kan tahlili yapıyorlar vucudun narkoza karşı tepkisini daha önceden bilmek için
ameliyatın ortasında uyanmak falan bunlar olağan şeyler değil,hayatımda 3 defa ameliyat oldum hiçbirinde uyanmadım.
ameliyathanede uyandırıldım tabi direk uykudan uyanır gibi uyanmıyosun baya sersemliyosun,üşüyosun,boşluğa düşüyo gibi oluyosun ama en fazla bi kac saate hepsi geçiyor.
26.günde burnun şiş olur,ama yüzünde bir şişlik olmaz yani insan içine rahatça çıkabilicek durumda olursun ama burnunu büyük bulablirsin ilk ay..
benim de burnum estetik ama hiç yüzümün rengiyle arasında bir ton farkı falan yok,ilk defa duyuyorum daha beyaz oldugunu falan..
bu arada,inşallah istediğin gibi bi burnun olur :) korkma
bu kadarcıkmı bilen =)
arkadaslar bişey sorucam benim burun tasarımım biraz uzun geldi gözüme doktorumda burun ucundaki kıkırdağın kesilmediğini yukarı doğru kıvrıldıgını buda burnun kalkık olmasını sagladığını söyledi yani burnunun uzunlugu fazla geldiyse yukarı kaldırırım ama ozmanda domuz burnu dediğimiz görüntü olur dedi.yani uzun burunlu bi insan hiçbizaman kücük ve cok kalkık olmayan bi buruna sahip olamazmıı??? bu konuda bi bilgisi olan varmıı..
yeterli ayol benim verdiğim bilgiler daha ne istiyosun-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?