ameliyat olmalımıyım durum karışık

Dilekkk1313

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2015
94
20
18
Merhaba daha önce açtığım konularlada alakalı olacak ama bir kez daha yorum istiyorum sizden bu sefer sağlıklada bağlantılı kendimi çok çaresiz hissediyorum artık
Bende iki taraftada 5,5 cm lik çikolata kisti var öncelikle şunu söyliyim evliliğimizde dalgalanmalar var çocuk düşündük kavga ettik eşim düzenli cinsel ilişki olamadı yani hatta daha yeni kavga ettik ve yeniden başladık barışma sürecindeyiz.enson boşanalım çocuk movuk olmasın falan restleştik şimdi o konularda konuşmuyoruz düzelmeye çlışıyoruz yenibir umut..herneyse şimdi şöyle bir durum var iki doktora gittim ilki böyle çocuk olmaz laparoskopi yapalım dedi 2. Si cinsel ilişkimizi sordu bende söyledim ozaman nasıl olcak çocuk dedi 2 ay daha deneyin dedi kisttenmi olmuyor ilişkisizliktenmi ilk doktor 1 senede denk gelirdi illa dedi 2. Konuya öyle bakmıyor.asıl soruya geliyorum kızlar çok uzattım nolur kusura bakmayın.şimdi biz bu konularda konuşamoyoruz pek eşimle normalde iki ay denicektik ama kavgalar filan cinsellik yok aralıkta laparoskopi olcaktım.sonradındaki 6 ay önemliymiş çocuk için bu halde nasıl toparlanırız bilmem kistleri aldırmayıncada yumurtalıklara zarar verirmiş. Kendimi düşünüyorum şuan napmaloyım çocuk isteme durumuyla paralel laparoskopi bence herşey havada kaldı içim içim yiyor napmalıyım bana tavsiye verebilirmisiniz.

İyi gün kötü gün olayı girer devreye işte ozaman anlarsınız nekadar bağlı size
E yani hastaysanız doktorlarda olacak diyorsa olmalısınız 1-2 daha doktora görünmenizi öneririm.

Merhaba daha önce açtığım konularlada alakalı olacak ama bir kez daha yorum istiyorum sizden bu sefer sağlıklada bağlantılı kendimi çok çaresiz hissediyorum artık
Bende iki taraftada 5,5 cm lik çikolata kisti var öncelikle şunu söyliyim evliliğimizde dalgalanmalar var çocuk düşündük kavga ettik eşim düzenli cinsel ilişki olamadı yani hatta daha yeni kavga ettik ve yeniden başladık barışma sürecindeyiz.enson boşanalım çocuk movuk olmasın falan restleştik şimdi o konularda konuşmuyoruz düzelmeye çlışıyoruz yenibir umut..herneyse şimdi şöyle bir durum var iki doktora gittim ilki böyle çocuk olmaz laparoskopi yapalım dedi 2. Si cinsel ilişkimizi sordu bende söyledim ozaman nasıl olcak çocuk dedi 2 ay daha deneyin dedi kisttenmi olmuyor ilişkisizliktenmi ilk doktor 1 senede denk gelirdi illa dedi 2. Konuya öyle bakmıyor.asıl soruya geliyorum kızlar çok uzattım nolur kusura bakmayın.şimdi biz bu konularda konuşamoyoruz pek eşimle normalde iki ay denicektik ama kavgalar filan cinsellik yok aralıkta laparoskopi olcaktım.sonradındaki 6 ay önemliymiş çocuk için bu halde nasıl toparlanırız bilmem kistleri aldırmayıncada yumurtalıklara zarar verirmiş. Kendimi düşünüyorum şuan napmaloyım çocuk isteme durumuyla paralel laparoskopi bence herşey havada kaldı içim içim yiyor napmalıyım bana tavsiye verebilirmisiniz.

bence kistlerden kurtulmalısın, benim yumurtalığımda da vardı 6.5cm açık ameliyatla alındı 6 ay sonrada hamile kaldım, zaten yumartalıklarından biri zarar görse diğeri çalışıyor ama bekletirsen orayada sıçramasın, böyle sıçrama huyu var mı bilmiyorumda

Nisan ayında 8 ya da 9 cmdi hatırlamıyorum çikolata kistim vardı. Sadece solda. Farklı farklı doktorlara gittim. Hepsi 3 ay takip ve küçülmezse en son alalım, 2 ay içinde olmazsa tüp bebek deneyin dendi.
Ben korktum. İlaç kullanmadım. Bir kere soğan kürü yapayım dedim midem bulandı devamı gelmedi. Ovülasyon testlerini bıraktım. Zaten hep 14. Gün yumurtluyordum. Bir de bebek olmayacak fikrine alıştım.
Sonra mayıs ayında regl olmayınca hah dedim adet düzenim de bozuldu. Belki yumurtlamadım bile pfff.
Baktım çift çizgi. İlk doktor kontrolünde kisti sordum, kist falan yok dendi. Bebek de kistin olduğu tarafa yerleşmişti, bir şey ifade ediyor mu bilmiyorum. Bu arada yumurtlama gününde ilişki yok. Eminim. Önceki ve sonraki gün var.

Bence ameliyat olmadan (çünkü kisti aldırsan da sonraki ay yine olabiliyor) Ovülasyon testi al, yumurtlayıp yumurtlamadığını kontrol et. O arada doğal şeyler dene. Bebek fikrini kafandan at.

Bir daha dene.

Benim de vardı doktorum çocuğun olmayacak dedi.
Uzun süre ilaç kullandım. İlaçlari 10 yılı geçik kullandım.
Sonra hamile kaldım doğal yolla ve kistler kuculmustu.

Ameliyat gibi Şansın varsa ol. Benim doktor öyle Şansın da yok demişti

Dr un yanına eşinle birlikte gitmelisin bence.dr esinin yaninda durumu

anlatsın sonra gerekirse konusursunuz ama kinuşmasaniz bile

bi önemi yok kistini bi an önce aldırmalisın.çikolata kisti ismi kadar

hiçte masum degil bi an önce ameliyatıni ol sonra evliliginle ilgili

karar alırsin.emin ol evliliginden daha önemli o kistten kurtulman:KK20:

Sagliginiz icin doktorunuzu dinleyin gerekirse 1-2 doktora daha sorun. Bebek icin lutfen ama lutfen evliliginizin oturmasini bekleyin.

Önce evliliğiniz otursun, düzenli cinsellik yaşamaya başlayın.
Sonra hala olmuyorsa tedavi sürecine girersiniz.

Back
X