Ameliyat sonrası Cilt Bakımı YARDIM kızlar

deger1274

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2015
223
62
98
36
Merhaba kızlar
Bandajlarım çıkalı 10 gün oldu. Burnumun üstü çok fazla soyuluyor. Hatta duştan çıktığımda burnumun üstü bembeyazdı peeling yapmaya çekindim. Doktorumun asistanı da yapabilirsin burnunda nefes alsın dedi ama siz ne düşünüyorsunuz siz nasıl yaptınız cvplarsanız çok sevinirim

Kapalı kaldığı icin cilt havasız kalmış ve deri de şimdi yeniliyor kendini meraklanma temizleyicinle yıka bir kaç haftaya kalmaz bisey

Tatlım temizle korkma hiç bir şey olmuyor sadece yumuşak hareketlerle temizle nazik davran burnuna yeter. Ben düzenli olarak her gün temizledim temizleme jeliyle yıkayıp sonrasında peeling ve bazen de maske yaptım. Düzenli nemlendirdim 1,5-2 haftada kendine geldi tamamen cildim.

Tatlım temizle korkma hiç bir şey olmuyor sadece yumuşak hareketlerle temizle nazik davran burnuna yeter. Ben düzenli olarak her gün temizledim temizleme jeliyle yıkayıp sonrasında peeling ve bazen de maske yaptım. Düzenli nemlendirdim 1,5-2 haftada kendine geldi tamamen cildim.
Tsk ederim cnm dun kontrole gittim hydrafacial cilt bakimi yaptir dedi doktorum. Vakumlu biliyorsunuzdur ama burnumun ucu falan hala uyusuk b3n cekiniyorum aslinda profosyonel cilt bakimi yaptirmaya :(( kendim evde yapmaya basladim

Back
X