Arkadaşlar şimdi nasıl baslasam ne desem bilmiyorum.
Yakın bi akrabam ( benimle yaşıt)
gözünden ameliyat olması gerekiyor.
Ama bu aile fakir bi aile.
3 kardeşler ve 2 si biraz saf farkli bir okula gidiyorlar. Babalarida cok az gördüğünden dolayi maaş alıyor.
Deniz feneri gibi yerlerden yardım geliyor.
Bu benimle yaşıt olan kız artik uzağı hiç göremiyor. Otobüs iyice dibime yaklaşınca otobüs olduğunu anliyorum diyor: ( benden başka kimseye de derdini açmadı.
Devlete gidiyor devlet yapmiyor özel de 5 milyar para istiyor. Göz derecesi 13.5
Ama para olmadigindan yaptiramiyorlar.
Baba calisamiyor bi o, bide evdeki cocuk 3 aydan 3 aya maaş alıyormuş.
Bugün yine konuştuk derdimin çaresi yok diyor olsada çok geç diyor.
Bir kaç akrabalarından borç istemisler ama kimse vermemiş. Geri odeyemezler diye mi artık bilmiyorum.
Ben lazer ile gozden ameliyat olacagim ama Allah bilir ne zaman sonra. Çok sıkışık durumdayiz çok da önemli değil benim derecem 2.
O ameliyat olmadan ben biriktirsem dahi asla olamam vicdanen.
Çok üzüldüm çok kafaya taktim. O kadar saf masum insanlar ki uzulmesinler diye hep teselli ediyorum bak olacak insallah diye , ama yok.
kendi basima ne yapabilirim ? Ben bi ev kiziyim çalışmıyorum yardimda bulunmak çok isterdim.
Nerelere başvurabilirim. Simdiden tesekkur ederim: (
Yakın bi akrabam ( benimle yaşıt)
gözünden ameliyat olması gerekiyor.
Ama bu aile fakir bi aile.
3 kardeşler ve 2 si biraz saf farkli bir okula gidiyorlar. Babalarida cok az gördüğünden dolayi maaş alıyor.
Deniz feneri gibi yerlerden yardım geliyor.
Bu benimle yaşıt olan kız artik uzağı hiç göremiyor. Otobüs iyice dibime yaklaşınca otobüs olduğunu anliyorum diyor: ( benden başka kimseye de derdini açmadı.
Devlete gidiyor devlet yapmiyor özel de 5 milyar para istiyor. Göz derecesi 13.5
Ama para olmadigindan yaptiramiyorlar.
Baba calisamiyor bi o, bide evdeki cocuk 3 aydan 3 aya maaş alıyormuş.
Bugün yine konuştuk derdimin çaresi yok diyor olsada çok geç diyor.
Bir kaç akrabalarından borç istemisler ama kimse vermemiş. Geri odeyemezler diye mi artık bilmiyorum.
Ben lazer ile gozden ameliyat olacagim ama Allah bilir ne zaman sonra. Çok sıkışık durumdayiz çok da önemli değil benim derecem 2.
O ameliyat olmadan ben biriktirsem dahi asla olamam vicdanen.
Çok üzüldüm çok kafaya taktim. O kadar saf masum insanlar ki uzulmesinler diye hep teselli ediyorum bak olacak insallah diye , ama yok.
Nerelere başvurabilirim. Simdiden tesekkur ederim: (