Ameliyat sonrası burnun düşmesi

Deniz_22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2011
199
13
68
Merhaba hocam.Bende uzun süredir rinoplasti amlyatı olmayı düşünüyorum.Ama endişelerim var.Ameliyat sonrası burunda kayma yada düşme gibi riskler olabilir mi..?Bir ara bende kbb de çalıştım hemşireyim urfaada görev yapıyorum ancak ameliyat olursamda urfada yaptırmak istemiyorum.Ameliyat ücretlendirilmesi hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler..

bende burun ameliyatı olmak istiyorum ama cok korkuyorum bunu nasıl asarım hocam?size gelsem beni ikna edebilirmisiniz?

dün bir arkadasım olmus ama yüzü berbat bir durumdaydı ve onu görünce iyiyce korktum.. biliyorum aşmam gerekiyor bu korkuyu ama nasıl bende bilmiyorum:(

Merhaba hocam.Bende uzun süredir rinoplasti amlyatı olmayı düşünüyorum.Ama endişelerim var.Ameliyat sonrası burunda kayma yada düşme gibi riskler olabilir mi..?Bir ara bende kbb de çalıştım hemşireyim urfaada görev yapıyorum ancak ameliyat olursamda urfada yaptırmak istemiyorum.Ameliyat ücretlendirilmesi hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler..

canım sende sanırım olcaksın. peki estetik amaclımı yoksa saglık sorunumu yasıyorsun? bende her ikiisde mevcut ama cok korkuyorum..

Merhaba,

İyi yapılmış bir rhinoplasty ameliyatında burun ucunda düşme veya burunda kayma gibi durumlar olmaz.

Sizi muayene etmeden fiyat vermem sağlıklı değil. Ama İstanbul dışındaysanız mail yolu ile fotoğraflarınızı gönderebilirseniz ona göre değerlendirme yapabilirim..

Back
X