ya siz doktorun önünde ciplak yatmiyorsunuz ki neden bukadar abartiliyor. sonucta üstünüzü örtüyorlar. doktordan da utancaksak artik kafalari gömelim kuma öyle yasiyalim.
bu tarz yorumlarda kusura bakılmasın ama bana sacma gelıyor,, yaa nıye utanmıyayım ne kadarda gorev ıtıbarıyle dahı olsa yabancı bırı ve erkek yanı.bence utanma duygusunu yıtırmemış her ınsan utanır.Sadece kadınlar degıl erkekler de utanır cunku utanma ınsanın yapısında var.Kımı zman gelıyor bı yerımızı kendı annemıze bıle gosteremıyoruz degıl mı ?ee o zman? Ya bence konu baska yerlere cekılmek ıstenıyor bu kadar yeter.
bu tarz yorumlarda kusura bakılmasın ama bana sacma gelıyor,, yaa nıye utanmıyayım ne kadarda gorev ıtıbarıyle dahı olsa yabancı bırı ve erkek yanı.bence utanma duygusunu yıtırmemış her ınsan utanır.Sadece kadınlar degıl erkekler de utanır cunku utanma ınsanın yapısında var.Kımı zman gelıyor bı yerımızı kendı annemıze bıle gosteremıyoruz degıl mı ?ee o zman? Ya bence konu baska yerlere cekılmek ıstenıyor bu kadar yeter.
pardon ama siz öyle bir yaziyorsunuz ki sanki doktorun önüne gecip ciplak dans edeceksiniz. bende utanirim ama yinede bukadar olay yapmamistim bunu. doktor bu görsün artik kadinlar normal dogum yaparken neler neler görünüyor utancimizdan dogurmayalim artik sadece sezeryanla ameliyat olalim.
hem bikiniyle dolasiyorsunuz ortalikta eee bikiniylede nerdeyse heryerimiz görünmüyor mu.
Kaldı ki zaten narkoz alıyorsunuz..boğazli kazak giyseniz de ne fark eder?doktor sizi soysa giydirse ruhunuz duymaz narkozluyken :)[/QUOTE
basıma gelenı bılecegım ıcın ruhumun duyup duymaması onemlı degıl onemlı olan benım psıkolojım..
elh. bikini giymedigim ıcın oyle bır derdım yok.. Bikiniyle her yerın gorundugu fıkrıne de katılıyorumzaten bikini gıyınen bırı ıcın amelıyata cıplakda gırılse fark etmez dıye dusunuyorum cunku alısıktır o bu durumlara dogum olayına gelınce burunla bır tutamazsınız cunku ıkısi cok ayrı seyler..neyse ben artık bu konuda yorum yazmakı stemıyorum herkesın fıkrı kendınedır!
Lütfen tartışma yaratacak kelimeler kullanmaktan kaçının.. Bu konu daha fazla tartışma ortamına çevrilirse cezai yaptırımlar uygulamak durumunda kalacağız..
kızlar daha önce izleyici olarak amelyata girdim ordan biliyorum önlüğü hasta uyuduktan sonra çıkartıp uyanmadan önce giydiriyorlar. kıyafetlerin de elektrotlar için ve steril alan oluşturabilmek için çıkarılması gerekiyor. sadece külotu bırakıyorlar o da hasta regl ise...
ohaaaa nasıl iş bu böylee benim böyle bişeyden haberim yoktu.. Ben silikon taktırmaktan çekinip önceliği burun ameliyatına verdim madem herşey çıkarılmış utanıp çekinmez silikon taktırırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?