- Konu Sahibi pportakall
E ameliyattan sonra evinde olması daha iyi değil mi? Sen zaten ilgilenemezsin.Memlekette olacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E ameliyattan sonra evinde olması daha iyi değil mi? Sen zaten ilgilenemezsin.Memlekette olacak
Odaniz ayriymis en azından ameliyat ve iyileşme evresini idare edip akabinde gönderirseniz . O kadar idare etmeniz gerekiyor
Odaniz ayriymis en azından ameliyat ve iyileşme evresini idare edip akabinde gönderirseniz . O kadar idare etmeniz gerekiyor
Memlekette ameliyat olup size nasıl gelecekki gelemez zaten arabayla nasıl yolculuk etsin riskli de ayrıca. Hergün ise gidip geleceksiniz grip ve getirirsiniz. Bunu söyleyin bence ciddi bir durum bu. Merak edenlere de doktor yasak koydu misafir kabul edemiyoruz desinler. Biz babamda öyle yapmıştık iyi olmuştu ciddenMemlekette olacak
Ameliyata 3 hafta var. 2 haftası bendeler. Ameliyattan sonra da 1 ay dursalar 2 ay.Odaniz ayriymis en azından ameliyat ve iyileşme evresini idare edip akabinde gönderirseniz . O kadar idare etmeniz gerekiyor
Ya bir de ilkokul öğretmeniyim öyle söyleyeyim küçük çocuklarla içiçe. İşte millete ayıp olur diyorlar. Ama bana gelince hiç önemli değilMemlekette ameliyat olup size nasıl gelecekki gelemez zaten arabayla nasıl yolculuk etsin riskli de ayrıca. Hergün ise gidip geleceksiniz grip ve getirirsiniz. Bunu söyleyin bence ciddi bir durum bu. Merak edenlere de doktor yasak koydu misafir kabul edemiyoruz desinler. Biz babamda öyle yapmıştık iyi olmuştu cidden
Getiremedim sürekli bende oldukları için.Köpeğin ne oldu ?
Sevgilim var (yoksa da var de) bu kadar uzun kalamazsiniz de aklıma başka bir şey gelmiyor.Bekarım. Hayatı zehir etme huyları var sevgileri çok yorucu boğucu . Ve ben tek yaşamayı sessizliği seviyorum.
Anlıyorum sizi haklısınız ancak daha önce söylediğim gibi sağlık söz konusu olunca durum farklı oluyor, ameliyat olma durumunda nasıl gidin diyeceksiniz?Bekarım. Hayatı zehir etme huyları var sevgileri çok yorucu boğucu . Ve ben tek yaşamayı sessizliği seviyorum.
E böyle söyleyin işte. Okulda salgın var, ben her gün işe gidip geliyorum asıl buraya gelmeniz sıkıntı olur diyebilirsiniz bence hem yalan sayılmazYa bir de ilkokul öğretmeniyim öyle söyleyeyim küçük çocuklarla içiçe. İşte millete ayıp olur diyorlar. Ama bana gelince hiç önemli dedeğil
Ben olsam başka yere tayin isterdim sanırım yada tek odalı bir eve taşınırdım. Aslında en doğrusu açıkça konuşmak.Öğretmenim. Beni kontrol altında tutma ihtiyacı mı yoksa bu şehri beğendiklerinden mi emin olamadım
İşte kanser olduğu için ağzımı açamıyorum ne diyeceğim nasıl olacak.Konunuzu biliyorum onlar size yerleşecek çünkü bunun ayak sesleri önceden duyuluyordu Rahat ettikleri kolayca müdahale ettikleri birisiniz onlar için can dostunuzu bile gözden çıkardınız.Size tavsiye etmiştim o evden çıkın geçici bir ev arkadaşı bulun , her türlü tepkiye baskıya kulak tıkayın diye üzgünüm anne hasta olduğu için eliniz kolunuz bağlı ama onlarda bunu bahane edip sizle yaşamak istiyorlar sesinizin çıkmadığını anladıkları için verdiğiniz el yetmedi kolunuzu istiyorlar....
Bende kötü yere taşınmayı düşündüm ama depozitom yanacak taşınma masrafı olacak hani en az bi 50bin çıkar cebimdenBen olsam başka yere tayin isterdim sanırım yada tek odalı bir eve taşınırdım. Aslında en doğrusu açıkça konuşmak.
Köpeğini acil geri alİşte kanser olduğu için ağzımı açamıyorum ne diyeceğim nasıl olacak.
Bende kötü yere taşınmayı düşündüm ama depozitom yanacak taşınma masrafı olacak hani en az bi 50bin çıkar cebimden
Nerde bıraktın yani hayvanı sahipsiz mi kaldı şuan inananmıyırom yaGetiremedim sürekli bende oldukları için.
Köpeğini geri al deyince kaciyo kendisi de istemiyor galiba. Annesini niye bahane etsin ki yoksa? Sahiplendirdim demiştiNerde bıraktın yani hayvanı sahipsiz mi kaldı şuan inananmıyırom ya
Memlekette ameliyat olup size gelmeleri çok saçma. Bu hastalığı öne sürüp evlerinde kalsalar daha iyi olacağını söyleyin bence. Ciddi anlamda risk bu grip olayi. Bağışıklığı düşecek zaten .Ameliyata 3 hafta var. 2 haftası bendeler. Ameliyattan sonra da 1 ay dursalar 2 ay.
Ya bir de ilkokul öğretmeniyim öyle söyleyeyim küçük çocuklarla içiçe. İşte millete ayıp olur diyorlar. Ama bana gelince hiç önemli değil
Yazıklar olsun!! O hayvanın vebali yakasını asla bırakmayacak bırakmasın da!!!Köpeğini geri al deyince kaciyo kendisi de istemiyor galiba. Annesini niye bahane etsin ki yoksa? Sahiplendirdim demişti
Nerde bıraktın yani hayvanı sahipsiz mi kaldı şuan inananmıyırom ya
Yazıklar olsun!! O hayvanın vebali yakasını asla bırakmayacak bırakmasın da!!!
Sahiplendirdim derken ötle değil bir tanıdığım kendi arazisinde kendi köpekleriyle bakıyor aylık bağış yapıyorum ,aşılarını ve masraflarını ödüyorum ekstra bir şey gerekirse alıyorum. İlk evi tuttuğumda emlakçıyla köpek konusunda anlaşıp tuttum. Sonra apartmanda bir takım sıkıntılar oldu ev sahibinin haberi yokmuş depozitonu kiranı emlakçı ücretini geri vereyim çık evden dedi tam ev ararken taşınacakken bu annemin hastalığı ortaya çıktı. Kalakaldım evde en büyük pişmanlığım o zaman ev bulup çıkmamak oldu. Şu an çıksam depozitom emlakçı ücretim yanacak. Üzerine taşınma masrafları abonelikler binecek.Köpeğini geri al deyince kaciyo kendisi de istemiyor galiba. Annesini niye bahane etsin ki yoksa? Sahiplendirdim demişti
O paralar senden kat kat çıkar zaten hiç merak etme. İşin rast gitmeyecek zaten .Sahiplendirdim derken ötle değil bir tanıdığım kendi arazisinde kendi köpekleriyle bakıyor aylık bağış yapıyorum ,aşılarını ve masraflarını ödüyorum ekstra bir şey gerekirse alıyorum. İlk evi tuttuğumda emlakçıyla köpek konusunda anlaşıp tuttum. Sonra apartmanda bir takım sıkıntılar oldu ev sahibinin haberi yokmuş depozitonu kiranı emlakçı ücretini geri vereyim çık evden dedi tam ev ararken taşınacakken bu annemin hastalığı ortaya çıktı. Kalakaldım evde en büyük pişmanlığım o zaman ev bulup çıkmamak oldu. Şu an çıksam depozitom emlakçı ücretim yanacak. Üzerine taşınma masrafları abonelikler binecek.
Ev köpeğini araziye verdin bir de, sana diyecek bir şey yok vicdansizsin. O hayvanın önüne 100 kilo mama koysan ne fayda?Sahiplendirdim derken ötle değil bir tanıdığım kendi arazisinde kendi köpekleriyle bakıyor aylık bağış yapıyorum ,aşılarını ve masraflarını ödüyorum ekstra bir şey gerekirse alıyorum. İlk evi tuttuğumda emlakçıyla köpek konusunda anlaşıp tuttum. Sonra apartmanda bir takım sıkıntılar oldu ev sahibinin haberi yokmuş depozitonu kiranı emlakçı ücretini geri vereyim çık evden dedi tam ev ararken taşınacakken bu annemin hastalığı ortaya çıktı. Kalakaldım evde en büyük pişmanlığım o zaman ev bulup çıkmamak oldu. Şu an çıksam depozitom emlakçı ücretim yanacak. Üzerine taşınma masrafları abonelikler binecek.