Ya sizede cikarilan kikirdaklari gosterdilermi. Benimkiler cok fazla cikmmisGeçmiş olsun zorlu 2, 3 gün geçirdikten sonra herşey yoluna girmeye basliyacak
Benimde cok etliydi. Smdide icini temizlerken yanlarda et kalms gibi duruyor. Umarim silikonlardir ben et saniyorumdurYok hayır hiçbir şey görmedim ben 2. Haftamdayim ama sorunlu bir burnum vardı baya.
deeniz post: 51363156 .!.:Benimde cok etliydi. Smdide icini temizlerken yanlarda et kalms gibi duruyor. Umarim silikonlardir ben et saniyorumdur
onlar burun içindeki dikiş yada ameliyattan dolayı olan şişlikler bendede vardı şimdi düzleşmeye başladıBenimde cok etliydi. Smdide icini temizlerken yanlarda et kalms gibi duruyor. Umarim silikonlardir ben et saniyorumdur
Ya gercekten duzeliyormu. Cunku asiri var hani olekalirsa mumkn degil nefrs alamaamonlar burun içindeki dikiş yada ameliyattan dolayı olan şişlikler bendede vardı şimdi düzleşmeye başladı
Aynen canim okusurk boğaz da kasinti oldu bide bacaklarim cok titredi benim. Benim kanama gozlerme kdr sizdi. Canim kikirdaklari gosterdimi doktor.Bende yeni çıktım ameliyattan boğazım ağrıyordu öksürük vardı burnumdan çok bozagim ağrıyo şuan bide kanama oluyo sürekli sendede oldumu
bana verdi kıkırdakları bi kutu içinde duruyo halaAynen canim okusurk boğaz da kasinti oldu bide bacaklarim cok titredi benim. Benim kanama gozlerme kdr sizdi. Canim kikirdaklari gosterdimi doktor.
Peki kikirdaklar cok muydu. Benim cok sonradan sikintu olmasindan korkuyorumbana verdi kıkırdakları bi kutu içinde duruyo halaağızdan nefes aldığınız için boğazda sıkıntılar olması normal kızlar 3-4 gün sabredin geçicek bunlar
Aynen canim okusurk boğaz da kasinti oldu bide bacaklarim cok titredi benim. Benim kanama gozlerme kdr sizdi. Canim kikirdaklari gosterdimi doktor.
deniz suyu önermedimi doktorunuz. ben onla temizledikçe. içi aktı temizlendi nefesimde acıldı.. bende tampon yoktu içinde hiç. cok rahattım ondan. kanamamda hiç olmadı agrı sızıda hiç olmadı
Canim agri yok ama morluk ve sislik cok fena. Suan eski burnum bundan 3 kat kucuktu. Heryerim gozkapaklarim sisti regl oldum bide. Canim benden kikirdak cok almis ya asiri kafama takildi sonradan sikinti olurmu diyenasıl korktuğun gibi olmadı demi. hiç agrın sızın olmadı demi. şişliğin morlugun nasıl ??
Bende uyuyamiyorum cok sistim cokta kanamam varValla seninki iyi olmuş baya şanslısın ozaman bende hem kanama var hemde çıktıktan sonra baya kan kustum kötüydüm halada kaniyo o yüzden uyuamıyorum da
ben cok memnun kaldım. hiç kanama agrıda olmadı. nerkozdan ayılırken kustum aMa boş suydu acaba tampon olmadıgı için mi ki. cok rahat gecti. cok şişti morardı ama başka sıkıntı olmadıValla seninki iyi olmuş baya şanslısın ozaman bende hem kanama var hemde çıktıktan sonra baya kan kustum kötüydüm halada kaniyo o yüzden uyuamıyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?