Ameliyat sonrası dısarı çıkma

Nicimiki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2018
93
53
38
33
Kizlar ameliyat olali 3 hafta oldu ben normal hayatima devam ediyorum. Ama cevrem özellikle de bir arkadasim habire evden cikma vs.diyip duruyor gıcık oldum iyice. Millet bir hafta sonra işe güce basliyor . Doktorum zaten öyle birsey demedi sadece burnunu koruyacaksin dedi o kadar. Bilmis bilmis konusmak niye bizim milletin geninde var. Önce iki hafta diyorlardi simdi de neymiş 1 ay falan cikmayacakmisim ben hata yapiyormuşum 🤣 sizler normal hayatiniza devam ettiniz mi ?

Kizlar ameliyat olali 3 hafta oldu ben normal hayatima devam ediyorum. Ama cevrem özellikle de bir arkadasim habire evden cikma vs.diyip duruyor gıcık oldum iyice. Millet bir hafta sonra işe güce basliyor . Doktorum zaten öyle birsey demedi sadece burnunu koruyacaksin dedi o kadar. Bilmis bilmis konusmak niye bizim milletin geninde var. Önce iki hafta diyorlardi simdi de neymiş 1 ay falan cikmayacakmisim ben hata yapiyormuşum 🤣 sizler normal hayatiniza devam ettiniz mi ?
He de geç sen de öyle diyenlere 😂

Öyle diyorum zaten de benim doktorum cok fazla bi bilgilendirme yapmadi o yüzden sonraki süreçle ilgili buradan fikir almak istedim.
Benim arkadasım oldu ameliyat bir ay rapor alıp gelmemişti işe.. bi de burnunu koruyor işte. Grip olma demiş ilk sıralarda

Cık bence kisitlama kendini. Ben 1 hafta sonra ciktim problem yaşamadim ama maske takmak zor oluyordu gercekten

Back
X