diye korkuyorum 16 gün oldu geçmedi ki gözümde öyle çok morarmamıştı ameliyattan sonra.

ve alçıyı alırken doktor içeriden kabuk çekti o anda burnum açılmıştı ama sonradan yine tıkandı az nefes alıyorum bazen komple tıkanıyor okyanus suyu 1 kutu kullandım pek faydasını gormedım 30 lira vermekte işime gelmedi daha fazla bende 1 bardak suya 1 çay kaşıgı tuz atıp şırıngayla burnuma çekiyorum açılıyor ama yine tıkanıyor içinden birşeyde çıkmıyor kulak çöpüyle temizlediğimde anlamadım bu durum ne zaman geçer...

dikiş ipleride burnumun ucundan görünüyor daha düşmedi bir sakıncası varmı kendisi düşermi?

Bilgi verirseniz çok sevinirim sıkıntıya giriyorum teşekkürler

Cnm mrb bnde aynı durumdayım nefes anlamıyorum okyanus suyu açıyor ama sonra yine aynı ve çıkan sümük coook yoğun ve sanki içinde hava var beyazımsı bi yeşil acayip yıkıyor bnde 11 gün sumkurmeye calisiyom fazla zarar vermeden ama zorlanıyor yaa

Son durumun nasıl o yamukluk hala var mı ? Bende esabil beye amelyt olmayı düşünüyorum..

Bende de sürekli tıkanıklık oluyor kızlar. Okyanus suyuyla temizliyorum birkaç saat rahat nefes alıyorum, sonra yine Başlıyor tıkanmaya. Gece uyurken çok sıkıntı oluyor ya, defalarca uyanmak zorunda bırakıyor insanı. En sonunda mecbur sabaha kadar ağızdan nefes alıyorum. Bu da kurumuş dudaklar, ağız, Boğaz demek oluyor :(((

Esabil Eker İlk muayenelerde biraz ilgisiz ve soğuk ancak operasyon için kararlı olduğunuzu gördükten sonra daha ilgili davranan bi doktordur.
Operasyon için size çok detay vermeye gerek duymaz ama zaten işini iyi bildiğinden,ne yapması konusunda kesin bi fikri olduğundan çok ayrıntıları size anlatmaya pek gerek duymuyor diye düşünüyorum.Kendinizi Esabil Bey'e bırakın,zaten en doğal ve olması gerektiği gibi yapacaktır.
Burnumda ameliyat sonrası hiç ağrı olmadı.Sadece içindeki tamponlardan ötürü nefes almanız zor oluyor 4-5 gün boyunca.Elmacık kemiklerinizin üzeri 2 gün göztorbası şeklinde şişiyor,10 gün mor renk alıyor.
Göğüs büyütme operasyonu sonucunda da bir hafta kadar hafif ağrılar oluyor göğüs-kol dolaylarında.Abartılacak,korkulacak bi şey yok,herkese tavsiye ederim.!

Son düzenleme:
Burun tam olarak 1 ay sonra acılıyormuş sanırım ve göz altındaki sarılık için ben bir hafta sonra hafif güneşe cıkmıştım o sarılıklara iyi geliyor ama tabi abartmamak lazım bir de Arnica kullan derim, morluklardan iz bile kalmadı benim onun sayesinde

geçmiş olsun doktorunuz kim ve nerede[/QUOT
Acaba burnunuzdan memnun musunuz 6 ay bitmis burun kendini belli etmeye baslamistir. bende revizyon icin esabil beyi dusunuyorum fikriniz benim icin onemli

Arkadaşlar ameliyatımın 8. Günündeyim burun kanadımın delikleri çok kalkık fare gibi siZce normal mi iner mi çok Can'ım sıkkın

Back
X