- 30 Kasım 2014
- 44
- 7
- 86
- Konu Sahibi nurnurnurnur
-
Daha 4-5 gün olmuş, tamponlariniz alçınız duruyor mu? Alçı henüz duruyordur tahminimce... Hepimiz aynı asimetrik görüntüyü yaşıyoruz hemen hemen.. İç dış hep ödemli, asimetrik görünmesi normal olabilir suan için çok erken :/kızlar ben salı amaliyat oldum burnum gayet normaldi burun delıklerımde sonra ben hapşurdum bugun sonra baktım burın delıklerım biri kıcılmus digeri buyumus biri yamulmuş doktora ulaşamadım ne yapabılırım normal mi bu durum
öylemi dersiniz bende çok korktum şeklı bozuk dıye benımkı düzgündü zaten yaptıktan sonra tampon aşagıya ındı bırde onunda etkısı olur muDaha 4-5 gün olmuş, tamponlariniz alçınız duruyor mu? Alçı henüz duruyordur tahminimce... Hepimiz aynı asimetrik görüntüyü yaşıyoruz hemen hemen.. İç dış hep ödemli, asimetrik görünmesi normal olabilir suan için çok erken :/
Olabilir valla :/ yani hele içinde tampon varken şekle hiç takılmayın bence suan .. :)öylemi dersiniz bende çok korktum şeklı bozuk dıye benımkı düzgündü zaten yaptıktan sonra tampon aşagıya ındı bırde onunda etkısı olur mu
çok teşşekkür ederimOlabilir valla :/ yani hele içinde tampon varken şekle hiç takılmayın bence suan .. :)
İlk 1 ay benimde baya farklıydı şu an eşit gibiler, sorun etmeyinkızlar ben salı amaliyat oldum burnum gayet normaldi burun delıklerımde sonra ben hapşurdum bugun sonra baktım burın delıklerım biri kıcılmus digeri buyumus biri yamulmuş doktora ulaşamadım ne yapabılırım normal mi bu durum
En çok duyduğum durum zamanla düzeliyor diyende var hiç değişmiyor diyende ben değişmiyor diyenlerdenimkızlar ben salı amaliyat oldum burnum gayet normaldi burun delıklerımde sonra ben hapşurdum bugun sonra baktım burın delıklerım biri kıcılmus digeri buyumus biri yamulmuş doktora ulaşamadım ne yapabılırım normal mi bu durum
kızlar benimki saga dogru biraz yatık masaj yapıyorum süreklı umarm gaydası olur
Ayy benim arkadaşım da oldu 2 yıl geçti üzerinden daha geçmedi delillerdeki orantisizlik . 5 ameliyat oldu aynı burundan e tabi burun mu dayanır onaBenimde tamponlar çıktıktan sonra normaldi sonra 2-3 gün sonra farkettim ki biri küçük biri büyük deliklerin ama sürekli değişiyordu bazen diğeri küçülüyor diğeri büyüyordu ertesi gün öbürü küçülüyor diğeri büyüyordu :)) sorun etme yani kafana takma şuan 1.5 ay oldu ameliyat olalı ve eşit hemen hemen zaman geçtikçe eşitleniyor yani takma kafana :)
Benim ki şuan eşit mesela ama sabah kalktığımda biri büyük biri küçük olabiliyor nedenseAyy benim arkadaşım da oldu 2 yıl geçti üzerinden daha geçmedi delillerdeki orantisizlik . 5 ameliyat oldu aynı burundan e tabi burun mu dayanır ona
Eğer bana diyorsanız ameliyattan önce eşitti ameliyattan sonrada şuan değişiyor işte sürekli ama şuan eşitBn ameliyata girmeden baktım zaten eşit değildi. Belki sizinde öyledir, önceden de farklıdır
Bnmki baya farklıydı. Şimdi nasıl olur bilemiyorumEğer bana diyorsanız ameliyattan önce eşitti ameliyattan sonrada şuan değişiyor işte sürekli ama şuan eşit
Güzel olur güzel takma kafana :)Bnmki baya farklıydı. Şimdi nasıl olur bilemiyorum
kızlar valla benım v bölgesinde kayma varGüzel olur güzel takma kafana :)
kızlar
kızlar valla benım v bölgesinde kayma var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?