Ameliyat sonrası buruna alınan darbe

gulmelek1

Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2012
42
0
16
İstanbul
Arkadaşlar merhaba

Ameliyat olalı 16 gün oldu.Dün doktorum burnumdaki bandı çıkardı.
Bu akşam üzeri küçük kardeşimle otururken kardeşimin ayağı burun ucuma çarptı.
Kemiğimin ortasına gelmedi de burun ucumu yukarı doğru itti.
O an aaa dedim bir anlığına.Hemen kalktım aynaya baktım. Ağrı yoktu sonradan. Sadece çarptığı an oluştu ağrı yani.

Ama çok korkuyorum bişey olmuş mudur diye...öyle kuvvetli şekilde çarpmadı ama hafif bi şekilde dokundurmadı da :((

çok korkuyorum birşey olduysa diye,olurda bi sorun olursa ikinci ameliyat şansım da yok :(

Daha önce böyle bi sorun yaşayan oldu mu kızlarr?cevap verirseniz çok mutlu olurum.

canım benimde 1 aylıkken kızım top atmıştı o anda cok agrımıştı bende cok korkmuştum sonra doktora gittiğimde söyledim oda güldü öyle hemen bişey olmaz cok sert darbe almadan bişey olmaz dedi onun için korkma sende bişey olmamıştır yinede bi kaç ay korku kendini görünce yazmak istedim geçmiş olsun burnunda hayırlı olsun ..doktora kontrole gittiğinde söylersin bakar yine

Arkadaşlar merhaba

Ameliyat olalı 16 gün oldu.Dün doktorum burnumdaki bandı çıkardı.
Bu akşam üzeri küçük kardeşimle otururken kardeşimin ayağı burun ucuma çarptı.
Kemiğimin ortasına gelmedi de burun ucumu yukarı doğru itti.
O an aaa dedim bir anlığına.Hemen kalktım aynaya baktım. Ağrı yoktu sonradan. Sadece çarptığı an oluştu ağrı yani.

Ama çok korkuyorum bişey olmuş mudur diye...öyle kuvvetli şekilde çarpmadı ama hafif bi şekilde dokundurmadı da :((

çok korkuyorum birşey olduysa diye,olurda bi sorun olursa ikinci ameliyat şansım da yok :(

Daha önce böyle bi sorun yaşayan oldu mu kızlarr?cevap verirseniz çok mutlu olurum.

bende sert bi darbe almadıktan sonra bişey olmaz diyorum ama ben olsam doktoruma sorardım yinede rahatlamak adına bence söle doktoruna

doktoruna sor tabii öncelikle ama beyninde kıvılcımlar çaktırmayan çarpışmadan bir şey olmaz:52:
ben alnımdan başlayan bir ameliyat geçirdim, her türlü işlem yağılmıştı. yatağım duvara bitişikti ve ben bir gece uykumda yüzümü duvara geçirdim!!! uykumun içinde hissettiğim acıyı anlatamam, kemiklerim çıtırdadı, beynimde çakan kıvılcımlar ayrı. aynı ameliyatı tekrar olacağımı düşünmüştüm, öyle bir çarpmadan bile hasarsız çıkmışım, canımın yandığıyla kaldım, hemen yatağın yerini değiştirmiştim :16:

saolun kızlar cevaplarınız için biraz da olsa içim rahatladı. :)
insan ister istemez tedirgin oluyo hele ki ilk hafta çektiklerimi hatırlayınca.
bazı yorumları okumuştum ameliyattan 4- 5 ay sonra burunda çıkıntı oluşuyormuş ya öyle olursa diye korkuyorum.
Doktorumu arayıp söylemedim.Moral verme konusunda hiç iyi değil.Hem yapacağı birşey yok ki zaten içini tekrar açamaz sonuçta.
Tek yapacağım beklemek,umarım birşey olmamıştır.

saolun kızlar cevaplarınız için biraz da olsa içim rahatladı. :)
insan ister istemez tedirgin oluyo hele ki ilk hafta çektiklerimi hatırlayınca.
bazı yorumları okumuştum ameliyattan 4- 5 ay sonra burunda çıkıntı oluşuyormuş ya öyle olursa diye korkuyorum.
Doktorumu arayıp söylemedim.Moral verme konusunda hiç iyi değil.Hem yapacağı birşey yok ki zaten içini tekrar açamaz sonuçta.
Tek yapacağım beklemek,umarım birşey olmamıştır.

canım benim ameliyat olalı 10 ay oldu ağrım sızm olmadan yani pek fazla sorunum olmadan atlattım zamanı çıkıntı benim 5 6 aydır var kemer kısmımda yani deri fazlalığından dolayı oluyomuş doktorum dedi ve geçeceğini söledi bunun için masaj gösterdi onu yapıyorum ama benim çıkıntım pek belli değil zaten doktoruma güveniyorum zaten burun 2 senede oturuyomş yani geçeceğine inanıyorum ama ne zaman olur bilmem belki 3 ay belki 5 ay sonra...

Back
X