- Konu Sahibi denizatay4
-
Merhaba arkadaşlar,öncelikle forumda yeniyim yüzden hatam olursa kusura bakmayın.Ben 2 hafta önce ameliyat oldum ve şişlerim neredeyse indi gibi yada bana öyle geliyor , ama zaten öyle aşırı bir şişlik ve morluğumda olmamıştı ameliyat sonrası.Fakat şu son birkaç gündür burun kanatlarımda oluşan asimetri moralimi çok bozmuş durumda biri aşağıda diğeri yukarıda duruyo ve gayet bariz belli oluyo üstelik burun kanatlarıma dokunulmadı bile inanın gayet memnundum halimden keyifliydim şu iki hafta içinde ama tüm psikolojim bozuldu şuan sanki hiç geçmicek gibi duruyo:/ Forumda böyle durumda olan birkaç arkadaş daha varmış onlarıda okudum ama net bir cevap vermemiş kimse o yüzden tecrübeli arkadaşlar sizden rica ediyorum bu geçici bir durummu yoksa ileride revizyon gerekebilir mi((( Yardımcı olursanız yorumlarınızla çok mutlu olucam.
benim 2 ay geçti hala asimetrik şişliklerim geçtikçe daha da arttı açıkçası. bir burun kanadım yukarda delik aşağaı doğru diğeri aşağıda delik yukarı doğru
Benimde aynı durumda yaa2. ayda dahi geçmiyosa ne zaman geçicek bunlar :2: artık kabullendim ya en az 6 ay çekicez bu durumu belli yani :// umarım kalıcı birşey değildir biri çıkıp dese ki değil banada oldu ve geçiyo onlar diye valla biraz rahatlicam hani offff umarım ikimizinki de en kısa zamanda düzelir canım geçmiş olsun sanada ama iyice umudumu kaybetmek üzereyim moralim çok bozuk (
ama benim tek sıkıntım o değil maalesef. eskiden çok severdim burnumun ucunu kanatlarını doktorum müdahele etmezsek pişmanlık duyabilirsin dedi diye kabul ettim, şimdi bin kat pişmanım çok asimetrik, çökük, top gibi falan filan. senin tek derdin oysa merak etme düzelenler olmuş epey hatta yabancı bir forumda görmüştüm. ilgini çekerse o linki atarım sana bakarsın rahatlarsın biraz.
Ben senin daha önceki gönderilerini şimdi gördüm çok geçmiş olsun sanırım tekrar doktora gitmeyi düşünüyorsun bi cesaret git sor derim ben bu asimetri için 2 hafta sonra randevum var onu bile beklemeyip tekrar gitmeyi düşünüyorum artık ne derse desin boşver eninde sonunda öğreniceksin zaten geçicimi yoksa tekrar bir işlemmi gerekiyor vs.. diye tekrar çok geçmiş olsun ben de yaptırmadım diye pişmandım bi kaçgün öncesine kadar ben sadece kemerimi düzelttirdim burnum biraz büyüktür ama dokunulmasın istedim kanatlarına falan geçen annemde burnunda hiç bi değişiklik yok deyince pişman olmuştum bu kadar şey çektim keşke değiştirtseydim dedim ama şimdi seni duyuncada iyi ki dokundurtmadım diyorum bu tarz ameliyatlar çok riskli sonuç çok değişken olabiliyo( benim şuan tek sorunum asimetri umarım ilerleyen zamanlarda başka bir sorunla karşılaşmam linki atarsan çok sevinirim sende pişman olma lütfen biliyorum böyle söyleyince bişey değişmiyo ama herşey olucağına varır daha vakit var diyolar 6 aya kadar çok değişiyomuş bende öyle avutuyorum kendimi umarım herşey gönlünce olur
ne yazık ki benim de burnum hala büyük sadece hafif kemer görünümü gitti ve ucu bozuldu. Diyorum ya hiç ameliyata girişmeseydim ya da şu burundan minicik kalkık bir burun çıkartın deseydim diye. ama onda da pişman olacaktım ki ben.
5 hafta
5 Weeks After Surgery (Face Forward) Photo by Amirlover | Photobucket
10 hafta
10 Weeks After Surgery Facing Forward Photo by Amirlover | Photobucket
6 ay
6 Months After Surgery Photo by Amirlover | Photobucket
umarım bu paylaşımı yapmam yanlış bir şey değildir
bende de aynı problem var, ama dikkat ettim eskidende varmış burnumda bu durum.. bazen çok gözüme batıyor ama bi süre sonra baktığımda geçmiş oluyor.. ödemlerden dolayı olduğunu düşünüyorum bu yüzden :) çok fazla incelememeye çalış :) daha çooook erken.
Merhaba arkadaşlar,öncelikle forumda yeniyim yüzden hatam olursa kusura bakmayın.Ben 2 hafta önce ameliyat oldum ve şişlerim neredeyse indi gibi yada bana öyle geliyor , ama zaten öyle aşırı bir şişlik ve morluğumda olmamıştı ameliyat sonrası.Fakat şu son birkaç gündür burun kanatlarımda oluşan asimetri moralimi çok bozmuş durumda biri aşağıda diğeri yukarıda duruyo ve gayet bariz belli oluyo üstelik burun kanatlarıma dokunulmadı bile inanın gayet memnundum halimden keyifliydim şu iki hafta içinde ama tüm psikolojim bozuldu şuan sanki hiç geçmicek gibi duruyo:/ Forumda böyle durumda olan birkaç arkadaş daha varmış onlarıda okudum ama net bir cevap vermemiş kimse o yüzden tecrübeli arkadaşlar sizden rica ediyorum bu geçici bir durummu yoksa ileride revizyon gerekebilir mi((( Yardımcı olursanız yorumlarınızla çok mutlu olucam.
Merhaba, bir şey diyeceğim ama moralin bozulmasın. Senin yüzün asimetrik, o yüzden burun kanatların asimetrik. Yani sadece burnun degil, soluna göre sağının her organı asimetrik anlatabildim mi? Kulağın da, yanakların da mesela. Ama sen şimdi burnuna baktığın için bir tek onu görüyorsun , daha doğrusu burun en dikkat çekici ve tam ortadaki bir organ olduğu için asimetriyi en çok bellli eden organ oluyor. Sana bunları açıkladım fakat moralini bozmak için değil. Ameliyat yüzünden böyle olmadın, önceden de böyleydin. İstersen eski fotoğraflarına bak. Ama tam karşıdan çekilmiş olması gerekli. Yoksa anlayamazsın. Ben de de var.Ozelikle gülünce cok belli oluyor, ama şunu bil ki insanlar bunu pek anlamıyorlar .Dişçim bile iki saat anlayamadı anlattığım şeyi. Ki dişçi yani bu , sıradan bir insan değil. Bu arada her insanda biraz asimetri vardır, kiminde az kiminde fazla.
Her insanda asimetri vardır tabiki bunu bende biliyorum ama bende bu kadar barizmiydi hiç hatırlamıyorum kimse böyle bişey söylememişti daha önce ayrıca bu kadar belli olsaydı kendimde fark ederdim ya( Neyse du bakalım bekliyorum geçcek diye bi ümit yok geçmedi artık kaderime razımı gelirim yoksa alın şu yüzümede bi el atın mı derim bilemiyorum:/ Emin ol şuan hiçbişi şu ameliyat sonrası kadar moralimi bozamaz o yüzden sorun yok yorum için sağol.
Kimse öyle bişey söylemez cünkü bunu kimse farketmez. Cok dikkatli insanlar hariç. Plastik cerrahlar ve heykeltraşlar gibi bu işe gönül vermiş kişiler farkeder. Ailen akrabaların arkadaşların farketmez. Simdi eski fotolarına bakmaya calis. Onden ve karşıdan cekilmiş olmalı. Yandan kesinlikle anlaşılmaz asimetri. Kafanı biraz yana çevirmişsen yine anlaşılmaz. Tam karşıdan olmalı. Burun kanatlarının biri digerinden daha aşağıda mı diye dikkat etmeye caliş.
Ayrıca yüzüme el atın demişsinya, bunun caresi yok yani yüzün asimetrikse öyle kalıyor. Sakın o konuda değişik metodlar denemeye calişma. Doktor sana diyebilir kanatların ucunu keseyim tekrar dikeyim falan diye, o sağlıklı değil. Eskisinden kötü olabilir.
Moralini de bozma. Önemli olan nefes almak ,2 ameliyattan sonra bir tek bunu söylüyorum bak, tek cümle. NEFES ALMAK. Gerisi boş.
Kimse öyle bişey söylemez cünkü bunu kimse farketmez. Cok dikkatli insanlar hariç. Plastik cerrahlar ve heykeltraşlar gibi bu işe gönül vermiş kişiler farkeder. Ailen akrabaların arkadaşların farketmez. Simdi eski fotolarına bakmaya calis. Onden ve karşıdan cekilmiş olmalı. Yandan kesinlikle anlaşılmaz asimetri. Kafanı biraz yana çevirmişsen yine anlaşılmaz. Tam karşıdan olmalı. Burun kanatlarının biri digerinden daha aşağıda mı diye dikkat etmeye caliş.
Ayrıca yüzüme el atın demişsinya, bunun caresi yok yani yüzün asimetrikse öyle kalıyor. Sakın o konuda değişik metodlar denemeye calişma. Doktor sana diyebilir kanatların ucunu keseyim tekrar dikeyim falan diye, o sağlıklı değil. Eskisinden kötü olabilir.
Moralini de bozma. Önemli olan nefes almak ,2 ameliyattan sonra bir tek bunu söylüyorum bak, tek cümle. NEFES ALMAK. Gerisi boş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?