• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyat oldum. Yardım eder misiniz??

• Konu Sahibi Konu Sahibi Fulya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Fulya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2012
9
0
36
Çanakkale
doktor bey bundan 7 gün önce açık ameliyat oldum, 5 buçuk cm çapında kist çıkarıldı, ancak bir sorunum var. Karnım sert ve şiş. Hala doğru-dürüst ayağa kalkamıyorum. Dün akşam çok az pembemsi bir kanamam oldu. Acaba iltihaplanma mı var diye şüphe etmeye başladım. Sezeryan olan arkadaşlarım 5. günden sonra ayaklanıyorlar, her işlerini kendileri yapıyorlar neredeyse..Bana hala annem bakıyor yaa.. Çok korkuyorum ne olur bana yardımcı olun:( Karında sertlik ve şişlik normal mi?? yoksa iltihap belirtisi mi?

Merhaba geçmiş olsun, doktor hanım olarak hitap değişikliği yapıp sorunuza geçeyim. Ameliyat sonrası olabilecek gaz ağrıları veya iyileşme sürecine bağlı sıkıntılar olabilir. Ancak en doğrusu sizin ameliyatonızı gerçekleştiren doktorunuzla doğrudan temas sağlamanız olacaktır. Iltahaplanma anlattığınız gibi bulgu vermez. Sevgiler.

doktor bey bundan 7 gün önce açık ameliyat oldum, 5 buçuk cm çapında kist çıkarıldı, ancak bir sorunum var. Karnım sert ve şiş. Hala doğru-dürüst ayağa kalkamıyorum. Dün akşam çok az pembemsi bir kanamam oldu. Acaba iltihaplanma mı var diye şüphe etmeye başladım. Sezeryan olan arkadaşlarım 5. Günden sonra ayaklanıyorlar, her işlerini kendileri yapıyorlar neredeyse..bana hala annem bakıyor yaa.. çok korkuyorum ne olur bana yardımcı olun:( karında sertlik ve şişlik normal mi?? Yoksa iltihap belirtisi mi?

Yardım ettiğiniz için çok teşekkür ederim doktor hanım.. Benim sizlere bir sorum daha olacaktı. Ayın 13 ünde regl olmam gerekiyordu, 7 gün gecikti. ameliyat nedeni ile mi reglim bu kadar gecikiyor?? Yoksa başka bir sebebi olabilir mi?? ameliyattan öne yumurtlama zamanımda eşimle bebek çalışması yapmıştık, hamile olmaktan şüphelenmeye başladım.. Keşke öle olsa.. Ama herkes ameliyattandır diyor..

ameliyat sonrasındaki aylarda düzensizlik olabilir ama normale dönecektir endişelenmeyin. gebelik şüpheniz varsa kanda gebelik testi yaptırarark durumu netleştirebilirsiniz. herşey gönlünüzce olsun. sevgiler

Yardım ettiğiniz için çok teşekkür ederim doktor hanım.. Benim sizlere bir sorum daha olacaktı. Ayın 13 ünde regl olmam gerekiyordu, 7 gün gecikti. ameliyat nedeni ile mi reglim bu kadar gecikiyor?? Yoksa başka bir sebebi olabilir mi?? ameliyattan öne yumurtlama zamanımda eşimle bebek çalışması yapmıştık, hamile olmaktan şüphelenmeye başladım.. Keşke öle olsa.. Ama herkes ameliyattandır diyor..

Back
X