Ameliyat sonrası burun içinde oluşan kötü koku

besyocuyuz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2017
45
2
1
Merhaba kızlar ameliyat olalı bir ayı geçti ve nefes alırken köyü koku alıyorum uzun süredir ve asla geçmiyor aranız da yaşayan var mı veya sebebi hakkın da bilgisi olan

Merhaba kızlar ameliyat olalı bir ayı geçti ve nefes alırken köyü koku alıyorum uzun süredir ve asla geçmiyor aranız da yaşayan var mı veya sebebi hakkın da bilgisi olan
Benim de bir ay oluyor yaklaşık akıntın varsa beyaz ve yeşil çok iltihap olabilir benim vardı öyle bir sıkıntım doktorum antibiyotik verdi kokum baya azaldı

Evet çok az bir su gibi akıntım oluyor bazen kokunun ordan geldiğini düşünüyordum doktoruma sormadım zamanla geçecek diyeceği için. Çözümü birazcık olsa da varsa sorsam iyi olacak o zaman :)

Merhaba üzerinden çok Zaman geçmiş ama bilgi amaçlı yazmak istedim başıma geleni,ben bir buçuk ay önce Burun estetiği ameliyatı oldum,bir haftadır iğrenç bir koku alıyordum öyle ki enfeksiyon dan şüphelendim ve bugün kontrole gittim, kamera ile bakıldı ve temizlik gerekiyor dedi ,bu öyle Bizim yapa bileceğimz bir temizlik değil,üst tarafta upuzun bir cımbızla çekti,ve ne göreyim, kurumuş çürümüş et parçası kan pıhtıları kabuklar vs ,resmen serçe parmağım kadar birşey çıkardı iğrençdi ,ve resmen kokuyordu, kokunun nedeni oymuş,o kadar burun temizliğine dikkat etmeme rağmen bu çıktı, sizler de mutlaka koku olayını yaşarsanız görünün

Back
X