Ameliyat sonrası dudak burun arası mesafe

Milenayy

Hayat kısa,anılar uzun.
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2015
628
282
103
29
Arkadaşlar,ameliyat sonrası dudak burun arası mesafem baya açıldı çünkü önceki burnum çok dusuktu. Dudaklarım kalın olsa belki çok dikkat çekmez ama dudaklarımda ince maalesef. Şuan 2. aydayım lakin burun ucum hala çok şiş. Acaba inince o mesafe biraz düzelir mi? Yoksa dudak dolgusu düşünüyorum. Aranızda dudak dolgusu yaptıran ya da benim durumumu yaşıyan varsa yardımcı olursa çok sevinirim :KK33:
(Fotoğraf ekledim)

Bana normal görünüyor. Daha önceki görüntünüzle kıyasladığınız için mesafe çok açılmış gibi düşünüyorsunuz ama sizi ilk gören hemen herkes normal olduğunu düşünecektir.
Dudak dolgusu yaptırırsanız da lütfen abartı dolgu yaptırmayın. Son dönemde üst dudağına dolgu yaptıranları görüyorum da hepsi aynı fabrikadan çıkmış gibi, çok yapay bir görüntü ve çirkin bence.
Asıl abartılı dudak dolgusu garip görünecektir. Şu an güzel görünüyor bana göre.

Canım çok kötü durmuyo ama sen yine de 6. Ayı bekle iyice insin öyle bak duruma dudak dolgusu çok önemli iyi yerde olmazsa kötü sonuçlar çıkabilir

Bana normal görünüyor. Daha önceki görüntünüzle kıyasladığınız için mesafe çok açılmış gibi düşünüyorsunuz ama sizi ilk gören hemen herkes normal olduğunu düşünecektir.
Dudak dolgusu yaptırırsanız da lütfen abartı dolgu yaptırmayın. Son dönemde üst dudağına dolgu yaptıranları görüyorum da hepsi aynı fabrikadan çıkmış gibi, çok yapay bir görüntü ve çirkin bence.
Asıl abartılı dudak dolgusu garip görünecektir. Şu an güzel görünüyor bana göre.
Teşekkür ederim:) Evet sanırım önceki halime alistigim kiyasladigim için bu kadar yadırgıyorum. Biraz daha beklicem 6. Aya kadar gözüm alismazsa ozaman sizinde dediğiniz gibi abartısız hafif bir dolgu yaptırırım. O yapay görüntüyü bende hiç sevmiyorum ozellikle öne doğru çıkık gergin ördek dudak gibi duranlar kötü duruyor. Şuan en iyisi beklemek:) bu arada eski düşük burnumu da ekliyorum,çok düşüktü. Şuankiyle dağlar kadar fark var

Eklentiler

• IMG_20181007_202656.webp
    IMG_20181007_202656.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 383
Canım çok kötü durmuyo ama sen yine de 6. Ayı bekle iyice insin öyle bak duruma dudak dolgusu çok önemli iyi yerde olmazsa kötü sonuçlar çıkabilir
Kuzum gözüm önceki burnuma alistigi için bana öyle geliyor heralde,seninde dediğin gibi 6. Aya kadar beklemek lazimm. Duruma göre hareket ederimm. Aslında bende korkuyorum abartı olur iyi olmaz falan diye ama okadar insan yaptırıyor bazılarında da çok hoş duruyor onları gördükçe de yaptırasım geliyo:))

Kuzum gözüm önceki burnuma alistigi için bana öyle geliyor heralde,seninde dediğin gibi 6. Aya kadar beklemek lazimm. Duruma göre hareket ederimm. Aslında bende korkuyorum abartı olur iyi olmaz falan diye ama okadar insan yaptırıyor bazılarında da çok hoş duruyor onları gördükçe de yaptırasım geliyo:))
Valla benimde aklıma gelmiyor değil bende çok bakıyorum doğal olanlara ama işte güvenemiyorum bide kalıcı bile değil sürekli ona para vermek sıkıntı benim için bekleyelim bakalım :KK15:

Valla benimde aklıma gelmiyor değil bende çok bakıyorum doğal olanlara ama işte güvenemiyorum bide kalıcı bile değil sürekli ona para vermek sıkıntı benim için bekleyelim bakalım :KK15:
Aynen valla kalıcı değil keşke kalıcı olsa surekli yapmak gerekir bide bu aralar o tarz şeylere de baya zam gelmiş uçmuş fiyatlar öyle duydum. Mecbur beklicem:)))

Kızlar merhaba bugun 6 günü ameliyatımın benimde aynı sorunum var burun cok kalkık oldugu icin kalın ve kalkk olan dudaklarm gitmiş yerine ince düşük dudaklar gelmiş burun deseniz ucu kalın top gibi moralim cok bozuk duzelen olduysa yazabilirmi eve kapattm kendmi bunalma girdm 😭

Kızlar merhaba bugun 6 günü ameliyatımın benimde aynı sorunum var burun cok kalkık oldugu icin kalın ve kalkk olan dudaklarm gitmiş yerine ince düşük dudaklar gelmiş burun deseniz ucu kalın top gibi moralim cok bozuk duzelen olduysa yazabilirmi eve kapattm kendmi bunalma girdm 😭
Hiç bunalıma girmeyin,altı gün ne ki daha.Burnun oturmasi en az altı ayı buluyor.Benim yedi ay oldu,ucunda halen ödem var.Moralinizi bozmayin,aynaya fazla bakmamaya çalısin bu aralar:)

Hiç bunalıma girmeyin,altı gün ne ki daha.Burnun oturmasi en az altı ayı buluyor.Benim yedi ay oldu,ucunda halen ödem var.Moralinizi bozmayin,aynaya fazla bakmamaya çalısin bu aralar:)
Aynayı yanımdan ayırmıyorm bu siteye üye oldm belki beni anlayab düzelen birileri olmıstr diye nasl pişmanm :(

Aynayı yanımdan ayırmıyorm bu siteye üye oldm belki beni anlayab düzelen birileri olmıstr diye nasl pişmanm :KK43:
Aynayı uzaklastirin kendinizden öncelikle,ilk aylarda aynada gördüğümüz o burun yanıltıcı tamamen.inanin aynı psikolojiyi ameliyattan sonra çoğu kişi yaşıyor,sizi çok iyi anlıyorum.Ama geçecek,o burun öyle kalmayacak,bana güvenin

Sagolun burun şeklinden cok agzımı aşagıya sarkıtması beni cok uzdu gozlerm anlamsz bakıyo tüm yüzüm bozulmus gibi 😭

Back
X