Ameliyat olmalı mıyım?

Evet kavisli ama şuan bence çok kaba ve anlaşılıyor ama yine de hoşuma gidiyor yılların kemeri gitti😂🤲🏼 Ben önden beğenmiyorum pek. Zaten yandan düzeltmek çok kolay
Bende önden beğenmemekten korkuyorum çünkü önden memnunum bozulursa diye tereddüt ediyorum

araştırmışsınızdır ancak burun ameliyatı sonrası biraz sabırlı olmak gerekiyor, ona göre karar verin. sağlık diliyorum.

Merhabalar arkadaşlar benim burnumda küçük bir kemer var önden memnunum gülünce biraz burun ucum düşsede normal de hiç düşük değil. Önden ince ve hoş çok beğeniyorum. Hatta önden değişmek istemiyorum hiç. Doktoruma bunu söyledim tamam dedi ama burda okuduğum kadarıyla insanlar doktorlarına nasıl istediklerini söylese de çok farklı ve sonradan sıkıntı çıkan burunlarla karşılaşıyorlar. Böyle olmaktansa bu şekilde kalmasını tercih ederim tabiki. Sizce sadece kemer gitsin desem burnun yamulma çökme vs. İhtimali var mı? Kemerim gidince önden daha kalın olur mu? Bu şekilde kendimle barışık olup yaşamalı mıyım?
Babanızın doktoruna mı karar verdiniz?

ben tıbbi nedenlerle burun ameliyatı oldum estetik yok ama burun kemiğim kırıldı. ama o acı çekilmez
aylarca geçmiyor tam bir delilik bence.

Hazır tatildeyken ve evdeyken olmak istiyor bir yanım. Ama bir yanımda sürekli ya daha kötü olursa
Burnunuzun sadece kemerini aldırırsanız hiç bir sorun olmaz ki, yani görüntünüz değişmez sadece iyileşme sürecinde şiş olacaktır , bence evdeyken yaptırabilirsiniz ama iyileşme süresine kendinizi hazırlayın

Burnunuzun sadece kemerini aldırırsanız hiç bir sorun olmaz ki, yani görüntünüz değişmez sadece iyileşme sürecinde şiş olacaktır , bence evdeyken yaptırabilirsiniz ama iyileşme süresine kendinizi hazırlayın
Öyle mi diyorsunuz kemer alınınca önden daha kalın veya çökme gibi sıkıntılar olmaz mı?

Öyle mi diyorsunuz kemer alınınca önden daha kalın veya çökme gibi sıkıntılar olmaz mı?
Burnu her türlü yukarı çekip kaldırıyorlar ameliyat sırasında ( beni etkilemez derseniz youtube da işlemin videosu var izleyebilirsiniz anlayacaksınız neden kalkık görndüğünğ)işlemi yapmak için sonrada iyileşene kadar biraz daha kalkık oluyor . Ama burun kemerini yok etmek için farklı uygulamalar da var törpü gibi onda burnu kalkırmalarına gerek kalıyor mu emin değilim. Onu doktorunuza sorsanız iyi olur . Ebru şahin diye bir oyuncu var o da burnunun kemeri aldırtmış mesela ve hiç çok kalkık görmedim onun burnunu

Burnu her türlü yukarı çekip kaldırıyorlar ameliyat sırasında ( beni etkilemez derseniz youtube da işlemin videosu var izleyebilirsiniz anlayacaksınız neden kalkık görndüğünğ)işlemi yapmak için sonrada iyileşene kadar biraz daha kalkık oluyor . Ama burun kemerini yok etmek için farklı uygulamalar da var törpü gibi onda burnu kalkırmalarına gerek kalıyor mu emin değilim. Onu doktorunuza sorsanız iyi olur . Ebru şahin diye bir oyuncu var o da burnunun kemeri aldırtmış mesela ve hiç çok kalkık görmedim onun burnunu
Anlıyorum çok hafif kaldırılsa da bir şey olmaz aslında ama emin olamıyorum işte sonrasında kalınlaşma veya çökme düşme olur diye

Back
X