Ameliyat sonrası burun ucu sarkıklığı??

oppar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2017
159
32
98
34
Arkadaşlar ben 3. ameliyatımı oldum ama ilk 2 ameliyatımda dr lar tampon kullanıp alt kısmını da gazlı bezle kapattığı için görünmüyordu, yaklaşık 1 hafta kadar önce tekrar oldum bu dr um tampon kullanmadı burun altını da açık bıraktı ve burun ucum çok düşük duruyor (delikler arasındaki kemik), bu normal mi acaba sonradan iniyor mu yoksa benim burun ucum ameliyat sonrası hemen düştü mü?

Bir resim ekleseniz inanın çok daha açıklayıcı olacak durumunuz. Ve yardımcı olmak isteyen arkadaşlarda çıkacaktır böylece. Geçmiş olsun. Umarım korktuğunuz gibi bir durum söz konusu değildir

Kaç gün oluyor amılyat olalı

Merhaba durum nedir sizde

Merhaba kusura bakmayın şimdi gördüm. Ödemden dolayıymış şimdi geçti bir şey kalmadı :) ben de korkmuştum acaba burun ucum mu düştü diye
Estağfurullah ne kusuru. Ozel den resim atmaniz mumkunmu. Zira benim o kısım hala sarkık duruyor

Estağfurullah ne kusuru. Ozel den resim atmaniz mumkunmu. Zira benim o kısım hala sarkık duruyor
Merhaba bende beş hafta önce ameliyat oldum kesi yeri çok şiş sizin indimi düzeliyormu zamanla acaba moralim çok bozuk ceveaolarsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…