Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ameliyat sonrası 2ci hafta burun ustunde kabarcıklar
arkadaslar bende 2 hafta once ameliyat oldum 6 cı gun atel alındı ve bandaj yapılmadı. şu an burnumun uzerinde guneş yanıgı benzeri kucuk kucuk kabarciklar var beyaz beyaz sizce bunlar nedir . tecrubesi olanlar yardim lutfen
arkadaslar bende 2 hafta once ameliyat oldum 6 cı gun atel alındı ve bandaj yapılmadı. şu an burnumun uzerinde guneş yanıgı benzeri kucuk kucuk kabarciklar var beyaz beyaz sizce bunlar nedir . tecrubesi olanlar yardim lutfen
bu olan çok normal.clt havalanmadığı için reaksiyon gösteriyor bazen 2 aya kadar surebiliyor.coğu hastada oluyor bu yağlanma eger cok rahatsız edici ise cilt doktoruna gitman lazım.geçmis olsun.
bepanten ve benzeri krem falan kullanma yağlı kremler dahada arttırır.sabunlu su ile yuzunu yıka zamanla onlar geçecektir.geçmezse cildiye doktoruna git derim
bence içine birşey sürmene gerek yok ben hiçbirşey kulanmadım deniz suyu kullandım ara ara ödem için ve gerilen dikiş yerlerime yumuşatması için krem sürdüm.burnunun zamana ihtiyacı var kendini toparlıcak zaten merak etme.