Ameliyat sonrası burun içinde şişlik

DilosMiraa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2016
35
17
3
30
12 gün önce rhinoplasty ameliyatı oldum ve sol burun deliğimde burun ucuna yakın yerde bir şişlik var, ilk zamanlar kan birikimi sandım ama onun şişmiş et oldugunu gördüm.başına gelen varmı, ne zaman geçer bu durum?:eek:

Geçiyor canim ama yavaş yavaş bende de vardı hatta ilk zamanlar burun spreyinin ucu bile zor giriyordu şimdi azaldı 1 ay oldu daha şişlik var tabi

Sebebi ameliyat sırasında o bölgelerin tahris olmasıdır
Daha fazla buyumez ama dikişlerin enfeksiyon kapmasın dikkat et
Krem sürüyorum ve deniz suyu kullanıyorum. Burnumun içinde hala dikiş var kendiliğindenmi düşecek onlar ve bunlar yeterlıdır umarım emfeksiyon kapmamak için:KK17:

Krem sürüyorum ve deniz suyu kullanıyorum. Burnumun içinde hala dikiş var kendiliğindenmi düşecek onlar ve bunlar yeterlıdır umarım emfeksiyon kapmamak için:KK17:
Doktorun dediklerini yap bisey olmaz

İlk zamanlar bende cok endişeliydim ama bisey olmuyor
Doktor düşer onlar Dedi ben sorduğumda
Panik yapma rahat ol

ben gecen gun her basliga yazdim senin bu sorunu. ben ameliyat olali 1 bucuk ay oldu benimde burnumun sadece ucunda kaldi sislik. ama geciyor. yavas yavas. doktor sana demistir burnun oturma suresini. oturma derken bunu kastediyor yani 6 ay a kadar sislik iner ve dogal ve guzel halini alir. sabir gerek. sikma canini. su an burnun icine deniz suyu sikiyormusun? birde bi jel var onu surmen gerek burnun icine ince bi ucu var onunla burun icine sokuyorsun ve rahat kullanimi o jel yaranin iyilesmesine yardim ediyor ve odemleri atmasini sagliyor. ben iyi sonuc aldim.. gecmis olsun ...

Back
X