• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyat sonrası ağrı karıncalanma

Neriz

Guru
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2012
171
169
303
Naci Bey merhaba,

Ben ikinci defa kepçe kulak ameliyatı geçirdim ve bugün 13. günüm. Sol kulağım çok iyiyken hatta hiç acı bile kalmamışken, sağ kulağımda ağrılarım devam etmekte. Kulagımın arka kısmında başımdan boynuma kadar gelen bir ağrı zonklama ve karıncalanma var. Sanki başım çürükmüş gibi dokunamıyorum bile.Dünde bir arkadaşımla tokalaşırken başı kulağıma çarptı ve şikayetlerim daha da arttı. Herhangi bir kanamam hiç olmadı bu kadar ağrı çekmem dikişlerimin kopmasıyla alakalı olabilir mi ?

Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler
 
Merhaba,

Muhtemelen sıkıntılarınız yeni ameliyat olmanıza bağlıdır. Birkaç hafta sonra şikayetleriniz hala devam ediyorsa doktorunuza başvurun.
 
Back