Ameliyat sonrası ciltteki sivilceler:((((((((((((((((((((((((

45selin45

Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2013
84
0
6
35
Manisa
Arkadaslar ben ameliyat olalı 16 gün oldu yüzümde ergenliklte bile olmadığı kadar sivilce oldu bu durumun nedeni ne olabilir ve önerebileceğiniz birsey varmı.cok sinir bozucu cünkü sivilceye hiç alışık olmayan ir insan olarak :(

Arkadaslar ben ameliyat olalı 16 gün oldu yüzümde ergenliklte bile olmadığı kadar sivilce oldu bu durumun nedeni ne olabilir ve önerebileceğiniz birsey varmı.cok sinir bozucu cünkü sivilceye hiç alışık olmayan ir insan olarak :(

Kiz ne bu panik :))) sen en iyisi "can kopal hasta yorumlari" bolumunu iyice bir bastan sona oku..sivilceden siyah noktadan,burun tikanikligindan hepsinden bahsediliyor..yanlis hatirlamiyorsam alcidan oluyor o siyah nokta ve sivilceler..normal temizleyici jel disinda baska birsey kullanman icin daha cok erken..

Neutrogena transparent facial bar...turunci Kümmel temizleyen sivilceleri yok Eden bir sabun...cok iyi bir yil önce izmirde almistim...almanyada olmadigi icin siparis ediyorum sürekli...sivilce siyah nokta yaglanma iki günde yok Eder..tertemiz duz bi cilt yapiyor. Kipada var mesela. linkini atim...

http://www.bing.com/images/search?q...A24B68F8EC8B4BF03C944C65FD27&selectedIndex=12

burun amlyatı sonrası hep ole olur sonucta oraya bıcak deyıyor
sabah aksam pelıng yapıcaksın sürekli duzenlı yaparsan her gun bır ayda yok oluyor

Back
X