- Konu Sahibi happyhappy
-
kizlar selam, 2hafta sonra ben de ameliyat oluyorum isallah, fakat psikolojik mi bilmiyorum ama bogazim acio burnum tikanio hafif usuyorum,grip belirtileri hep bunlar,kendimemo kadar cok grip olma dedimki sanirimmpsikolojik de olabilir??)!!!! etrafimdaki. herkes grip, ameliyati mi etkiler mi sizce,benim durumumda olanlar var mi?nolur yardimci olun cok moralim bozuluyor
oncelikle super yazmıssın cok guldurdun moral verdin tesekkurler:)
ya sorma bugun bir de soguk havada durdum eve geldim simdi zencefil sarımsak nebulduysam yutuyorum:)))))) benmki psikolojik bence kafayi yedim iice, dua ediorum ve hayırlısı neyse o olsun diorum baska carem yok cunku!ben de eger 2 hafta sonra olamassam yaza kalıcak ve yaza kalmasını hıc ıstemıorum(
sen peki hic ilac almıs mıydın??
canım benim doktorum öyle antibiyotik felan içme gibi bişey demedi. sadece kanı sulandracak şeyler yani asprin felan kullanma dedi. ama ben korkudan ameliyata hiç ilaç içmedim. sadece vitamin depoladım bol bol. aynı sende de benim durum olmuş ya çok komik gerçekten ameliyat olma korkum hiç olmadı tam aksine ameliyat olamama korkum başlamıştı. çok daha beter bişeydi benim için.... üstelik senin daha iki haftan varmış ben son 2 gün kala hasta oldum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?