Ameliyat Sonrası Cilt Bakımı

bitcca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2015
167
34
98
merhabalar. ameliyat sonrası komplikasyonları, ödemleri, morlukları konuşuyoruz ama oluşan siyah noktalara ve yağlı cilde ne olacağı belli değil. ne yapmak gerektiğini(en azından ürünleri o kadar hassas burnumuza nasıl uygulamamız gerektiğini) anlatabilecek biri var mıdır?

Canım valla ben peeling maske falan uygulamaya başladım bugün. Yumuşak hareketlerlr yıkıyorum

bende bunu hep merak ediyorum siyah noktalar kaldı geriye acaba bir doktora felan gidip derinlemesine bir cilt temizliğimi yaptırsak burnum 6 aylık bilen var mı kızlar

bende bunu hep merak ediyorum siyah noktalar kaldı geriye acaba bir doktora felan gidip derinlemesine bir cilt temizliğimi yaptırsak burnum 6 aylık bilen var mı kızlar

Baslangicta sadece sensibio H2O ile temizliyordum daha sonraki donem dermologicanin daily microfoliant'i kullanmistim epey ise yaramıstı . Ama asıl önerim yabancı bir bloktan okuyarak uygulamaya basladıgım şey, gözenekler ve siyah noktalar icin harika, Organik Hindistan cevizi yagini (kati ve beyaz olan) cilde sürerek bir kac dakika bekledikten sonra az sekerle yüzü hafif ve yuvarlak hareketlerle ovalıyorsunuz. Sonrasinda yüzü ılık suyla temizliyorsunuz. Okuduğum yerde sadece ılık suyla temizlik yazıyordu ama ben sensibio ile ekstardan siliyorum sonrasinda, daha temiz kalıyor. Bunu ilk donemde yapmamak lazım ama :)

Baslangicta sadece sensibio H2O ile temizliyordum daha sonraki donem dermologicanin daily microfoliant'i kullanmistim epey ise yaramıstı . Ama asıl önerim yabancı bir bloktan okuyarak uygulamaya basladıgım şey, gözenekler ve siyah noktalar icin harika, Organik Hindistan cevizi yagini (kati ve beyaz olan) cilde sürerek bir kac dakika bekledikten sonra az sekerle yüzü hafif ve yuvarlak hareketlerle ovalıyorsunuz. Sonrasinda yüzü ılık suyla temizliyorsunuz. Okuduğum yerde sadece ılık suyla temizlik yazıyordu ama ben sensibio ile ekstardan siliyorum sonrasinda, daha temiz kalıyor. Bunu ilk donemde yapmamak lazım ama :)
marka olarak ne kullanıyorsun peki Hindistan cevizi yağ olarak sonuç olarak siyah noktalarını temizleyip gözneklerini mi kapattı cnm

bana da doktor temizleme ürünü + tonik + nemlendirici önerdi de dokunmaya korkuyorum zaten burnuma bir de masaj yapar gibi hareketler yapmak gerekiyor ya. bozmaz mı burnu acaba

marka olarak ne kullanıyorsun peki Hindistan cevizi yağ olarak sonuç olarak siyah noktalarını temizleyip gözneklerini mi kapattı cnm

Aktardan almistim organik hindistan cevizi yagi, cam sisede Lifeco urunu. Haftada 2 kere yapiyorum en az. Gözenekleri acip siyah noktalari temizliyor. Cildin sıkılaşmasını saglayan bumu bilmiyorum. Cunku ardindan sensibio H2o ile temizleyip yine organik rose hip oil (kuşburnu yağı ) sürüyorum, o da kucuk cam sisede the premium organics rose hip oil olarak geciyor. Benim cildim çok sorunlu ve alerjiye yatkin degil bunu belirteyim. Bu bakimi okudugum yabanci blok her cilt tipine uygun diyordu ama güvenemeyip boynumda denemiştim ilk

bende ameliyat stresinden çok fena yağlanma ve sivilce oluştu. cilt doktoruna gittim. bioderma nın yağlı ciltler için temizleme jelini verdi. inanılmaz faydalıydı. 10 günde yarısı gitti diyebilirim sivilcelerimin. bir de özel hazırlanmış tonik verdi. eczacı hazırlayıp veriyor. burnumun üstüne sadece tonik uyguluyorum. o da hafif hafif bastırmadan

bende ameliyat stresinden çok fena yağlanma ve sivilce oluştu. cilt doktoruna gittim. bioderma nın yağlı ciltler için temizleme jelini verdi. inanılmaz faydalıydı. 10 günde yarısı gitti diyebilirim sivilcelerimin. bir de özel hazırlanmış tonik verdi. eczacı hazırlayıp veriyor. burnumun üstüne sadece tonik uyguluyorum. o da hafif hafif bastırmadan
ben de bioderme sebium temizleme jelini kullanıyorum önceden de kullanıyordum zaten çok memnunum ama burnuma uygularken çok korkuyorum yani yanlış bi hareket yaparım bozulur diye

ben de bioderme sebium temizleme jelini kullanıyorum önceden de kullanıyordum zaten çok memnunum ama burnuma uygularken çok korkuyorum yani yanlış bi hareket yaparım bozulur diye

ben hiç yıkamıyorum jelle burnumu. tonikle de çok ama çok hafif bastırmadan temizliyorum. banyo yaptıktan sonra iyi oluyor aslında, sizde oluyor mu bilmiyorum ama benim burnumun üstü soyuluyo hemen. onları hafifce soyuyorum peeling gibi oluyo temizleniyo :)

ben hiç yıkamıyorum jelle burnumu. tonikle de çok ama çok hafif bastırmadan temizliyorum. banyo yaptıktan sonra iyi oluyor aslında, sizde oluyor mu bilmiyorum ama benim burnumun üstü soyuluyo hemen. onları hafifce soyuyorum peeling gibi oluyo temizleniyo :)
evet ya bende de oluyo çok mantıklı ben de öyle yapayım :)

Ben 19. günümdeyim. Hala bi hassasiyet var. Burnuma masaj verdi doktyorum. Bi tatlı kaşığı karbonatı suyla macun kıvamına getirip burnuma peeling yapar gibi masajı uyguluyorum. Siyah noktalarımın çoğu gitti. Normalde de yağlı bi cildim vardı ameliyattan sonra iyice yağlandı. Bu yöntem bana iyi geldi ama başka ciltlerde nasıl etki gösterir bilemem. Tabi sonra da nemlendirici sürmeden olmaz. :)

Kızlar acaba bu siyah noktalar icin olan burun bantlarını kaçıncı günden sonra uygulayabiliriz? Ondan başkası sökmez benim bu siyah noktaları :KK45:

Kızlar acaba bu siyah noktalar icin olan burun bantlarını kaçıncı günden sonra uygulayabiliriz? Ondan başkası sökmez benim bu siyah noktaları :KK45:
Glam glow markasının super mud diye bi çamur maskesi var görsellerde bi arat şok olursun siyah noktalar için süper bişey ama ben daha iki haftalığım cesaret edemiyorum o tarz şeylere sadece tonikle sil dedi doktor

ben de burun bandı benzeri bir ürün kullanmak istiyorum artık ama sanırım çok erken

Glam glow markasının super mud diye bi çamur maskesi var görsellerde bi arat şok olursun siyah noktalar için süper bişey ama ben daha iki haftalığım cesaret edemiyorum o tarz şeylere sadece tonikle sil dedi doktor
Evet oda iyiymiş ama akne tarzı şeyler icin daha iyi gibi. Ben direk siyah noktaları çekicek bir şey dedim :( ben dayanamadım kil maskesi yaptım yüzüme hatta normalde siyah noktalarımın hepsini temizlerdi ama bu sefer temizlemedi :(

Kızlar ben yces rocherden Sebo Vegetal Tonik aldım. Alkolsüz. Yağı Çekerek parlamayı alıyor ve birden olmasa da siyah noktaları temizliyor. Mis gibi de bir kokusu var. Daha 4 gün oldu ama şimdiden çok memnunum. Öneririm

image.webp
Evet oda iyiymiş ama akne tarzı şeyler icin daha iyi gibi. Ben direk siyah noktaları çekicek bir şey dedim :KK43: ben dayanamadım kil maskesi yaptım yüzüme hatta normalde siyah noktalarımın hepsini temizlerdi ama bu sefer temizlemedi :KK43:
Yok akne için değil özellikle siyah nokta için baksanaben haftaya kontrole gittiğimde maske yada burun bandını sorucam

Back
X