öylemi dersin? bu kadar bariz belirgin olmasa umursamıcam( biri resmin yukarı bakıyo diğeri yere (
anladım cnm bnmde öyle ya simetrik farklılıklar genelde oluyormus ama cok belli olması şişliktendir bence şişlerin indkçe eminim daha güzel olcktır bnmde öyle olur inş:) takma kafana zamanla düzelcektr :)
inşallah canım inşallah ya çok korkuyorum böyle kalmasından
alçıdan çıkınca hiç sorun yoktu bandajı çıkarınca bi taraf düştü aşağı doğruherkeste cnm böle şeyler oluyor az sabretttmen lasım..
burun delikinin birinin yukarıda olmasının sebebi otarafın daha şiş olup gergin olmasından dolayıı dik durmasından kaynaklanıyor..şişler gidince iki taraf eşitlenirrrrr merak etme:)
alçıdan çıkınca hiç sorun yoktu bandajı çıkarınca bi taraf düştü aşağı doğru
nem ya ne güzel yazmışsn :) inşallah hep dua ediyorum artık
ay kızlar moral verdiniz, şişliktendir umarm :)
emin ol cnm şişliktenn ama biras sabretmen lasımmmm benim şişlikler gidince okdr muntazamlaştıki burnum anlatamam yani:)ondan az sabretttttt sonra keyfini çıkar:)
şuan patates gibi o kadar büyük ve kaba ki aynalara bakmıyorum
burun delikleri insin eşitlensin başka bişey istemiyorum
senin burnun harika olmuş nemcim maşallah diyorum :)
kızlar bende 13 gün önce ameliyat oldum. bandajım 3 gün önce çıktı ve şuan aynalara bakmak istemiyorum.
burun deliklerimin biri aşağıda biri yukarda. farklılık o kadar bariz belli oluyo ki
uzaktan hemen anlaşılıyo. bi delik kalkık bi delik düşükmafoldumben
yüzüm çok şiş şuanda ,acaba önceden böyle olupta sonradan düzelen var mı?
böylemi kalcak diye içim içimi yiyo o kadar kötü duruyoki olduguma pişman oldum nerdeyse :gitme:mafoldumbenmafoldumben
bitanem elbette öyle kalmiyacakdirr takma kafana bence...hemen hemen her burunda blöle vakalar görülebilirr eee kolay deil burun bu tamemen temeli degisiyor ve burun buna uyum saglamaya calisiyor canini sikma ve savrett ve beklee....:teselli:
Düzelir inşallah, ne güzel herkes moral vermiş burayı bundan çok seviyorum :)
şuan patates gibi o kadar büyük ve kaba ki aynalara bakmıyorum
burun delikleri insin eşitlensin başka bişey istemiyorum
senin burnun harika olmuş nemcim maşallah diyorum :)
kızlar bende 13 gün önce ameliyat oldum. bandajım 3 gün önce çıktı ve şuan aynalara bakmak istemiyorum.
burun deliklerimin biri aşağıda biri yukarda. farklılık o kadar bariz belli oluyo ki
uzaktan hemen anlaşılıyo. bi delik kalkık bi delik düşükmafoldumben
yüzüm çok şiş şuanda ,acaba önceden böyle olupta sonradan düzelen var mı?
böylemi kalcak diye içim içimi yiyo o kadar kötü duruyoki olduguma pişman oldum nerdeyse :gitme:mafoldumbenmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?