- 11 Haziran 2015
- 167
- 34
- 98
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bunu hep merak ediyorum siyah noktalar kaldı geriye acaba bir doktora felan gidip derinlemesine bir cilt temizliğimi yaptırsak burnum 6 aylık bilen var mı kızlar
marka olarak ne kullanıyorsun peki Hindistan cevizi yağ olarak sonuç olarak siyah noktalarını temizleyip gözneklerini mi kapattı cnmBaslangicta sadece sensibio H2O ile temizliyordum daha sonraki donem dermologicanin daily microfoliant'i kullanmistim epey ise yaramıstı . Ama asıl önerim yabancı bir bloktan okuyarak uygulamaya basladıgım şey, gözenekler ve siyah noktalar icin harika, Organik Hindistan cevizi yagini (kati ve beyaz olan) cilde sürerek bir kac dakika bekledikten sonra az sekerle yüzü hafif ve yuvarlak hareketlerle ovalıyorsunuz. Sonrasinda yüzü ılık suyla temizliyorsunuz. Okuduğum yerde sadece ılık suyla temizlik yazıyordu ama ben sensibio ile ekstardan siliyorum sonrasinda, daha temiz kalıyor. Bunu ilk donemde yapmamak lazım ama :)
marka olarak ne kullanıyorsun peki Hindistan cevizi yağ olarak sonuç olarak siyah noktalarını temizleyip gözneklerini mi kapattı cnm
ben de bioderme sebium temizleme jelini kullanıyorum önceden de kullanıyordum zaten çok memnunum ama burnuma uygularken çok korkuyorum yani yanlış bi hareket yaparım bozulur diyebende ameliyat stresinden çok fena yağlanma ve sivilce oluştu. cilt doktoruna gittim. bioderma nın yağlı ciltler için temizleme jelini verdi. inanılmaz faydalıydı. 10 günde yarısı gitti diyebilirim sivilcelerimin. bir de özel hazırlanmış tonik verdi. eczacı hazırlayıp veriyor. burnumun üstüne sadece tonik uyguluyorum. o da hafif hafif bastırmadan
ben de bioderme sebium temizleme jelini kullanıyorum önceden de kullanıyordum zaten çok memnunum ama burnuma uygularken çok korkuyorum yani yanlış bi hareket yaparım bozulur diye
evet ya bende de oluyo çok mantıklı ben de öyle yapayım :)ben hiç yıkamıyorum jelle burnumu. tonikle de çok ama çok hafif bastırmadan temizliyorum. banyo yaptıktan sonra iyi oluyor aslında, sizde oluyor mu bilmiyorum ama benim burnumun üstü soyuluyo hemen. onları hafifce soyuyorum peeling gibi oluyo temizleniyo :)
evet ya bende de oluyo çok mantıklı ben de öyle yapayım :)
Teşekkür ederim ben de öyle yapacağım bundan sonraBence de öyle, ameliyatınız yeniyse dikkatli olmak lazım. ilk dönem sensibio h20 ile hafif hafif siliyordum onun dışında ben de hiçbir şey kullanmamıstım
Glam glow markasının super mud diye bi çamur maskesi var görsellerde bi arat şok olursun siyah noktalar için süper bişey ama ben daha iki haftalığım cesaret edemiyorum o tarz şeylere sadece tonikle sil dedi doktorKızlar acaba bu siyah noktalar icin olan burun bantlarını kaçıncı günden sonra uygulayabiliriz? Ondan başkası sökmez benim bu siyah noktaları![]()
Evet oda iyiymiş ama akne tarzı şeyler icin daha iyi gibi. Ben direk siyah noktaları çekicek bir şey dedimGlam glow markasının super mud diye bi çamur maskesi var görsellerde bi arat şok olursun siyah noktalar için süper bişey ama ben daha iki haftalığım cesaret edemiyorum o tarz şeylere sadece tonikle sil dedi doktor
Yok akne için değil özellikle siyah nokta için baksanaben haftaya kontrole gittiğimde maske yada burun bandını sorucamEvet oda iyiymiş ama akne tarzı şeyler icin daha iyi gibi. Ben direk siyah noktaları çekicek bir şey dedimben dayanamadım kil maskesi yaptım yüzüme hatta normalde siyah noktalarımın hepsini temizlerdi ama bu sefer temizlemedi
![]()