Ameliyat sonrası burun temizliği

Çok geçmiş olsun, ben genelde telefonun fener ışığıyla cımbızla alıyordum tabi çok dikkatli olmak lazım daha dikişleriniz çok taze

Eczaneden deniz suyu spreyleri var onlardan alın ve NazalNem diye bi ürün daha var muthis iyi geliyor burnunuzun icini nemli tuttugu icin kabuk baglamiyor tertemiz kaliyor dolayisi ile rahat nefes alabiliyorsunuz..gunde 3 defa once nazal nem birer şırınga dolusu burnunuza sıkın bi 10-15 dakika bekleyin icindeki kabuklar yumusasin ardindan sprey sıkın guzelce icine ulasacak sekilde sonra o kendiliginden geri akacaktır..bu vesileyle rahatlamis olursunuz en sonunda da surmeniz gereken kremleri surun..
Disiplinli sekilde yaparsaniz cok rahat atlatirsiniz bu sureci

Çok geçmiş olsun, ben genelde telefonun fener ışığıyla cımbızla alıyordum tabi çok dikkatli olmak lazım daha dikişleriniz çok taze
Çok teşekkür ederim. Evet gerçekten çok dikkatli olmak gerekiyor, bir de üzerine bayılınca daha bi kaygılanıyorum kremleri vs sürerken
Bu arada sizin de tamponlar alınana kadar akıntınız oluyor muydu böyle tam kan denilemese de kan gibi?

Temin edeyim ben o zaman ya açıkçası doktor yazar diye düşünmüştüm deniz suyu spreyini falan.. dün doktora da sordum bu durumu nasıl temizleyebilirim diye kremleri bol sürerseniz pıhtı kalmaz dedi ama illaki kalıyor

merhaba, nazalnem burun damlası değil mi? sonrasında hangi spreyi sıkmak gerekiyor? teşekkürler

merhaba, nazalnem burun damlası değil mi? sonrasında hangi spreyi sıkmak gerekiyor? teşekkürler
Evet nemlendirici damla ama kendisi jel gibi kullanirken fark edeceksiniz zaten..ben doktorun verdiginden ayri ezcaneden farkli farkli burun spreyleri almistim buyuk şişede maalesef ismini su an tam hatirlamiyorum,ama eczaciya ameliyat oldugunuzu/olacaginizi soyleyince o size en uygun olanini verecektir zaten

Bu ürün

Eklentiler

• 50620937_257439628491024_3339398821297378619_n.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 206
çok teşekkürler

Tamponlar alındı, bugün doktor nazal yıkama kiti aldırdı ve biraz önce ilk denemeyi yaptım. Emin olmak için soruyorum kızlar, suyu sıktıktan sonra burnuma çekmem ve hafifçe sümkürmem gerekmiyor değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…