Merhaba hocam.Bende uzun süredir rinoplasti amlyatı olmayı düşünüyorum.Ama endişelerim var.Ameliyat sonrası burunda kayma yada düşme gibi riskler olabilir mi..?Bir ara bende kbb de çalıştım hemşireyim urfaada görev yapıyorum ancak ameliyat olursamda urfada yaptırmak istemiyorum.Ameliyat ücretlendirilmesi hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler..
Merhaba hocam.Bende uzun süredir rinoplasti amlyatı olmayı düşünüyorum.Ama endişelerim var.Ameliyat sonrası burunda kayma yada düşme gibi riskler olabilir mi..?Bir ara bende kbb de çalıştım hemşireyim urfaada görev yapıyorum ancak ameliyat olursamda urfada yaptırmak istemiyorum.Ameliyat ücretlendirilmesi hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler..
İyi yapılmış bir rhinoplasty ameliyatında burun ucunda düşme veya burunda kayma gibi durumlar olmaz.
Sizi muayene etmeden fiyat vermem sağlıklı değil. Ama İstanbul dışındaysanız mail yolu ile fotoğraflarınızı gönderebilirseniz ona göre değerlendirme yapabilirim..
Sizi ikna etmek için ekstra birşey yapamam. Eğer burun ameliyatı olmaya karar verdiyseniz gelip muayene olursunuz, doktor-hasta güveni oluşursa ameliyatınızı olursunuz.