Ameliyat sonrası burun deliklerinde orantı bozukluğu !

nurnurnurnur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2014
44
7
86
kızlar ben salı amaliyat oldum burnum gayet normaldi burun delıklerımde sonra ben hapşurdum bugun sonra baktım burın delıklerım biri kıcılmus digeri buyumus biri yamulmuş doktora ulaşamadım ne yapabılırım normal mi bu durum

Daha çok yeni ameliyatiniz :/ burnunuzdaki şişlikler yüzünden öyle görünüyor olabilir.. Hapsirmayla alakali olduğunu sanmam :/

Daha 4-5 gün olmuş, tamponlariniz alçınız duruyor mu? Alçı henüz duruyordur tahminimce... Hepimiz aynı asimetrik görüntüyü yaşıyoruz hemen hemen.. İç dış hep ödemli, asimetrik görünmesi normal olabilir suan için çok erken :/

öylemi dersiniz bende çok korktum şeklı bozuk dıye benımkı düzgündü zaten yaptıktan sonra tampon aşagıya ındı bırde onunda etkısı olur mu

İlk 1 ay benimde baya farklıydı şu an eşit gibiler, sorun etmeyin

Benimde tamponlar çıktıktan sonra normaldi sonra 2-3 gün sonra farkettim ki biri küçük biri büyük deliklerin ama sürekli değişiyordu bazen diğeri küçülüyor diğeri büyüyordu ertesi gün öbürü küçülüyor diğeri büyüyordu :)) sorun etme yani kafana takma şuan 1.5 ay oldu ameliyat olalı ve eşit hemen hemen zaman geçtikçe eşitleniyor yani takma kafana :)

En çok duyduğum durum zamanla düzeliyor diyende var hiç değişmiyor diyende ben değişmiyor diyenlerdenim

Ayy benim arkadaşım da oldu 2 yıl geçti üzerinden daha geçmedi delillerdeki orantisizlik . 5 ameliyat oldu aynı burundan e tabi burun mu dayanır ona

Bn ameliyata girmeden baktım zaten eşit değildi. Belki sizinde öyledir, önceden de farklıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…