ameliyat olduum :)

gussa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2014
141
8
Merhaba arkadaşlar yıllardır hayalini kurdugum ameliyatı sonunda oldum :)
Ankarada yaşıyorum bu forumdanda araştırdıgım doktorlarlada görüstüm ama nasip ya olmayinca olmuyor icine sinmiyor insanın :) e haliyle icime sinmedi diye olmaktan vazgeçmeye başlamıştim taa ki istanbula arkadaşımın yanına gezmeye gidene kadar :)
yanında çalıştıgı doktorla tanıştım konuştum yaptigi ameliyat resimlerini inceledim burdan araştırdgmda sonuç bulamadgm doktorla ayni begeni ayni fikirlerdydk şaşkn ve heycanlıydım :) ankaraya dönucegmi ve acilen ameliyat olmak istedgmi söyledm ve kırmadı ertesi gün ameliyatımı oldum. herkesin söyledgi gbi ne agrim ne sızım olmadı :) istanbul gezmesi yalan oldu tbi ama olsun cok dogal bi burnum oldu :) ki gorustugum doktorlar olmaz kuculmez kalın deriliyim diye binbir bahane uretmişken :)
kısacası istanbulda bir özel hastanede böylesine uygun fiyatlı ve beni mutlu eden bir doktorla tanışmak bir şanştı :)) daha burnum çok yeni ama herkes cok begeniyor :) tabi kendileri şuan taş gibi ödem ama olsun doktoruma guvendim ve gececegni biliyorum :) yardımci olabilirsem ne mutlu :)

haaaa bu arada fotograf görmek isteyen arkslar albumlerden görebilirl:) bandajlarım dün alındı :)

Eklentiler

• PhotoGrid_1436551667039.jpg
    PhotoGrid_1436551667039.jpg
    353,8 KB · Görüntüleme: 360
  • PhotoGrid_1437040711673.jpg
    PhotoGrid_1437040711673.jpg
    258,4 KB · Görüntüleme: 434
Merhabalar gussa bende Dr.Nihat Kaya ile görüştüm aklıma yattı ama yinede ameliyat olmuş biriyle konuşmak istiyorum nasıl memnun musun her şey beklediğin gibi mi gitti gerçekten hedeflediğine ulaşıyo mu yani kısacası bana son durumundan bahsedebilir misin durumun nasıl ?

Merhabalar gussa bende Dr.Nihat Kaya ile görüştüm aklıma yattı ama yinede ameliyat olmuş biriyle konuşmak istiyorum nasıl memnun musun her şey beklediğin gibi mi gitti gerçekten hedeflediğine ulaşıyo mu yani kısacası bana son durumundan bahsedebilir misin durumun nasıl ?
cnim bna bildirim gelmiyor kusura bkma tbi özeldn msj at knuşalm :)

Burnun çok güzel olmuş canım geçmiş olsun,ben de yeni ameliyat oldum şuan 8.günüm sadece bantlar var. Göz pınarlarımın arasında ki şişlikten ötürü gözlerim birbirinden uzak ve küçülmüş gibi duruyor sende de aynı görünüm oluşmuş muydu? Geçici midir kalıcı mıdır diye endişe ediyorum

X