Ameliyat oldum.

benim ilk gün cok yoktu şişlik morlugum 2. gün çok pis şişti gözlerin bayada morardı. arnica jel krem aldım. 4. gün gözlerimden morluklar indi şişlik gitti rahatladım yanaklarım şişti sadece ( benim göbeğimden yag alınıp yanaklarımada dolgu yapıldı zayıf oldugum için cukurdu yanaklarım ). dün 7. günümdü. hiç morlugum yoktu. alçı cıktı. dikişler alındı hiç hissetmedim dikişler alınırken. ama öncesinde pamukla bişi sürdü belki o uyuşturdu. cok korkuyordum dikiş alımından. şimdi sadece bi bant var burnumda. ama baya şiş burnum. 2 kaşımın arası şiş özellikle. bendende kıkırdak alındı. üstüne de bi parca kıkırdakta eklemiş. ama 1 gram kanamam olmadı hiç. burnumdaki sorun ise. et büyümesi vardı kemik eğriliği kırıklık vardı. beraberinde estetikte oldu. beraberinde. göbeğimden yağ alınıp yanak ve dudak dolgusuda oldu. ondan 4-5 gün yanaklarım gözlerim heryerim çok şişti. şuan 8. günüm. hiç morluk yok şişlik sadece burnumda var

Benimde sisler ve morluklar gittikce artiyor. Bugun 2. Gunum belkide normaldir. Kanamamda hiç durmadi.

Bende uyuyamiyorum cok sistim cokta kanamam var

Doktorum geldi sordu konuştuk kanamalar normalmiş bozagim ağıyordu öksürük filan vardı ya burnumda kapanmıştı ameliyatım çok güzel geçti sanaa söz verdiğim gibi bi burun yaptım ödemin filn fazlaydı burun içinde nefes almada sıkıntı yaşıyodun dedi o yüzden birZ ette almışlar galiba ondan kanar bir iki gün daha ondan sonra geçer merak etme dedi doktorla konuşmk iyi geliyo baya

Öncelikle cok gecmis olsun. Bende ameliyat olmayi düşünüyorum yazdiklarinizi okuyunca korktum acikcasi etrafimda olanlar hep kolay oldugunu söyledi sizinki zor olmuş sanirim.

Kalin derili oldugu icin cok.sismis olabilir ve sisligin inmesi ince deriye gore daha uzun sürecektir . Umarim istediğiniz gibi olmustur cektiginiz aciya degmistir

Benimde sisler ve morluklar gittikce artiyor. Bugun 2. Gunum belkide normaldir. Kanamamda hiç durmadi.
2. gün. benim gözüm yüzüm acaip şişti. ilk gün buz koydunmu. biz 5 dk buz 5 dk ara 24 saat öyle gecti. 2. gün yine buz koydum bazen . şişlikten morluktan korkma hiç. alabilrsem arnica jel krem al eczaneden o morlugu baya alıyor. 4.5. güne kdr şişlik morluk gitmez korkma hiç 6. güne hiç bişi kalmadı benim gram morluk yoktu .kanamam hiç olmadı benim ama tampon yoktu. aynı doktorum arkadasımıda ameliyat yaptı onun tamponluydu kanaması da olmuş tamponla mı alakalı bilmiyorum cok rahattı benim ne ağırlık oldu burnumda ne agrı ne kan. hiç olmadı. korktugun gibi değilmiş demi ameliyat ?

Saol canım benimkinin zor olmasının sebebi bozagim 3 4 gün öncesinde kötüydü zaten öksürüyodum baya grip başlangıcıda vardı bide aç giriyosun ya ondan bunyem çok zayıf düştü bende zayıfım zaten her bünyede farklı geçer benim yengemde olmuştu onunki benimkinden daha zor geçmiş anlattığına göre ama başkalarına bakıncada hiç ağrısı kanaması olmayan insanlarda var ama şuanki düşüncem zamanı geri olacak olsam hiç bulaşmazdım bu ameliyat işine belirgin bisey yoktu.zaten ben kaşındım biraz

Kemik eğriliği mi vardi yoksa estetik amacli mi oldunuz?

İstanbul'da misiniz ? Hangi doktora oldunuz ?

Bursada oldum canım daha dün oldu çok erken sonucunu görmediğim için birşey diyemiyorum ama benim aşamalar çok zor geçiyo böyle olacağını bilsem hiç konusunu bile düşünmezdim yani öyle söyleyeyim burun filan kalmadı gözüm de

Benimde 9. Günüm bugün burnumun ucu kısaltıldığı için o kısımda ödem fazla oluyor sanırım umarın hepimiz güzel burunlu oluruz.

Burun ameliyatı olan birı olarak eğer tekrar yapma imkanım olsa yaparım.
Çok şükür benim ameliyat la ilgili bir sorunum olmadi.
Sadece ameliyat masasına geçtiğimde koluma yapilacak iğnenin bi türlü görevli tarafindan damarlarimin bulunmamasi yüzünden hüngür hüngür ağlayarak söylenerek uyutuldum.
Uyandığım vakit feci üşüyordum.
Buzhanedeydim sanki.
Tir tir titreye titreye odaya alındım. Battaniye fln ustume atıldı.
Hiç bi ağrım olmadi burnumda.
Sadece sol kolum elim bileğim açıyordu.
Bi de bi baktım ki kadın bulamayınca bayağı her yeri denemiş. Morartmis çok kötü aciyordu.
1 gün kaldım sanirim. Yada 1 gece kalmış olabilirim hatırlamıyorum.
Sonrada eve gectim. Hiç bir sıkıntım olmadı.
Bende cok korkuyordum ama çok sukur beklediğim olmadı.
Siskinlikler hissettikleriniz tampon kaynaklı.
Siskinlikler zamanla iner zaten.
Doktor kontrollerinizi ihmal etmeyin.
Geçmiş olsun.

Ne guzel canim senin iyi gecmis pismanluk yasamamissin benim 3. Gunum ve suanki aklim olsa yapmazdim. İnşallah burnum duzelip kendine gelince bu pismanlik psikolojisinden kurtulurum. İnşallah herkesin burnu guzel olur Allah yardimcimiz olsun.

Deniz sakın pişman oldum deme çünkü ilk süreçtesin tamponlar çıkınca daha çok üzülürsün onun için pişmanlik yok sakın herşeyi allahın izniyle atlatıcaz.

Umarim cektigin acilara degmistir canim. Bnde cok korkuyorum dayım oldu ve cok zor gecti onun ki bende yıllardır hep erteliyorum o yuzden. Ama inanılmaz bir nefes problemim var gittikce zorluyor bni artik olmam gerekli doktor arastirmasindayim.

İyi bir doktora mi denk gelmediniz acaba bilemedim.
Allah yardimciniz olsun. Tekrardan geçmiş olsun ameliyat olanlara.
Ameliyatli burun şişliği tam anlamıyla 6 ay da ancak iner normal haline döner yani.
Şişliklerı bu kadar sorun yapmayın.
Ama kontroller çok önemli ihmal etmeyin.

Öyle bir sorunun varsa erteleme benze canım olmaya olacaksın zaten biran önce ol kurtar bir haftada atlatiliyo zaten ama zor işte dişini sıkacaksın biraz benim bi sorunum yoktu sadece dış görünüşten rahatsız olduğum için yaptırdım mecbur değildim ya o yüzden biraz pişman oldum ama son pişmanlık fayda etmiyo sabredip geçmesini beklicem artık

Sizin nekadar oldu ameliyat olalı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…