- Konu Sahibi eylul_pinar
arkadaşlar ben şubat 2006 da estetik burun ameliyatı oldum.burnum çok sorunluydu.hem kemer vardı,hem burun deliklerinden kıkırdak görünüyodu hemde burnumun ucunda çukur vardı.nese ameliyattan bir süre sonra sevinçten deliriyodum tabi ben.çok güzel olduğunu düşünüyodum eskisine göre...taki şişlikler inene kadar.bir sene normaldi bir sene sonunda bende bayağı zayıfladım 15 kilo kadar verdim.zayıfladıkça sanki burnum değişmeye başladı.resmen kemer hariç eski haline döndü burnum.ucundaki çukur hele o kadar kötü duruyorki burnum küçüldüğü için tabi.eski halinden bile kötü gibi hissediyorum bazen.burnum eski haline döndüğünde ise ben hamile olduğum doğum dan sonrada başka sağlık problemlerimle ilgilendiğim için fırsat bulamadım doktora gitmeye geçen yaz gittim.uzun zaman geçtiği için doktor benden tekrar para taleb etti.sinir oldum.yeni olmadıki ama dedim.şişlikler tamamen inince meydana çıktı dedim.o zaman babam kredi çekip yaptırmıştı ameliyatımı şimdi evliyim eşim hayatta para vermez böyle bişeye.rezil oldum arkadaşlar.mutlaka iyi araştırın doktorlarınızı..