Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
1,5 yil olmus protez oturmustur. Eger izler gogus kismindaysa yani alt kismina ciktiysa kayma var diyebiliriz fakat gogus ile vucut birlesim yerindeyse normal. Onceden gogus dokunuz yoksa ve buyuzden gogus kivrimi olusmadiysa belki olmasi gereken yerdedir ve buna ragmen gorunuyordur dikisler. Benim direk kivrima gizlendi.
Protez capi uygun degilse kucukse saga sola dogru kayar. Dr un boyle bi hata yapicagini dusunmuyorum eger ilk operasyonu degilse cunku operasyon sirasinda deneyerek karar veriyorlar. Markaya gore protezlerin yuzeyi farklilik gosteriyor, puruzlu yuzeyse dokulara fazla tutunup kendini salamamis olabilir belki.
Evet mentor yuzeyi sebebiyle dokulara tutunup yerinden cok oynamiyor. Bu kayma riskini azaltiyor oyuzden kayma yoktur diye dusunuyorum. Belki cepte sorun varsa cebe tam yerlesemediyse gogus kivrimi olmamistir. Bunlarin hepsi varsayim tabiki dr a muayene olmaniz gerek. Belki de hic bir sorun yoktur. 275 cc kiminde ideal durur kiminde kucuk kiminde buyuk. Göğüs kafesiyle doku olup olmamasiyla vs cok degisiyor. Benim 335 cc ideal duruyor mesela fakat burda 450 cclerden bahsedenler var. Bende 275 cücük gb dururdu muhtemeln fakat 355 hadi belki ama 375 kesinlikle buyuk olurdu.