Ameliyat sonrası burun kalkıkligi

bende doktora ameliyattan önce kalkık istemiyorum dedim, mecbur bir miktar kalkık yapıyoruz çünkü zamanla iniyor demişti, alçıyı ilk aldığında inanılmaz kötü derecede kalkıkdı ama şimdi baya baya indi.. sizde nasıl olur bilemem tabi🙄 bende iyikide inmiş yani bu kadar, o ilk hali gibi kalkık kalmadı iyi ki
Sizde de burun deliklerinin ortasında yani ameliyat izinin olduğu yerde şişlik oldu mu bende şu an var geçici bir şey mi anlamadım benimk. Yandan kalkıklığı belli ama orası biraz kapatıyor bu durumu

Sizde de burun deliklerinin ortasında yani ameliyat izinin olduğu yerde şişlik oldu mu bende şu an var geçici bir şey mi anlamadım benimk. Yandan kalkıklığı belli ama orası biraz kapatıyor bu durumu
benim ameliyatım kapalı teknikle yapıldığı için dışardan hiç iz yoktu bende, şişlikde olmadı yani

ama şişlikler inince iyi yapılmış bir ameliyatta o kusurlar hep kayboluyor.. sabır edin yani, zamanla burun oturdukca daha güzel ve yüze uyumlu gözüküyor

ama şişlikler inince iyi yapılmış bir ameliyatta o kusurlar hep kayboluyor.. sabır edin yani, zamanla burun oturdukca daha güzel ve yüze uyumlu gözüküyor
Burun kalkıklığı şu an tam istediğim gibi ve henüz 2 hafta oldu. Çok iner mi burun sizce?

Merhabalar bende tam 10 gün önce hem kemik eğriliği hem burun eti hemde estetik ameliyat oldum. Yüzüme göre baya büyük bi burnum vardı önden bakınca seviyordum burnumu ama yandan felaketti. Neyse ameliyat oldum bi şekilde şu an tam olarak nefes alamıyorum 2 gün öncede atel ve tampon alındı aynada gördüğüm suratımı bir daha görmek istemedim. O kadar moralim bozuk ki deli gibi araştırma yapıyorum. Acaba iner mi hep böyle mi kalır nolur yardım edin🙏🏻
Merhabalar benimde tam 12 gün her geçen gün biraz daha iniyor aşırı ödem tuttuyor burun endişelenmeyin. Açık burun ameliyatı olduysa daha çok ödem tutuyor. Doktorlar da ilk 6 ayı sabretmemiz gerektiğini söylüyorular. Benimde şuan suratım minik bir domuza benziyor ama sabrediyorum..:)

Bende de tam tersi oldu ameliyat sonrası cekilen fotografta cidden kalkıktı burnum ve asırı begenmistim alçılıyken de idare eder kalkıklıktaydı ama alçılar çıktığı anda bir anda düştü burnumun kalkıklıgı suan düz ucu yani kalkık sayılmaz ama sanki üst taraftaki kemer kısmı oturdukca kalkıyor gibi burnum sizce sonradan kalkar mı daha?

Bende aynı senin gibi birde düşün bombe gibi ucu çok kötü

Merhabalar benimde tam 12 gün her geçen gün biraz daha iniyor aşırı ödem tuttuyor burun endişelenmeyin. Açık burun ameliyatı olduysa daha çok ödem tutuyor. Doktorlar da ilk 6 ayı sabretmemiz gerektiğini söylüyorular. Benimde şuan suratım minik bir domuza benziyor ama sabrediyorum..:)
Merhaba benim ameliyat olalı nerdeyse 45 gün olacak burnum baya baya düzeldi şişliği dışardan bakınca anlaşılmıyor ama içi hala çok şiş. Burun etlerim baya şişti hatta. Burun ucumda top gibi ama görüntüsünden memnunun artık. Yani söylenen birçok şey doğru 🙏🏻 Tamponlar çıktığında gördüğümüz burunla 1 ay sonraki burun aynı olmuyor

Merhaba benim ameliyat olalı nerdeyse 45 gün olacak burnum baya baya düzeldi şişliği dışardan bakınca anlaşılmıyor ama içi hala çok şiş. Burun etlerim baya şişti hatta. Burun ucumda top gibi ama görüntüsünden memnunun artık. Yani söylenen birçok şey doğru 🙏🏻 Tamponlar çıktığında gördüğümüz burunla 1 ay sonraki burun aynı olmuyor

Merhabalar pişman oldunuz mu ameliyat olduğunuz için ben de olacağım çok kararsizim.

Merhabalar pişman oldunuz mu ameliyat olduğunuz için ben de olacağım çok kararsizim.

evet ben pişman oldum domuz gibiyim şu an keşke olmasaydım eski burnum benimki bana ait gibi duruyordu en azından

Merhabalar bende tam 10 gün önce hem kemik eğriliği hem burun eti hemde estetik ameliyat oldum. Yüzüme göre baya büyük bi burnum vardı önden bakınca seviyordum burnumu ama yandan felaketti. Neyse ameliyat oldum bi şekilde şu an tam olarak nefes alamıyorum 2 gün öncede atel ve tampon alındı aynada gördüğüm suratımı bir daha görmek istemedim. O kadar moralim bozuk ki deli gibi araştırma yapıyorum. Acaba iner mi hep böyle mi kalır nolur yardım edin🙏🏻
merhaba değişti mi burnunuz acaba indi mi ben de yeni ameliyat oldum çünkü ve burun ucum aşırı kalkık :(

Kızlar 37 gun oldu ameliyat olalı dudagım ust kısmı kalkmış gulunce cok cirkın oluyorum Dişlerimin ust kısmı yarısı tek gorunuyor tam gevsemıyor dudagım bu durum gecıcı mı kalıcı Bı durum mu morelım cok bozuk yaa
merhaba şikeytinizle ilgili değişiklik oldu mu benimde öyle şu anda 25 gün oldu ameliyat

Merhaba , acaba düzeldi mi burnunuz kalkıklığı indi mi ben de aynı sorunu yaşıyorum da cevaplarsanız sevinirim

Back
X