ameliyat sonrasi esit olmayan delikler

ylzuhc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2012
40
5
48
PhotoGrid_1414493908084.webp PhotoGrid_1414493810304.webp

Merhaba bugun ameliyat sonrasi 14. Gunumnve burnum yukaridaki resimlerde oldugu gibi. Burun yan delikelrime kikirdak eklendi nefes yolum dar oldugu icin ve genisletildi. Ancak burun delijlerim cok orantısız doktor gecer dedi ama ben yinede tecrubeli arkadaslara sormak istiyorum esitlenmesi zor gibi geliyor:((

Inşallah geçer düzelir:( Sisliklerden olabilir tabi ki. Bişey söylemek çok zor.

Sorma çok zor bişeymis bu iş benimde 20. Günüm inan hiç mutlu değilim. Bakalım neler olacak

Merhaba bugun ameliyat sonrasi 14. Gunumnve burnum yukaridaki resimlerde oldugu gibi. Burun yan delikelrime kikirdak eklendi nefes yolum dar oldugu icin ve genisletildi. Ancak burun delijlerim cok orantısız doktor gecer dedi ama ben yinede tecrubeli arkadaslara sormak istiyorum esitlenmesi zor gibi geliyor:KK43:(

Doktorunuz kim acaba?

Doktorunuz kim acaba?
Şu süreçte doktorumda ilgili kanaatim oluşmadığından ismini şimdilik açıklamayalım. Hem sünüzit hem kemik eğriliği, hem kıkırdak eğriliği vardı artı her iki tarafta burun eti vardı. Nefes alışım arttı ancak görüntü şu an içime sinmedi. Doktorum görüntü için beklemem gerektiğini söyledi ondan da memnun kalırsam hem adını hem hastanesini belirtirim mutlaka ancak bende kanaat oluşmadan kimseyi yanlış yönlendirmeyeyim. Umarım delikler normale döner bende seve seve doktorumu ve ameliyat sürecimi anlatırım

Şu süreçte doktorumda ilgili kanaatim oluşmadığından ismini şimdilik açıklamayalım. Hem sünüzit hem kemik eğriliği, hem kıkırdak eğriliği vardı artı her iki tarafta burun eti vardı. Nefes alışım arttı ancak görüntü şu an içime sinmedi. Doktorum görüntü için beklemem gerektiğini söyledi ondan da memnun kalırsam hem adını hem hastanesini belirtirim mutlaka ancak bende kanaat oluşmadan kimseyi yanlış yönlendirmeyeyim. Umarım delikler normale döner bende seve seve doktorumu ve ameliyat sürecimi anlatırım

Peki özelde mi ameliyat oldunuz?

Peki özelde mi ameliyat oldunuz?
Evet izmirde özel bi kbb hastanesinde. Uzmanlığı sünüzitolan bir doktor seçtim önceliği sağlık sorunlarım verdim. Benim nefes problemim vardı herkes gibi ama asıl problem bir şey yerken içerken genişime kaçıp boğulma yaşamamdı. Küçük çocuklar gibi komik ama bu sürekli ve olur olmadık zamanlarda olunca ve uzun süre nefesiniz kalınca problem olmaya başlıyor hatta fobi bile gelişiyor bir şey içerken. Problemin burnun tıkalı olduğundan anlaşılınca işin estetik kısmını çok araştırmadım. Şimdilik nefesim açıldı gibi şeklide güzel olursa hemen önericem doktorumu. Kimsede ön yargı oluşturmak istemem şimdilik iyi akşamlar

Benimde benzer bir sıkıntım vardı ilk günlerde.
İnanılmaz moralim bozulmuştu.
Şimdi 18. gündeyim yavaş yavaş eşitlenmeye başladı
Ödem morarma vb. durumların gidişat süreleri kişiden kişiye değişiyor.
Bende izmirde ekolde oldum.

Brnimki de aynen seninki gibiydi. 5. Ayima girdim tam olmasa da cogunlukla esitleniyor yavas yavas

Merhaba bugun ameliyat sonrasi 14. Gunumnve burnum yukaridaki resimlerde oldugu gibi. Burun yan delikelrime kikirdak eklendi nefes yolum dar oldugu icin ve genisletildi. Ancak burun delijlerim cok orantısız doktor gecer dedi ama ben yinede tecrubeli arkadaslara sormak istiyorum esitlenmesi zor gibi geliyor:KK43:(
Merhaba oncelikle, ben 5 yil once izmirde cok iyi bir cerrah tarafindan ameliyet edildim. burun deliklerindeki orantisizlik tamamen gitmeyecek onluler dahil butun estetikli burunlarq bak hepsinde ayni sorun var ama bu seni rahatsiz etmeyecek ;) cunku bence burnun gayet guzel olmus. Ameliyatin cok yeni henuz tam seklini almasi neredeyse 1 yil suruyor ama 6 ay sonrada hemen hemen oturmus oluyor. Ben ilk ameliyat oldugumda yaratiga benziyordum ve cok uzulmuatum ama suan inanilmaz guzel estetik oldugu belli degil sadece tek sorunum yillar gectikce nefes almam zorlasiyor burnumun bir deligi neredeyse tamamen tikali oysaki ben hem estetik hemde burnumda kemik vardi onun icin ameliyat olmustum. Yani isin ozeti nefes almanda bi sorun yoksa sekline takilma gayet guzel olacak bi kac ay sonra ;)

Merhaba oncelikle, ben 5 yil once izmirde cok iyi bir cerrah tarafindan ameliyet edildim. burun deliklerindeki orantisizlik tamamen gitmeyecek onluler dahil butun estetikli burunlarq bak hepsinde ayni sorun var ama bu seni rahatsiz etmeyecek :KK66: cunku bence burnun gayet guzel olmus. Ameliyatin cok yeni henuz tam seklini almasi neredeyse 1 yil suruyor ama 6 ay sonrada hemen hemen oturmus oluyor. Ben ilk ameliyat oldugumda yaratiga benziyordum ve cok uzulmuatum ama suan inanilmaz guzel estetik oldugu belli degil sadece tek sorunum yillar gectikce nefes almam zorlasiyor burnumun bir deligi neredeyse tamamen tikali oysaki ben hem estetik hemde burnumda kemik vardi onun icin ameliyat olmustum. Yani isin ozeti nefes almanda bi sorun yoksa sekline takilma gayet guzel olacak bi kac ay sonra :KK66:
Cok tesekkur ederim mehrwill. Aslinda tek korkum bu ameliyati bir kez daha olmak istemiyorum. Simdilik nefes almam artti bu haliylede kalirsa amacima ulasmis olacagim. Deliklerin esit olmayacagini kavullenmeye basladim eve kimseninki tipatip ayni degil ayni hizaya gelseler biraz daha rahatlicam. Sisliklerde inmeye basladi 18. Gunde olmama ragmen . Iyiki burasi var sizin gni deneyim.sahibi arkadasalar moral oluyor

Ben
Cok tesekkur ederim mehrwill. Aslinda tek korkum bu ameliyati bir kez daha olmak istemiyorum. Simdilik nefes almam artti bu haliylede kalirsa amacima ulasmis olacagim. Deliklerin esit olmayacagini kavullenmeye basladim eve kimseninki tipatip ayni degil ayni hizaya gelseler biraz daha rahatlicam. Sisliklerde inmeye basladi 18. Gunde olmama ragmen . Iyiki burasi var sizin gni deneyim.sahibi arkadasalar moral oluyor

TE="ylzuhc, post: 37568179, member: 379521"]Cok tesekkur ederim mehrwill. Aslinda tek korkum bu ameliyati bir kez daha olmak istemiyorum. Simdilik nefes almam artti bu haliylede kalirsa amacima ulasmis olacagim. Deliklerin esit olmayacagini kavullenmeye basladim eve kimseninki tipatip ayni degil ayni hizaya gelseler biraz daha rahatlicam. Sisliklerde inmeye basladi 18. Gunde olmama ragmen . Iyiki burasi var sizin gni deneyim.sahibi arkadasalar moral oluyor[/QUOTE]
Rica ederim ve benim doktorum masajin cok onemli oldugunu ve asil sekli ameliyat sonrasi yapilan masajin verecegini soylemisti. Ameliyat olan bi kac kisiyle konustum daha once onlarn doktorlari masajin oneminden bahsetmemis. Sizin bilginiz vardir umarim cunku gercekten cok onemli

Masaj hakkinda simdilik bir sey soylemedi doktor 2hafta sinra tekrar kontrol var o zamanmi soyleyecek bilmiyorum.internette nasil yapilacagina dair videolar var kendim yapsam mi acaba

Yanlis bir sey soylemek istemem ama benim doktorum alci ve tamponlar cikar cikmaz baslatmisti masaja ve cok onemli oldugunu soLemisti. Bi sorun iaterseniz once

Back
X