ameliyat sonrası gülüşünüz bozuldu mu? :(

hehehe benmde gözlerim büyümüştü burnumda silikon tampon vardı bu nası çıkcak diyee şimdi şöle anlatim o tamponlar burnunun üstüne minik dikişlerle tutturuldu doktorun onu alırken önce incecik uçlu bi makasla kırt kırt kesiyo tenine değmiiyo korkma sadece ses duyuyosun sonra cukkkkkkkk diye çıkıyo hiiiiç acımıyo ben ortalıı inletirdim yoksa gık demedim hatta çıktıını cukkkkkkkk sesinden anladm :))))))) yaa fısfısı sıkınca kanaması normal içerde kan pırtısı falan varsa onlar akıyodurr korkma onu sıkmadında şıp şıp damlamıyosa sorun yok canım

sıktıgımdada şıp şıp damlamıyo aslında temizlerken oyle bulastıgını goruyorum okadar demekki ben cok abartmaya başladım kendi kendime sorun arıyorum :) cok cok tesekkur ederim bilgiler icin gecenin bu saatinde sorguya aldım resmen :)

sıktıgımdada şıp şıp damlamıyo aslında temizlerken oyle bulastıgını goruyorum okadar demekki ben cok abartmaya başladım kendi kendime sorun arıyorum :) cok cok tesekkur ederim bilgiler icin gecenin bu saatinde sorguya aldım resmen :)

yok canım olurmu öyle şeyy bizde sorup soruşturuyoruz çoğu zaman :)))))))))

yanaklarım ,burnumun iki yanı şişiyo gülerken hala, 1 ay oldu, burnumdaki gerginlik dudağımın şekli falan düzeldi de yanaklarımı görenler kollajen dolgu da mı yaptırdın falan diyolarkaydirigubbakcemile3

yanaklarım ,burnumun iki yanı şişiyo gülerken hala, 1 ay oldu, burnumdaki gerginlik dudağımın şekli falan düzeldi de yanaklarımı görenler kollajen dolgu da mı yaptırdın falan diyolarkaydirigubbakcemile3

nasıl canım şimdi burnun hala çok şiş mi yoksa şekli oturmaya başladı mı?

canisi bende emre beye ameliyat oldum kesinlikle en ufak bi pismanlik bile duymadim duymamda masallah diyorum..oncelikle gülüsüne gelince bende eskisi gibi gulemiyorum daha dogrusu korkuyorum hapsururken felan ama düzelir benim eskiden buyuk burnum vardi simdi barbie burnusum oldu daha alisamadim mimeiklerime ::D ama duzelöior daha herken kafana takma dogal bise buykaydirigubbakcemile4

Barbi burnunu yerler ama senin:D hapşur açelyam korkma, ben hapşuruyorum, sormuştum doc a, ağzın açık olduğu sürece hiç sorun değil dedi. gülerken de yanaklarımı tutuyorum ama hiiçç zor gelmiyor, eskiden gülerken burnumun ucu ağzıma girecek gibi sarkardı, onun verdiği rahatsızlığın yanında bu hiç dert değil, hatta komik ve güzel bile:p

Barbi burnunu yerler ama senin:D hapşur açelyam korkma, ben hapşuruyorum, sormuştum doc a, ağzın açık olduğu sürece hiç sorun değil dedi. gülerken de yanaklarımı tutuyorum ama hiiçç zor gelmiyor, eskiden gülerken burnumun ucu ağzıma girecek gibi sarkardı, onun verdiği rahatsızlığın yanında bu hiç dert değil, hatta komik ve güzel bile:p

mucuks esocu senide ben yirim taze taze burunla:)) valla hapsuruom agzimacik ama genede korkuyom yaff bu guzellik bozulmasin die:D:icecream:

Herkese merhaba!

15 mayısta muhteşem doktor Emre İlhan'a burun ameliyatı oldum..:)

Bandajlarım bugün alındı ve burun kanatlarımın iki yanında gülümserken müthiş bir gerginlik hissediyorum sanki ağzımı birşeyler çekiştiriyormuş gibi geliyor.. özetle gülümsediğimde çok yapay bir hal alıyor yüzüm :( yani sormak istediğim, ameliyat sonrası eskisi gibi böyle kocaman kocaman gülemeyecek miyiz yoksa tamamen dikişlerin gerginliğinden mi merak ettim .. ve ilk günden şişlikler değil en büyük derdim gülüşümün doğallığının bozulması oldu.. (ki en korktuğum da buydu zaten:() size de aynısı oldu mu? :( daha önemlisi bu garip mimik geçicidir umarım? bilmiyorumkismile

not: Burun ameliyatı olduğum için kesinlikle pişman değilim bu arada.. Emre Bey muhteşem yetenekli bir doktor ve herşeyden öte insani yanı son derece kuvvetli.. o yüzden ameliyat olmaya karar verenlere önereceğim tek isimdir!
( teoman doğan, nazım çerkeş, yakup avşar ve fatih dağdelen ile görüştükten sonra bu kararı vermiş biri olarak söylüyorum;))

Herkese şimdiden teşekkürler..

Bende 2.5 ayımdayım ama hala rahatt rahat gülemişyorm
ayy bide bende bişi sorcam
dudakları küçülen oldumu yaa
benim üst dudağım inceldi ameliyattan sonra
bide göz altlarım çukurlaştıı

benim dudaklarım ilk başta çook güzel şişmişlerdi walla Angelina halt etmişti ama sonradan eskisi halinden bile küçük olduu bilmiyorumkismile

walla bende dudagımı incelmiş hissediyorummm

ameliyattan sonra bir müddet ho ho ho diye güldüm ciddiyimmm :D :D :D dedimki eywahhhh noel baba misali kalcam herhaldee şimdi düzeldi 5.5 ay oldu :)))))))))))

tuling, oske.06, beyzacik, Pink7,
greenmoon, kızlar şikayetleriniz düzeldi mi, ne zaman düzeldi, kaçıncı ayda düzeldi yazabilir misiniz? En son Mayıs'ta yazılmış neredeyse 6 ay olmuş. Durumlarınız düzelmiştir diye umuyorum.

Benim neredeyse 3 ay oldu ve pozitif haberlere çok ihtiyacım var.

Canım burnun ve etrafı yumuşayıp kendini bırakana kadar ki şimdi taş gibidir, gülüşün eskisi gibi gözükmeyecektir...Ama burnun tam oturup ameliyatın etkileri yumuşayınca, gülüşünde düzelecektir..Bir kaç ay sonra daha farklı düşüneceksin..3 kere ameliyat olmuş biri olarak buna eminim...Yeni gülüşünü bir kaç ay sonra daha çok beğeneceksin..

Merhaba Cevoo,

Sanırım iki kez revizyon ameliyatı geçirmek zorunda kaldın. İlk ameliyatının sonrasında geçirdiğin 1. ve de 2. revizyon ameliyatların sana göre daha kolay mı, yoksa daha zor mu geçti? Lütfen kısaca yanıtlayabilir misin?

gerçekten mi :) ben de şu an avatar karakterine benzetiyorum kendimi doğrusu :) gerçi daha çook erken.. 15 gün oldu sadece.. :S .. çok teşekkür ederim asilem cevabın için.. umarım alışırım kısa sürede :S

bu yorumu o kadar tuttum ki :)) bandajlarım çıkar çıkmaz ilk söylediğim söz: "bu benim avatar'ım mı?" oldu..:)) avatara benzettim ben de kendimi ama bandaj çıkalı 6 gün oldu gözlerim artık tuhaf gelmior sanki gün geçtikçe :) ah bi de şu burun tam otursa..

Kızlar burnum harıc eskı yuzumu bakıslarımı mımıklerımı yuzumun ıncelıgını gerı ıstıyorum resmen sısme bebekler gıbıyım :(

Bende 2.5 ayımdayım ama hala rahatt rahat gülemişyorm
ayy bide bende bişi sorcam
dudakları küçülen oldumu yaa
benim üst dudağım inceldi ameliyattan sonra
bide göz altlarım çukurlaştıı

merhaba canım,
bende burun ve cene estetıgı yaptırdım ama gulmemde yada dudaklarımda hiçbır problem olmadı.
hersey gayet normal gülmemde ,dudaklarımda,göz altlarımda hepsı cok normal özellıkle burnum harıka oldu.Doktoruma çok ama çok teşekkür ediorum ellerine sağlık....
kızlar benımde burun estetiğinde size önerebileceğim en iyi doktor abdülkadir göksel bey,hem insanlığı hem cerrahlığı harıka olan tek isim bence

1,5 ayımı doldurdum ilk zamanlar gülemiyordum ama gülmemde bir sorun yok ilk başlarda esneyemiyordum bile
ama bu bana göre gayet normal geldi çünkü çenem bile morarmıştı sonuç olarak yüz resmen darbe alıyor hani bazı şeyleri göz ardı etmezseniz sevinirim arkadaşlar hele biraz sabır derim...

1,5 ayımı doldurdum ilk zamanlar gülemiyordum ama gülmemde bir sorun yok ilk başlarda esneyemiyordum bile
ama bu bana göre gayet normal geldi çünkü çenem bile morarmıştı sonuç olarak yüz resmen darbe alıyor hani bazı şeyleri göz ardı etmezseniz sevinirim arkadaşlar hele biraz sabır derim...

Benim dört ay oldu ama hala düzelmedi. İlerleme var ama hala gülümseyince dişlerimin sadece yarısı görünüyor. Bir de yanaklarım şiş duruyor ve gülümseyince vaya gülünce bayağı yukarı çıkıyor.

Güldüğümde burnum kocaman oluyo sanki :53:

Ben de güldüğümde burun kanatlarım çok genişliyor. Dişlerin görünmesi, yanakların şiş şiş yukarı çıkması ödemle alakalı olabilir, ödem indikçe geçecek diye bekliyorum ama burun kanatları ödem indikçe daha çok genişledi. Burnum semsertken güldükçe kanatlar açılmıyordu. Şimdi ödem azaldıkça kanatlar da yayılmaya başladı. Ama inşallah tüm ödem indiğinde kanatlarım da daralır.

Back
X