12. Günü.Ameliyatn kaçıncı günü?
Önden çok da kötü durmuyor aslında, ameliyattan çıkınca bu ben miyim diye şaşırmıştım ama zayıfım, 175 boyum var, 55 kiloyum. Yüzüm çok ince. Burundaki en ufak bir büyüklük çok göze çarpıyor canım :/Bence de burnun bu fotoğrafta uzun görünmüyor. Gayet güzel.
Önden nasıl görünüyor acaba?
Ya çok güzel burnun :)İçin rahat etsin diye eklemek istedim ilk resim 9. Gün ikinci 15. Gün ilk daha uzun duruyor benm burun ucumda ama ikinci resme dikkat edersen burun ucu daha küçük. Dert etme canm cidden zamanla küçülüyor daha yeni şişlikktendir
Önden çok da kötü durmuyor aslında, ameliyattan çıkınca bu ben miyim diye şaşırmıştım ama zayıfım, 175 boyum var, 55 kiloyum. Yüzüm çok ince. Burundaki en ufak bir büyüklük çok göze çarpıyor canım :/
Güzel olmus ama sis bile ucu suan hala benimde 38. Gunum bugun hala burnumun ucu kenarlari falan sis eski burnumdan daha duzgun ama daha buyuk o sisliklerde zamanla iniyor yanii ilk basta mesela gozlerim birbirinden uzaklasmis gibi geliyordu ilk 1 ay falan simdi gelmiyorUtandım karaladım biraz kusura bakmayın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?