Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ameliyattan kaç gün sonra dişlerinizi fırçalayabildiniz rahatça şu an korkumdan yarım yamalak fırçalıyorum ve bu beni rahatsız ediyor lütfen cevap verin çok teşekkür ederim şimdiden
Merhabalar, ilk 2/3 gün ben de fırçalayamamıştım. Özellikle üst dudağım çok şiş olduğu için zaten ağzımı da rahat açamıyordum. Ama 3. gün akşamında çocuk fırçasıyla yani daha küçük bir fırçayla yavaş yavaş fırçalamıştım. Ağız bakım suları da bu süreçte çok işe yarıyor. Geçmiş olsun :)
Ameliyattan kaç gün sonra dişlerinizi fırçalayabildiniz rahatça şu an korkumdan yarım yamalak fırçalıyorum ve bu beni rahatsız ediyor lütfen cevap verin çok teşekkür ederim şimdiden
Ben bunu doktoruma sormuştum otomatik diş fırçası kullanıyordum normalde hemen ertesi gün rahatlıkla fırçalayabilirsin sorun olmaz dedi. Ben de öyle yapmıştım. Ama benim üst dudağım pek şişmemişti belki onun etkisi vardır
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için bir de burunla dudak arasındaki boşluk biraz inecek değil mi biraz korktum da gözüme şu an fazla geliyor tamponlarım bile çıkmadı daha
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için bir de burunla dudak arasındaki boşluk biraz inecek değil mi biraz korktum da gözüme şu an fazla geliyor tamponlarım bile çıkmadı daha