ameliyat sonrası 2ci hafta burun ustunde kabarcıklar

eurocreme

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2009
66
0
96
43
Edirne
arkadaslar bende 2 hafta once ameliyat oldum 6 cı gun atel alındı ve bandaj yapılmadı. şu an burnumun uzerinde guneş yanıgı benzeri kucuk kucuk kabarciklar var beyaz beyaz sizce bunlar nedir . tecrubesi olanlar yardim lutfen

arkadaslar bende 2 hafta once ameliyat oldum 6 cı gun atel alındı ve bandaj yapılmadı. şu an burnumun uzerinde guneş yanıgı benzeri kucuk kucuk kabarciklar var beyaz beyaz sizce bunlar nedir . tecrubesi olanlar yardim lutfen

bu olan çok normal.clt havalanmadığı için reaksiyon gösteriyor bazen 2 aya kadar surebiliyor.coğu hastada oluyor bu yağlanma eger cok rahatsız edici ise cilt doktoruna gitman lazım.geçmis olsun.

şu an arnica jel suruyorum faydası oldu biraz. peki ya icine bi şey surmeye gerek var mı acaba bazıları tatlı badem yagı falan demiş.

şu an arnica jel suruyorum faydası oldu biraz. peki ya icine bi şey surmeye gerek var mı acaba bazıları tatlı badem yagı falan demiş.

bence içine birşey sürmene gerek yok ben hiçbirşey kulanmadım deniz suyu kullandım ara ara ödem için ve gerilen dikiş yerlerime yumuşatması için krem sürdüm.burnunun zamana ihtiyacı var kendini toparlıcak zaten merak etme.

Back
X