ilahi kıssssssssssssssssssss:):):)
amlthane gşderken gşyşyosun zatenn.. narkozu vermeden önceeee kollarını çıkarttılar gögsüm kapalı durcak şekilde straplez gibi sıyırdılar okdr:)üzerinde kalıyo yani:)
amelitta cesaret iğnesimi yapılıyo bak ben 2 sefer oldum bunu bilmiyordum
yapiliyor canim yani herkese yapilmiyor ama bende hep yapildi.
doktorunmu söyledi canım ben ameliyata girince hemen narkoz verdiler hiç bir şey hatırlamıyorum ben hemen uyudum hiç böyle şeylerden bahsetmedi bana
yok canim cesaret ignesi ameliyattan önce vurulur. tam olarak nekadar önce bilmiyorum ama yarim saat önce falan. hafiften böyle laylaylom moduna geciyorsun korku falan pek kalmiyor. :)
bana böyle bir iğne yapılmadı.ameliyattan öncede doktoruma çok korkuyorum dedim.ama dotorumçok iyi birisiydi benimle konuşup beni motive etti bana güven verdi sözleriyle cesaretlendim diyebilirim bence doktor çok önemli hatasına güven vermeli
heyyy bunu duydugum cok iyi oldu banada kesin yapilir bu igneden tiksakim ben tirsakkk:))))))0
ilahi kıssssssssssssssssssss:):):)
amlthane gşderken gşyşyosun zatenn.. narkozu vermeden önceeee kollarını çıkarttılar gögsüm kapalı durcak şekilde straplez gibi sıyırdılar okdr:)üzerinde kalıyo yani:)
kizlar ameliyata girerken giydiğimiz önlük ameliyat sırasında üstümüzde mi kalıyor yoksa ameliyat esnasında cıkarılıp ameliyat bitince tekrar mı giydirilio ?
arkadasla ameliyat olduk ama cesaret ignesinden olsa gerek bu minik detayi hatirlamiyoruz ve kafamiza takildi. sempatiksalakcinni
artik iddia meselesi oldu bu konu ucunda waffle var. sositososito
:))) bi de önlüğün altında bişi kalıp kalmama olayı var ben de onu merak ediyorum:) biri kalıyor diyor biri kalmıyo diyor ama göreceğiz bakalım hangisi doğruymuş:)
herseyini cikartiorsun :) cirilciplak ama önlük veriolar o önlügü cikartmiolarmerak ettmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?