Dun ameliyat oldum agizdan nefes alma disinda cok buyuk zorluk yasamadim arada kanli tukruk geliyor cuma gunu tamponum cikcak umarim biraz rahatlarm tamponlardan sonra hemen iyilsesse keskee
geçmiş olsun doktorunuz kim ve nerede
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dun ameliyat oldum agizdan nefes alma disinda cok buyuk zorluk yasamadim arada kanli tukruk geliyor cuma gunu tamponum cikcak umarim biraz rahatlarm tamponlardan sonra hemen iyilsesse keskee
çok fazla morardım ben, morluklar yanaklarıma en son çeneme düştü.
göz altında ve çenemde morarıklık ve sarılık yaptı. aynı zamanda göz bebeğimin çevresine kan oturdu. yaklaşık 2 ay sonunda tüm bunlardan kurtuldum.
ben burnumu hiçbir şekilde ellemedim içine hiçbir şey sokmadım iplere dokunmadım, her kontrolde doktor ayrı bir yerdeki ipi alarak kesti içini temizledi. bunun dışında dikişler yumuşak kalsın diye merhem verdi sadece onu sıktım içine.
bir burun spreyi verdi 5 tl reçetesiz onu kullandım uzunca süre yani 1 sene kadar. daha sonra bir yazı okudum bu spreyler bağımlılık yapıyormuş anında doktora gittim bana bir iki ilaç verdi ve bu spreyden kurtuldum.
3 hafta bitmeden morluklar geçti bende
Son hafta belli belirsizdi
Meraba arkadaşlar.
Ben ameliyat oldum ve bugün 16. günüm..
Burnumun şeklinden memnunum fakat ucu kaşların ortası birazcık alnım ve burun kenarları çok şiş gözlerim içine çökük duruyor şişliklerin büyük bölümü ne zaman iner çabuk inmesi için yapmam gereken nedir.
Doktorum masaj yap dedi yaparken düşecek diye korkuyorum kolay kolay düşermi burun ucu? ve nasıl masaj yapmalıyım
birde hani göz morarıyor ve geçiyor ya sağ gözümün altında morluktan sonra olan sarılık kaldı o ne zaman geçer kalıcı olcak diye korkuyorum 16 gün oldu geçmedi ki gözümde öyle çok morarmamıştı ameliyattan sonra.
ve alçıyı alırken doktor içeriden kabuk çekti o anda burnum açılmıştı ama sonradan yine tıkandı az nefes alıyorum bazen komple tıkanıyor okyanus suyu 1 kutu kullandım pek faydasını gormedım 30 lira vermekte işime gelmedi daha fazla bende 1 bardak suya 1 çay kaşıgı tuz atıp şırıngayla burnuma çekiyorum açılıyor ama yine tıkanıyor içinden birşeyde çıkmıyor kulak çöpüyle temizlediğimde anlamadım bu durum ne zaman geçer...
dikiş ipleride burnumun ucundan görünüyor daha düşmedi bir sakıncası varmı kendisi düşermi?
Bilgi verirseniz çok sevinirim sıkıntıya giriyorum teşekkürler
Tesekkurler ankara gazi hastanesi seyhan çenetoglu:)geçmiş olsun doktorunuz kim ve nerede
geçmiş olsun doktorunuz kim ve nerede[/QUOT
Acaba burnunuzdan memnun musunuz 6 ay bitmis burun kendini belli etmeye baslamistir. bende revizyon icin esabil beyi dusunuyorum fikriniz benim icin onemli