- 31 Aralık 2014
- 327
- 572
- 303
- Konu Sahibi bobblehead
-
1 sene de çok zaman yahu. İnsan o kadar zamandan sonra bir şey olmaz diye düşünür. En azından ben öyle yapardım :/Bende de 1 sene kadar geçtikten sonra çıkıntı oluştu. Hatta ameliyattan önce böyle bir çıkıntı yoktu. Güncel Öztürk mucizesi işte...
Umarım gönlünüze göre olur bu sefer, kolayca atlatırsınızBaşka doktorlarla görüştüm, görüşüyorum. Ameliyat öneriyorlar. Tabii ki tek sorun bu değil. Burnum neredeyse ameliyat olmamış gibi. Yeniden ameliyat olacağım yani. Geçmiş olsun size de.
Neredeyse olmamış gibi derken eski burnunuza mı benziyor ya da yeni haliyle farklı farklı sorunları olduğu için mi?Başka doktorlarla görüştüm, görüşüyorum. Ameliyat öneriyorlar. Tabii ki tek sorun bu değil. Burnum neredeyse ameliyat olmamış gibi. Yeniden ameliyat olacağım yani. Geçmiş olsun size de.
yeni mi yaptirdiniz? sislikten olma ihtimali?Evet, maalesef eski burnuma benziyor.
Bursa düşünürseniz ilgimi çeken bir doktor var, incelemek isterseniz ismini vereyim.Neredeyse 2 sene oldu. Bu arada 2. ayda nasılsa şu anda da burnum aynı boyutta. Yani ödem olacak kadar ciddi bir müdahalede bulunulmadığından sanırım. Daha sonra görüştüğüm doktorlar ikinci ameliyatla güzel bir sonuç alınabileceğini söylüyorlar neyse ki. Şu an karar aşamasındayım. Birkaç doktor aklımda var, iyice emin olmaya çalışıyorum.
bende benzerini yaşadım arkadaşım da doktorum bana geçeceğini söyledi dokunmam hakkında bir şey demedi ben elimle az az dokundum 2-3 günde indi benim. arkadaşımın doktoru dokunmasını söylemiş bastırmasını. doktora danış yapmadan önce. maske takınxa bile olabiliyor.Merhabalar. Eylül ortasında Bursa’da ameliyat oldum.
Genel olarak sonuçtan oldukça memnunum ama 1 haftadır burun sırtımda elime mercimek büyüklüğünde sert bir şey geliyor. Tam kemer dediğimiz noktada.
Sağ-sol profilden fotoğraf çekerek bakıyorum, bir tarafta çok hafif belli oluyor. Parmağımı yukarıdan aşağı kaydırdığımda fark ediyorum ama sağa sola hareket ettirdiğimde kayboluyor gibi. Önden fark edilmiyor. Umarım anlatabilmişimdir
Şimdiye kadar kimse fark etmedi, ben gün içinde 62736383 kez aynaya baktığım için gözüme batıyor sanki. Benzer bir şey yaşayan var mı? Bu şey ödem kaynaklı mı yoksa kıkırdakların kaynamasıyla alakalı bir sorun mu?
Şimdiden çok teşekkür ediyorum, hepinize sağlıklı nefesler ve gönlünüzce burunlar diliyorum
Edit büdüt: Fotoğraf ekleyeyim (Ultra ultra HD 638373K)
İnstagram'da da benzer bir şikayet görmüştüm. Yaptığı burunlar çok doğal durduğu için Güncel Bey'e ameliyat olmayı düşünüyordum ama sanırım başka seçenekleri gözden geçirmeliyim. :/ Tecrübenizi paylaştığınız için teşekkürlerBende de 1 sene kadar geçtikten sonra çıkıntı oluştu. Hatta ameliyattan önce böyle belirgin bir çıkıntı yoktu. Güncel Öztürk mucizesi işte... :)
Doktoruma gittim geçen hafta. Bi iğne yaptı, şimdi o çıkıntı çok çok minik kaldı. Zamanla geçer belki.bende benzerini yaşadım arkadaşım da doktorum bana geçeceğini söyledi dokunmam hakkında bir şey demedi ben elimle az az dokundum 2-3 günde indi benim. arkadaşımın doktoru dokunmasını söylemiş bastırmasını. doktora danış yapmadan önce. maske takınxa bile olabiliyor.
Merhaba burnunuz nasıl şimdiMerhabalar. Eylül ortasında Bursa’da ameliyat oldum.
Genel olarak sonuçtan oldukça memnunum ama 1 haftadır burun sırtımda elime mercimek büyüklüğünde sert bir şey geliyor. Tam kemer dediğimiz noktada.
Sağ-sol profilden fotoğraf çekerek bakıyorum, bir tarafta çok hafif belli oluyor. Parmağımı yukarıdan aşağı kaydırdığımda fark ediyorum ama sağa sola hareket ettirdiğimde kayboluyor gibi. Önden fark edilmiyor. Umarım anlatabilmişimdir
Şimdiye kadar kimse fark etmedi, ben gün içinde 62736383 kez aynaya baktığım için gözüme batıyor sanki. Benzer bir şey yaşayan var mı? Bu şey ödem kaynaklı mı yoksa kıkırdakların kaynamasıyla alakalı bir sorun mu?
Şimdiden çok teşekkür ediyorum, hepinize sağlıklı nefesler ve gönlünüzce burunlar diliyorum
Merhaba.Merhaba burnunuz nasıl şimdi
Dolgu yapmıştır 6 ay sonra geçer dolgunun etkisiMerhaba.
Yaklaşık 10 gün önce kontrole gitmiştim. Doktor bir iğne yaptı, şimdi belli belirsiz hissediyorum. Masaj falan önermedi, belki kalanı da kendi kendine geçer bilmiyorum.
Cuma gittiğimde tekrar sordum eritici bi şeymiş. Tekrar büyüyeceğini sanmam ama rahatsız eden bir şey olursa tekrar müdahale ederiz dedi. Şimdilik memnunum sorun yok, dolguysa ve ücretsiz yapmaya devam edecekse ona da tamamım :dDolgu yapmıştır 6 ay sonra geçer dolgunun etkisi
Sizde çıkıntı yok resmen keşke benimkide böyle belli olmasa benimde ameliyat olalı 28 gün oldu ama ödemler indikten hemen sonra belli olan kocaman bir çıkıntım var kemer var daha doğrusu çok kötü görünüyorMerhabalar. Eylül ortasında Bursa’da ameliyat oldum.
Merhaba. Bazı arkadaşlara doktor masaj vermiş. İlk ay kontrolünüze gittiniz mi?Sizde çıkıntı yok resmen keşke benimkide böyle belli olmasa benimde ameliyat olalı 28 gün oldu ama ödemler indikten hemen sonra belli olan kocaman bir çıkıntım var kemer var daha doğrusu çok kötü görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?