Ameliyat sonrasi agrilarin dinmesi vs neler yapilabilir

Merhabalar umarım annenizin ağrılar azalmıştır anneniz kaç yaşında ve tam olarak ne işlem yapıldı ?

Bayanlar verdiginiz tavsiyeler icin cok tsk ederim annem 43 yasinda burnunda ciddi bir kiriklik vardi yillarca ertelemis cok problemli bi burundu bugun agrilari azalmis ama yapma dedigim halde is yapmaya egilmeye devam ediyo oyle oluncada kaniyo. Bide simdi alci var alcinin uzerinden gozluk takiyo bu kadin hic soz dinlemiyo ya :/

Bayanlar verdiginiz tavsiyeler icin cok tsk ederim annem 43 yasinda burnunda ciddi bir kiriklik vardi yillarca ertelemis cok problemli bi burundu bugun agrilari azalmis ama yapma dedigim halde is yapmaya egilmeye devam ediyo oyle oluncada kaniyo. Bide simdi alci var alcinin uzerinden gozluk takiyo bu kadin hic soz dinlemiyo ya :/
ayy sakın taktırma :(

Sakın ve sakın iş yapmasın ve gözlük kesinlikle takmasın

Peki o agrıyı adet sancısıyla kıyaslarsak hangisi kazanır sizce :KK70: 1 yıl önce göğüs ameliyatı oldum ve 2. gece yaşadığım acı tarif edilemezdi aglatmıştı beni korkuyorum buda öyle agrıyıp sızlayacak diye ..
Agridan cok surundurucu bi surec. Nefes alamamak sisler iste surekli sprey krem dikislere surulen krem yarim saatte bir 10 dk soguk kompress bunlari surekli yapmak sıkıcı. Surekli krem suruyodum yuzume bi de banyo yapamamak kotuydu. Yani acidan cok boyle yipratici. Kulak xopuyle icini temizlemek falan:D

Agridan cok surundurucu bi surec. Nefes alamamak sisler iste surekli sprey krem dikislere surulen krem yarim saatte bir 10 dk soguk kompress bunlari surekli yapmak sıkıcı. Surekli krem suruyodum yuzume bi de banyo yapamamak kotuydu. Yani acidan cok boyle yipratici. Kulak xopuyle icini temizlemek falan:KK70:
O süreçlere alışığım meme ameliyatından sonra :KK70: beni korkutan kısmı acı,sızlama kısmı sadece .. birde nefes alamama problemi :KK43: evet o gerçekten sıkıntılı bir süreç olmalı..o kremleri vs ne kadar süre yapıyoruz

O süreçlere alışığım meme ameliyatından sonra :KK70: beni korkutan kısmı acı,sızlama kısmı sadece .. birde nefes alamama problemi :KK43: evet o gerçekten sıkıntılı bir süreç olmalı..o kremleri vs ne kadar süre yapıyoruz
Kremi dikisler alinip dusene kadar suruyosunuz. Sprey ilk 10 gun duzenli 5 kere ice dogru cekiliyo asla sunkurmuyosunuz, 10 gunden sonra isterseniz kullaniyosunuz. Ben hala kulak copunu islatip iceriyi temizliyorum tikanirsa vs. :)

Kremi dikisler alinip dusene kadar suruyosunuz. Sprey ilk 10 gun duzenli 5 kere ice dogru cekiliyo asla sunkurmuyosunuz, 10 gunden sonra isterseniz kullaniyosunuz. Ben hala kulak copunu islatip iceriyi temizliyorum tikanirsa vs. :)
Çok teşekkür ederim cevabınız icinn:))

Back
X